ירדנדן!! =) אנחנו ב-ש!!!! =)))

אני יודעת שכבר מאוחר...

אבל יש לי כמה ב-ק´ קורטיז- שר צבא רשע שפלש עם צבאו לכפר אמפיפוליס, הכפר שבו זינה נולדה וגדלה. חלק מתושבי הכפר החליט לברוח לגבעות ולא להילחם <וביניהם - טוריס, אחיה הגדול של זינה> והתושבים האחרים החליטו להישאר ולהילחם, ורבים נהרגו <ביניהם לייסיאוס- אחיה הצעיר של זינה>. אמה של זינה, סיירין, החרימה והאשימה את זינה במותו של לייסיאוס כמו גם במותם של רבים אחרים כיוון שהיא זאת ששכנעה אותם להישאר ולהילחם. מאז זינה הפכה להיות ללוחמת חסרת מעצורים שכל ייעודה בחיים היה להתנקם בקורטיז. לבסוף, אחרי שהיא כבר השתנתה לטובה, היא מוצאת את קורטיז בעזרתו של טוריס, והורגת אותו. קמפבל, ברוס - אממ...אני לא יודעת עליו כל כך הרבה, אבל אני חושבת שמגיעה לו הגדרה, אז...אממ...מישהו?

shanyz

New member
תגידו, איפה כולם??? ../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

שינה!../images/Emo6.gif

אממ...
אין כל כך מילים ב-ש´...אני יכולה לחשוב רק על שילאפה שהייתה איזו אמאזונה, נראה לי בעונה הרביעית, ועל המילה שאמאן/ית שאני לא כל כך יודעת איך להגדיר אותה

shanyz

New member
אממ שילאפה באמת מוכר לי:)

באמת אין כל כך הרבה דברים ב-ש.. למישהו יש?

LuZ dE EsTrElLa

New member
אמממ ב-ש´

אוקיי אל תיבהלו... יש אחת... שיאנה..אנתוני וקליאופטרה ו..שמלאי..בין השורות וגם שאקטי...בין השורות זה הכל ב-ש´
..אני חושבת

LuZ dE EsTrElLa

New member
נ"ש ../images/Emo132.gif

מישהו יכול להזכיר לי את התוכן של הפרק הזה בבקשה: God Fearing Child

gabrielle

New member
קודם כל ../images/Emo188.gif ש´ ../images/Emo188.gif

ובנוגע לפרק אביב בקצרה- זה הפרק שזינה יולדת את איב וגם הרקולס מופיע שם והוא הורג את זאוס ... הקיצר פרק יפה.. מצלצל לך? אם לא אני אפרט יותר... * מצורפת תמונה * - אחת אהובות עלי ד"א..

הא?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ירדני, אני אביב...מי ששאלה הייתה שירן אם אני לא טועה...
וכן, הפרק הזה הוא בהחלט פרק יפה ואחד האהובים עליי בעונה החמישית

LuZ dE EsTrElLa

New member
כן זאת אני

ותודה ירדנושקה, מצלצל לי מוכר נזכרתי בכל הפרק (שראיתי רק איזה מאתיים פעם)...אני כל הזמן שוכחת שמות, או שאני לא מקשרת בין שם הפרק למה שקרה בו

gabrielle

New member
../images/Emo36.gif ת´ ../images/Emo26.gif

יאאלה הגענו לסיום המילון הזה בשעה טובההההההה:) תנו את הפיניש´.

סמייילי

New member
אוקיי...ת´

תיאודורוס- יד ימינה (או הכלבלב) של קאליסטו תיבס\תביי- עיר תרפסיקורד- הנבל שלו מככב במחזמר מסויים...חי חי

למעלה