ירדתי במשקל 25 קילו ככה......

einatos

New member
ירדתי במשקל 25 קילו ככה......

24 קילו זה לא קל להוריד , דבר ראשון לקח לי הרבה זמן להשלים עם זה שבעצם אני שמנה . לרדת במשקל זה לא רק לעשות דיאטה דבר ראשון צריך באמת לעשות סדר עדיפיות ולראות את מי אתה יור אוהב את עצמך או את האוכל ? עם התשובה היא האוכל זה אומר שעכשיוזה לא הזמן לעשות דיאטה , ועם התשובה היא את עצמך אז להתחיל . אך מתחילים לוקחים דף רושמים משקל ומהם המטרה , וגם תרשמו למה באמת את רוצה לרדת במשקל , לדוגמה בשביל להיות עם מכנס נמוך בשביל ללכת לים בלי לחסות עם בד חלקים מהגוף . יופי יש מטרה יש סיבות יש רצון ועכשיון מה ? אז ככה אין אפשרות שמישהו סתם שמן שומן לא בא לבד אומרים לא בוא והוא לא באה או רץ . אז אוכלים הרבה בדף שדיברנו עליו בהתחלה כותבים את כל הדברים שבאמת השומן מתרכז בגופנו בגללם .אני למשל הורדתי כל סוגי הקמח חוץ מלחם קל , ממתקים אוכל שקונים בחוץ (מסוכן ), שתיה מתוקה ,מוצרי חלב עם המון אחוזי שומן, חלק מסוגי הבשר , פיצוחים , וכ'ו..... וככה מכאן המשכתי ואתם יודעים מה כאן הכל התחיל להיות מסוכן מפחיד !! אחרי חודש ירדתי 5 קילו ואז פתאום לאט לאט ירדתי יותר לאט ויותר לאט ואז בום השתגעתי רציתי עוד ועוד ועוד למה ? לא יודעת הגוף ביקש . לא אכלתי ימים ברצוף ועם אכלתי הקאתי הגעתי למצב אנורקסית . ואתם יודעם מה הדרך הכי טובה להעלם זה האנורקסיה כי ביין המוות והמצוקה וביין החיים היה חוט דק באותו זמן , לא חשבתי שאני יגיע למצב של אנורקסיה ושהגעתי היית מאושרת כי הסתכלתי רק על הצד החיובי אצלי והשלילי במציאות להיות רזים . בגגל היותי תלמידה הרבה אנשים הסתכלו עלי היית בנאדם שונה אבל ניצחתי את החלה וגם את השומן אני רזה ולא רק רזה אני גם מדגמנת אבל הדרך הנכונה שבא היתחלתי היא הדרך רק על תסטו ממנה כמוני כי זה כואב ושום דבר לא היה שווה את זה גם לא להיות דוגמנית רזה ומאושרת . בכיף אני יתן לכם את כל העצות שבעולם בהמון אהבה תודה על הסבלנות אוהבת עינת

היי עינת

קודם כל.....איזה כיף לך!! :) אני מקנאה...אמנם אין לי כ"כ הרבה להוריד (10 קילו אולי פחות) אבל אני בכל זאת לא מצליחה!! רשמת.."את מי אתה אוהב יותר, עצמך או את האוכל? " נראה לי שאצלי התשובה היא..לצערי אוכל...זאת ההנאה שלי בחיים, כל הג'אנק פוד והשוקולדים.. האמת שעם הכמויות אוכל שאני אוכלת אני אמורה להיות בגודל של פיל אבל אני ממש לא...כי אני כל פעם מרזה ומעלה בחזרה..ככה אני מתנדנדת ..ככה שיוצא שאני אף פעם לא עולה מעל משקל מסויים ומאידך לא יורדת מתחת למשקל מסויים...די מתסכל...אני שומרת במשך חודש וחצי והכל הולך טוב ואז פשוט נמאס לי ואני פונה אל האוכל ומעלה הכל חזרה.... אז איך הצלחת להתמיד? לא היה לך קשה ועדיין לא קשה לך בלי האוכל הטעים והכ"כ משמין אבל כ"כ טעים? האם נתת לעצמך לפעמים "מתנות" "יום כיף" ? :)

einatos

New member
למורני

דבר ראשון אמרתי שהיה לי קשה הגעתי למצב של אנורקסיה ובולמיה , האמת שהיית שמנה רק בגלל האוכל לא היה לנו גנים מסיומים , תראי האוכל הוא דבר מפתה אבל יש דברים יותר מפטים כמו לראות את עצמי מול המראה 170 45 קילו ולדגמן חלום של כל ילדה , תראי אני לא יגיד לך שאני לא אוכלת לפעמים דברים משמינים אבל זה בא על חשבון משהו אחר במקום ארוחה מסיומת מאמי תבני יש אוכל ויש אוכל , אוכל הוא נותן לנו כח לחיות לנשום ומערכוןת שלנו לתפקד , יש לי כל כך הרבה מה לומר לך ועזור לך ואני ישלח לך גם תמונות עם יש לך איסיקיו או מסינזר אוהבתצ המוןןןןןןןןןןןן עינתושש

למעלה