ירדתי ק"ג וחצי, אבל הסוף נראה רחוק.

tamar111

New member
ירדתי ק"ג וחצי, אבל הסוף נראה רחוק.

הי כולן, אני כבר חצי שנה אחרי לידה. משקל עודף של 10 ק"ג... ורצון לרדת 15, כדי להראות ממש טוב. בדיאטה כבר 3 שבועות, משלבת חוג התעמלות (חיטוב) פעמיים בשבוע. היתה לי מעידה די רצינית בפסח (ביקור במקס ברנר....) אבל משתדלת להתמיד. הטיפ שלי - תנסו חוג התעמלות. תמיד זה נראה לי משעמם, מתסכל ולא כיף. אבל משום מה, אני ממש נהנית. אני חושבת שזה בעיקר הזמן איכות שלי עם עצמי, והמפגש עם בנות אחרות. וגם התחושה של "לעשות משהו עם הגוף". אני רוצה לשלב עוד פעמיים בשבוע אימון על משטח הריקוד שלי, שנזנח מאמצע ההריון. לפני ההריון רזיתי המון סתם מלרקוד עליו שעה ביום כמה פעמים בשבוע. זה היה ממש כיף, אני מקווה לחזור לזה בקרוב... זהו, עוד 8 ק"ג להגיע ליעד.... זה נראה לי כל כך הרבה

אתי אתי

New member
סבלנות...../images/Emo13.gif

אחרי לידה הקצב משתנה, בכל זאת עבר עליו משהו... ואיזה כייף לקרוא מה שכתבת, עשית לי חשק לרקוד !!!

עשית לי ממש חשק לרקוד על המשטח הזה

כשנכנסתי ללינק בחתימה שלך, היה מגוון של משטחים. על מה את ממליצה למתחילים? אני אוטוטו יולדת ואני מאוד רוצה לנסות.

tamar111

New member
אוטוטו יולדת ורוצה לנסות לרקוד?

מזכיר לי אותי בחודש תשיעי. בעלי הזעוף מסתכל עלי, ואני מבטיחה לו שאני ארקוד רק "שירים בלי קפיצות". וכל פעם שהיתה קפיצה בשיר פשוט נשארתי במקום
זה היה בשבילי במקום הליכה , פשוט עשיתי צעדים לא מהירים לפי החיצים... בקיצור - משטח למתחילים הוא הפשוט ביותר (הכי זול), אבל זה משטח בלי ספוג מילוי, זאת אומרת שהוא לא בולם זעזועים ואכ מיועד אך ורק למתחילים. אני רוקדת על המשטח עם הספוג הקשיח.שהוא גם למתחילים וגם למתקדמי ובעיקר מיועד למבוגרים. אני יכולה לסדר הנחה של 20% לגולשות הפורום, אז מי שרוצה שתכתוב לי בפרטי. בכל מקרה, לידה קלה!

tamar111

New member
יש כל מיני סוגים של משטחי ריקוד

הפשוט הוא לילדים קטנים. מבוגרים צריכים את המקצועי דלוקס שמחירו בחנויות הוא 449 ש"ח. כל מי שמעונינת בהנחה, מוזמנת לפנות אלי במסר. המטרה היא לא לנצל את מעמד הפורום לרעה, אלא לתת הנחה לחברים האמיתיים בו.

or 333

New member
ברוכה הבאה

אני בדיוק בדיוק באותו הסיפור רק בלי התעמלות ממשית עצות את לא ממש צריכה נראה שאת מסתדרת עם הדיאטה שלך רק דבר אחד לא הבנתי תסלחי לי על הבורות מה זה משטח ריקוד נכנסתי ללינק אבל לא הבנתי בדיוק איך זה עובד איך בוחרים שירים ומה בדיוק עושים על השטיח מבלי להשתעמם בעבר עשיתי פילאטיס ועמדתי בקצב בכל השיעורים הבעיה שזה פשוט משעמם ואני אוהבת יותר לעבוד עם מוזיקה רועשת אבל באזור שלי בת"א לא מצאתי משהו שיכול להתאים לי אז אם תוכלי תרשמי לי פרוט מלא בנוגע למשטח הריקוד תודה

tamar111

New member
מה זה פילאטיס? איזה סוג של

התעמלות זה? אני הייתי רוצה לשלב עוד ספורט פעם-פעמיים בשבוע. משטח ריקוד נראה לי אידיאלי כי זה פעילות אירובית, בניגוד לחוג התעמלות שלי שזה בעיקר עבודה על חיטוב ושרירים. אז ככה: משטח ריקוד, זה מעין שטיח שמתחבר למחשב ומגיע עם משחק למחשב. במשחק המחשב יד המון שירים (מעל 200 אבל אפשר להוריד עוד שירים בחינם מהאתר של IDDR, לי יש מעל 800 שירים על המחשב). בוחרים שיר מסוים במשחק (הכל בעברית, אז זה נוח). לכל שיר יש כמה רמות, אז בהתחלה בוחרים רמה קלה. בראש המסך מופיעים חיצים, ימין שמאל למעלה ולמטה. אותם חיצים מופיעים על משטח הריקוד. ואז, לפי קצב המוזיקה יש חיצים שעולים מתחתית המסך עד לראש המסך. ברגע שהחץ ששעולה מגיע למסגרת החיצים שבראש המסך, צריך לדרוך על החץ בשטיח. זה מתחיל קל: חץ עולה, מגיע למעלה, ואז דורכים. וא עולה עוד חץ... וכן הלאה. ברמות הקשות יותר, יש הרבה חיצים יחד וכל מיני קפיצות, ואז זה מאתגר וכמובן שורף יותר קלוריות. אני מקווה שהצלחתי להסביר. אם תרצי אני אחפש קישור לסרטון שמראה את זה ממש. בכל מקרה, יש מגוון עצום של שירים ורמות אז זה מאוד כיף ולא משעמם. זה מזכיר משהו בין אירובי לסטפס. מקווה שעברתי. נ.ב. אני שמחה לבשר שלמרות ביקור במקס ברנר שבו פרקתי כל עול ונכנסתי יפה יפה בקינוחי השוקולד לא עליתי במשקל. איזה מזל! בכל מקרה, "חזרתי בתשובה" ליוגורטים שלי

or 333

New member
תודה

הסברת יפה מאד אם תמצאי קישור שגם מראה את זה אני אודה לך לגבי פילאטיס זה בעצם מה שאת עושה עבודת חיטוב כפיפות בטן עבודה על הידיים רגליים ישבן ועוד ממש לא דומה לאירובי וברקע מושמעת מזיקה שקטה מה שממש ממש לא מלהיט אותי

אור אני יכולה להמליץ לך על

סטודיו B בתל אביב? את בטח מכירה אבל אם לא אז ככה - זה רק חוגים, ואני הולכת (טוב כבר לא הלכתי חודש ומעלה) לעיצוב וחיטוב. יש כל מיני מורות וכרטיסיה ככה שבוחרים כל פעם את מי שמתחשק ואוהבים. הספורט היחיד שעשיתי בעברי המאוד רחוק היה חדר כושר אבל כבר לפני שנים זה כבר מאוד שעמם אותי ולא הצלחתי להתמיד. אירובי תמיד שנאתי ולהפתעתי אני ממש ממש נהנית מהשעורים שם (בעקרון תחילת השעור היא חימום אירובי) זה קצת יקר יחסית למכון כושר (240 ש"ח לכרטיסיה של שמונה שעורים) אבל הרבה יותר זול מפילאטיס (שגם עשיתי, הכל כשדווקא הייתי מאוד רזה והיה עם תוצאות נהדרות ודי משעמם). לצערי זה עכשיו קצת רחוק לי (פעם אפסנתי את הילד בסביבה אז זה היה נוח) אבל למרות ריבוי חדרי הכושר באיזור שלי זה שווה את הטרחה..

or 333

New member
תודה

אבל זה מאד יקר, ואצלנו במתנס פילאטיס פעמיים בשבוע עולה לחודש שלם 200 ש"ח,

למעלה