יק! ווסטלייף....שיתפרקו אמן

parker_sholet

New member
יק! ווסטלייף....שיתפרקו אמן

נמאס לראות את החיוך המאולץ שלהם בקליפים ואת הריקודים הלא מוכשרים.. משחקים אותה מגניבים ורק מעריצות האבלות ממש מתאהבות בבנים המזויפים האלה ...ומי שלא מבינה אותי כי היא כזאת בעצמה אז פשוט יש לי רק משהו אחד להגיד: כשתיגדלי תביני! או כזה תתבגרי

שבי בשקט יא כלבה מסריחה

מי את חושבת שאת למה איזה מוזיקה מסריחה את אוהבת?? פייב הבני זונות האלו? או שרית חדד הדבה המגעילה??? אז יאללה תזדייני לנו מפורום ווסטלייף שרון ביירן חולה על ווסטלייף ובמיוחד על ניקי הכוסון העולמי ושונאת את פייב במיוחד את כולם שם..

parker_sholet

New member
בת כמה את, 10?

איזה תינוקית. לא , אני לא אוהבת את פייב איכס שניהם אותו בולשיט . ואני גם לא אוהבת שרית חדד. ואם הם קונים אותך בחצי סיבוב שהם עושים (יעני רוקדים) ובפלייבאק הגרוע...אז את פשוט טיפשה! אין מילה אחרת להגדיר אותך. אבל יכול להיות שאת עדיין לא מספיק התבגרת ואז אני לא יכולה להאשים אותך, רוצה לדעת מתי תתבגרי? כשתקלטי שאין טעם להעריץ אותם זה יהיה סימן. ודרך אגב זו מדינה חופשית וזכותי להשאר בפורום הזה כמה שאני רוצה.

למי את ק`וראת זונות

שבי בלול כלבה טובה שאני לא יתחיל לרדת עליך הבלגתי מקודם אבל יש גבול

את לא לרמה שלי

יא חתיכת דוחפת מלפוננים וגזרים לתחת כחבה בת כחבה נעל מעופשת עלוקה מתקרצצת כלבה טובה שבי יפה...עכשו סתמי

sweet_angel

New member
עלית לי על העצבים יא שרמוטה!!!!!!!

תתחילי לחשוב לפני שאת כותבת כי עוד קללה אחת ממך על מישהו או על מישהי ואת תפחדי להיכנס לפורום הזה יאלה את העצבים שלך תוצאי על דברים אחרים ולא על אנשים שאת בקושי מכירה כל שונאות ושונאי ווסטלייף ישארו כאן מותק רק כדי לעצבן אותך לא מספיק לנו ליאת אז עוד זנזונת באה?????? בת כמה את ???? אשכרה ילדה קטנה לכי תמצאי לך משהו יותר טוב לעשות בחיים כי את סתם נותנת לנו סיבות למה לרדת עליך יותר ולהיכנס בך יותר אז סתמי תפה ואם עוד פעם תגידי משהו לכיון של הילה לא יהיה לך למה להיכנס לכאן שוב

אווווו עכשיו אני מפחדת ממך מה תעשי?

אני בת 15 לידיעתך לא בת 10 ומי זאת לעזאזל הילה???? אוקיי לא משנההה... אני אומר מה שאני רוצה ואת לא תוכלי לעצור אותי יא כלבהה מה תעשי לי תקללי אותי למוות?????? אין לך מה לעשות לי אז טה טה

sweet_angel

New member
כלבה תקראי לאמא שלך

וגם לך....אתן מאותו סוג באמת מוזר שאת בת 15 כי את נשמעת כמו תינוקת שאוהבת לריב עם אנשים באינטרנט וממש נהנת מזה כמו איזו מטורפת........ חוץ מזה יש לך את הניקניים הכי מפגר שראיתי שרק פרחה סתומה כמוך יכולה לכתוב אז שרון מותק אף אחד לא רוצה לריב איתך לאף אחד גם אין כוח אז אולי תתחילי לדבר עם אנשים ולא להתלהב מזה שאת קוראת לאנשים זונות..... שונאת אותך מעמקי נשמתי סוויט אנג`ל

טיפשה אני הילה

עידית נשמה תודה אבל צריך לא לשים לב לכחבה הזאת היא לא שווה זמן גלישה בנט

sweet_angel

New member
אהה.....שיהיה???????

חמודה אם אין לך מה להגיד אז אל תגידי דברים מפגרים

אתן יודעות מה???

באמת כבר נמאס לי לקלל וכל הדברים המפגרים האלה אז אני אומר את רק פעם אחת אני מצטערת על כל הדברים שאמרתי מלכתחילה וזהו? סליחה ביי

למעלה