יקרים שלי

יקרים שלי

אני עומד לצאת בעוד מספר דקות להופעה ומשם לשדה התעופה. ממש לפני כיבוי המחשב, אני רוצה לאחל ל-כ-ו-ל-ם שנה נהדרת,בריאה ומאושרת. אומנת לא זכיתי אתמול [כמו תמיד] בשום תואר , אבל באמת באמת ומכל הלב, אני מרגיש שהזכיה הגדולה שלי - היא אתם. שמלווים ותומכים בנאמנות ומרגשים אותי כל יום מחדש ונותנים לי את הכייפ הגדול להמשיך לשיר וליצור. אגב,אין לי כוונה להתנתק גם באומן ואבקש את ברכתו לכולכם... אוהב תמיד שלומי

צהלה5

New member
לשלומי ולכל חברי הפורום

שלומי, את התואר קיבלת כבר מזמן... אתה לא צריך טקסים בשביל זה. שנה טובה ומוצלחת כמו הקודמת, שנת עשייה , שירה מהלב ומהנשמה כמו שרק אתה יודע , אושר, אהבה והעיקר בריאות. יש לך פורום מדהים (לא התאפקתי ונרשמתי גם ) כולם אוהבים אותך (ממש לקנא בכל התמונות שמוצגות פה) שנה טובה!

ברוש 100

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשנה טובה

לשלומי היקר המשך עשיה פוריה אתה תמיד תהיה הכוכב שלנו

תגידו לי.....

דודו אהרון זמר השנה ? תגידו לה שיר השנה ?ספקטור תגלית השנה ?.. מה פה קורה פה ??? אני לא רוצה להקצין ולומר "שהכל מכור מראש " אך יכול להיות שזה ה טעם של המאזינים . אנחנו אמנם לא אובייקטיבים ......יתכן שזהו רצון העם??? אבל לנוזה לא משנה בשבילנו שלומי הוא זמר ןאיש השנה בכל שנה ושנה
זה לא משנה כהוא זה אהבתנו והערצתנו לשלומי . מסתפקים ב"אהוב העם " זה התואר שריגש את שלומי יותר מהטקסים הזחוחים למינהם.....שלומי סע וחזור בשלום אוהבים משפחת חיון מ.....אז ןלתמיד .

../images/Emo6.gifחיים " מה קורה פה?" תקצין תקצין זה בסדר...

ועוד הקצנת ב"לשון המעטה"....-כתבת "שלנו זה לא משנה" ואכן כך..בכלל לא משנה....שלומי הוא האיש שלנו
כל השנה!!!"אהוב העם"!!! חיים אהבתי את "הזחוחים"
אין עליך....

שלומי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif"יה מרגש אחד"...

נסיעה טובה ממש!!! אוהבים אותך פה מתוך הלב והנשמה!!!!

karoleking

New member
לא הבנתי מי זו הדנה ספקטור הזו...

מה היא שרה? מישהו שמעה? מכיר? איזה שיר יש לה? ואני מחוברת לגימל כל היום.

גם אם תישמעי לא תכירי .....

לא מוכרת ,
התפארה בכך שהקליטה את הדיסק בסלון ...מה שזכור לי זה מכנס הברמודה משנות החמישים שלבשה

karoleking

New member
סבבה לה. אני באמת שואלת

אחד כמו דודו אהרון או זמרת השנה החמודה הזו שרק עכשיו התחילה... מה יש לה לשאוף אם היא כבר זמרת השנה?

דודו אהרון זמר השנה?????? מעניין...

למה שאני שומעת את השירים שלו..... מעולם לא הסתמרו שערות גופי כפי ששלומי עושה לי את זה????????

karoleking

New member
שנה טובה שלומי

נסיעה טובה. אוהבים אותך. משפחת קרמונה

orianush

New member
טיסה נעימה!! ../images/Emo13.gif

חג שמח! ושנה טובה!!! ובשביל להכתיר אותך לא צריך שום פרס ושום תואר... כנראה שכל התוארים האלה זה מתחת לרמה שלך לפי הזוכים

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שלומי היקר. אין עוד זמר שזכה בחבורה כמונו, ואין עוד חבורה כמונו שזכתה בזמר כמוך. אתה אחד ומיוחד. יחיד במינו. אחד על פני האדמה. התארים של זמר השנה, שיר השנה או מה שלא יהיה, אינם עומדים בסטנדרטים שלך, משום שאין דומה לך ולכן מראש זה לא ניתן להשוואה. אנחנו אוהבים אותך ומתגעגעים מאוד מאוד. שתהיה לך שנה מאושרת ומלאת סיפוק, ותזכור . . . בלעדיך אנחנו חצי בן-אדם.

שלומי היקר באדם../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איך שאתה מצליח כול פעם לרגש אותי מחדש ?!!! מבחינתי לפני 10 שנים שהייתי בפעם הראשונה בהופעה שלך מאותו רגע כל שנה אתה זמר השנה, תגלית השנה שיר השנה והכי חשוב אהוב הקהל . אני מאחלת מפורום זה לדודו אהרון שזכה " זמר השנה " שתהיה לך שנה מוצלחת ומאחלת לך שהקהל שלך ילווה אותך בנאמנות ובהמון אהבה כמו שאנחנו אוהבים ומעריצים את שלומי שלנו . ולך שלומי היקר שתהיה לך שנה מתוקה נהדרת ומלאה בטוב . שאלוהים יהיה תמיד לצידך וישמור עלייך מכל רע ושתדע שאנחנו כאן מחכים לך . כל טוב ובשורות טובות .

שנה טובה ../images/Emo140.gif

שלומי , ריגשת אותי ואני רצינית עד דמעות. תודה ושוב תודה על המתנה , על התשומת לב על האור ושמחת החיים שהכנסת לחיינו . ברור לך שעכשיו תהיה מריבה איפה תולים ? אבל מי אומר את המילה האחרונה בבית ? ברור שרפי " מה שאת אומרת אישתי היקרה " .

למעלה