ירדן בת 6

נונינה

New member
מצטרפת לברכות ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

../images/Emo39.gifמזל טוב לירדן ../images/Emo140.gif

לירדן ומשפחתה הרבה מזל טוב ואושר ליום ההולדת. העוגה מקסימה וגם אנחנו שולחים

שרון123

New member
תודה רבה לכל המברכות המקסימות

אכן הנסיכה שלי כבר בת 6, חגגנו בינתיים רק בגן, ונחגוג שוב כשאבא יחזור מחו"ל (כבר שבועיים, חוזר עוד 3 ימים). קיבלנו את האבחון מהתפתחות הילד, לדעתה אין לירדן בעיה תפיסתית, אבל אין ספק שהקשיים הסנסוריים והמוטוריים שלה מעכבים אותה מאד, ולא מאפשרים לה להתקדם בקצב של בני גילה. כניראה שנגיש בקשה לסייעת פדגוגית. היתה באיבחון גם מחמאה בשבילנו, הרופאה כתבה בסיכום: "בת 6 נעימה וחברותית, מראה הסתגלות מדהימה לקשיים שלה, עם משפחה מבינה ותומכת - בצורה בלתי רגילה, דואגת ומאפשרת לה חוגים לגירוי התפתחותי מתאים....". זו לא פעם ראשונה שאנחנו מקבלים מחמאות באיבחונים שלה, אני תמיד מאד שמחה מזה, וזה די חשוב לי (לעומת זאת כל סימן לביקורת מוציא אותי משיווי משקל), לדודו לעומת זאת בכלל לא אכפת מה הם חושבים עלינו, וגם אחותי שאלה אותי מה פתאום אני צריכה אישור מהם שאני אמא טובה. איך זה אצלכם? רק אני דפוקה או שזה טבעי שזה ככה? שבוע טוב לכולם... שרון

זה מאד טבעי לכולנו

היי שרון, ברכותיי לאבחון המוצלח ואני חושבת שכמו שאת משקיעה ורואה תוצאות- זה טבעי שתרצי הוכחות וחיזוקים מאנשי המקצוע. אנחנו ההורים לילדים מיוחדים שלפעמים משקיעים בהם הרבה מאד ורואים מעט תוצאות- אז כיף לדעת שמעריכים את עבודתך ושהיא ניכרת בילדתך וכיף תמיד לקבל תמיכה וחיזוקים. לכן גם אנחנו פה. בהצלחה.

אורה4

New member
מזל טוב

התרגשתי מאד לראות את התמונה. הרבה אושר, הצלחה ונחת ממנה בהמשך.

Diana M

New member
לירדן המקסימה והנהדרת ברכות../images/Emo65.gif

שתגדל, תפרח ותמיד תהייה בריאה ומאושרת. ולכם שרוני היקרה, ההורים הנהדרים של ירדן, המון נחת והפתעות נהדרות רק לטובה מירדן. אוהבת אתכם דיאנה

למעלה