ירדתי הקבצה

Scratchy Girl

New member
ירדתי הקבצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא יאמן
שנה שעברה..כיתה ח' כל הציונים היו לי מעל 90
לא יאמן שירדתי דיייייי
עכשיו אני 3-4 יחידות
למה
למהההה
אולי בגלל המורה החדשה
אולי בגלל החומר הקשה
ועוד 40 יהיה לי בתעודה יוווווו אמאלההה זה לא מציאותיייי
בטח תהיה אכזבה מההורים .. לא פלא אחרי שנה שעברה עם הציונים המעולים שהיו לי..תראו לאן הגעתם

בנגלה

New member
בעיקרון אין טכניקות במתמטיקה

את צריכה מורה פרטי שיסביר לך את החומר בצורה שתביני אותו בלי שום ספקות ובעיות.. לעשות מלא תרגילים וככה ליצבור ביטחון, מיומנות וניסיון! גם לי הייתה תקופה שירדתי מ-100 ל-60 בצורה חדה ביותר.. בעזרת מורה פרטי שנתן לי מלא שעורים הצלחתי לחזור ל-100..

jbu

New member
הייתי שם.

ואם היה לי זמן (למעשה יש לי בעיות גב אז אני לא יאריך באותיות) הייתי מספר לך סיפור יפה. אז העבור לפואנטה:
את אפילו לא בתיכון, זה אומר כמעט כלום מה גם שהציונים שלך לאומרים כלום משום שלפעמים יש קפיצה ברמת הקושי (ראי תיכון) אז כדי לך פשוט ללמוד ולראות בזה בתור הזהרה, כנראה לא למדת זה מה שקורה גם אני ירדתי ועליתי והגעתי לציונים של מצטיין. אם ממש יש לך בעיות קחי מורה פרטי אבל אם זה בגלל שאת לא יכולה לשבת על החומר זה כבר בעיה בפני עצמה.

הנח לפחד מההורים.

אם הם יגידו משהו, אמור להם שיש לך בעיה ואתה רוצה שהם יחשבו עליה באופן מעשי בלבד. לא בכעס. מה לדעתך הסיבה לכישלון?

Scratchy Girl

New member
אין לי מושג מה הסיבה..וההורים

תמכו ב100 % אין מאחרי חופש חנוכה אני ב-ב'.. אני צריכה שיהיה לי ממוצע 90+ רצוי 100 ולהיות ממש טובה שם.. בקיץ אני יעבור מבחן מעבר ואז אני יוכל לחזור ל-א'.. מקווה שאני יצליח והפעם אם אני יתקשה במשהו אני ישר יקח מורה פרטי.. תודה על כל התגובות

בכל מקרה, אין מנוס מניתוח סיבות

הכישלון. לא להמתין לכישלון הבא בשביל הניתוח. אולי שיטות הלימוד הרגילות שלך כבר לא מתאימות לחומר הנוכיח.

למעלה