ירדתי במשקל 25 קילו ככה......
24 קילו זה לא קל להוריד , דבר ראשון לקח לי הרבה זמן להשלים עם זה שבעצם אני שמנה . לרדת במשקל זה לא רק לעשות דיאטה דבר ראשון צריך באמת לעשות סדר עדיפיות ולראות את מי אתה יור אוהב את עצמך או את האוכל ? עם התשובה היא האוכל זה אומר שעכשיוזה לא הזמן לעשות דיאטה , ועם התשובה היא את עצמך אז להתחיל . אך מתחילים לוקחים דף רושמים משקל ומהם המטרה , וגם תרשמו למה באמת את רוצה לרדת במשקל , לדוגמה בשביל להיות עם מכנס נמוך בשביל ללכת לים בלי לחסות עם בד חלקים מהגוף . יופי יש מטרה יש סיבות יש רצון ועכשיון מה ? אז ככה אין אפשרות שמישהו סתם שמן שומן לא בא לבד אומרים לא בוא והוא לא באה או רץ . אז אוכלים הרבה בדף שדיברנו עליו בהתחלה כותבים את כל הדברים שבאמת השומן מתרכז בגופנו בגללם .אני למשל הורדתי כל סוגי הקמח חוץ מלחם קל , ממתקים אוכל שקונים בחוץ (מסוכן ), שתיה מתוקה ,מוצרי חלב עם המון אחוזי שומן, חלק מסוגי הבשר , פיצוחים , וכ'ו..... וככה מכאן המשכתי ואתם יודעים מה כאן הכל התחיל להיות מסוכן מפחיד !! אחרי חודש ירדתי 5 קילו ואז פתאום לאט לאט ירדתי יותר לאט ויותר לאט ואז בום השתגעתי רציתי עוד ועוד ועוד למה ? לא יודעת הגוף ביקש . לא אכלתי ימים ברצוף ועם אכלתי הקאתי הגעתי למצב אנורקסית . ואתם יודעם מה הדרך הכי טובה להעלם זה האנורקסיה כי ביין המוות והמצוקה וביין החיים היה חוט דק באותו זמן , לא חשבתי שאני יגיע למצב של אנורקסיה ושהגעתי היית מאושרת כי הסתכלתי רק על הצד החיובי אצלי והשלילי במציאות להיות רזים . בגגל היותי תלמידה הרבה אנשים הסתכלו עלי היית בנאדם שונה אבל ניצחתי את החלה וגם את השומן אני רזה ולא רק רזה אני גם מדגמנת אבל הדרך הנכונה שבא היתחלתי היא הדרך רק על תסטו ממנה כמוני כי זה כואב ושום דבר לא היה שווה את זה גם לא להיות דוגמנית רזה ומאושרת . בכיף אני יתן לכם את כל העצות שבעולם בהמון אהבה תודה על הסבלנות אוהבת עינת