ירדתי!!!!!!

Alinush*

New member
ירדתי!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ירדתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 קילו!!!!!!!!!!! איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!! ואני יודעת שזה קצת אבל הכל הולך לאט לאט!!!!!!! איזה כיף לי!!!!!!! שלכם באהבה אלינה (שירדה 2 קילו!!)

יאווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היית צריכה לראות איזה חיוך ענק היה מרוח לי על הפרצוף כשקראתי את ההודעה שלך... חבל על הזמן!!!!!!!!!!
אני כ"כ גאה בך!!!!!!!! יאו, שני קילו... זה כ"כ הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב, אלינוש
לא סיפרת לי על עצמך... אמרת לי שאת בת 13, אבל... למה את עושה דיאטה? זה בגלל שיש לך עודף משקל או שפשוט את שמנה? ספרי לנו קצת על עצמך!! we wanna know!!!!
בכל מקרה, אלינהההההה!!!!!!!!! ואוווווו!!!!!!!!! בראבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממש גאה בך... כל הכבוווווווווווד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
החננה שלי גאה בך כ"כ...
אבל לא כמוני!!!!!! אני יותר גאה בך!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיחקת אותה, אחותי...
גאה מאוד, עד השמיים! :) עדי התל-אביבית

אהבלה שכמותי!!!!!!

כתבתי: "זה בגלל שיש לך עודף משקל או שפשוט את שמנה?" אהבלה שכמותי...
התכוונתי: יש לך עודף משקל או שפשוט את לא מרגישה עם עצמך טוב ואת רוצה לרדת? אופסי...
(ס.ש, השאלה קטנה...) :)
אוהבת וגאה לאללה, עדי האהבלה (וואי, אפילו התחרז)...

Alinush*

New member
תסתכלי למעלה עניתי......

לך בפעם הראשונה ששאלת... ותספרי לי קצת על עצמך....

הסתכלתי... ../images/Emo8.gif

אה, אז את לא שמנה!!!!!! ממש לא!!!!!!!!! את מלאה, אבל אל דאגה... את תרדי את זה!!!!! למרות שאין לך בעיה רצינית עם עודף משקל... את טיפונת מלאה, אבל זה בהחלט לא נורא!!!!!!!!!!!!! חוצמזה, שאני יודעת שאת תרדי את זה... י´חזקה אחת!!!!!!!!
רצית שאספר קצת על עצמי, אז... מממממ... מה יש לספר?
אני כעת בסדר במשקלי (בערך), אבל עברתי דרך ארוכה ורבה בנוגע למשקל: כשהייתי ילדה, הייתי שמנמנה, כמו כל הילדים. לאחר מכן, הייתי ילדה מאוד מאוד מאוד מאוד שמנה ואז החלטתי לעשות דיאטה, אז עשיתי והייתי כמו שצריך. אבל חשבתי עדיין שאני שמנה, אז המשכתי עם הדיאטה ואז... תקופת האנורקסיה שלי. כן, כן, הייתי אנורקסית... אבל זה עבר, אל דאגה!
כיום אני בריאה, התגברתי על זה. אחרי האנורקסיה, היתה לי תקופה שהייתי די מלאונת (שקלתי 60 או 59 ל- 1.68, ולמרות שלפי הטבלאות ככה "אמורים" לשקול, תאמינו לי שהייתי מלאה!) וכשהגיע הקיץ (הזה) - אז ירדתי 5-6 קילו וכיום אני שוקלת 54...
זה הסיפור שלי...
אגב, הסמיילי
מהיום - שלך!!!!!!!!!!!! :) אז בינתיים יש לנו, ככה: אני וארינה:
פורומית:
שניני:
ס.ש:
רותי (איפה את, אגב?):
מיקה:
ואת, אלינה:
נחמד, אה? :) טוב... אוהבת אתכם!!!! עדי התל-אביבית

SHANI_1_5

New member
עדידי בובה !!

חמודל´ה בובהל´ה MA KORE?? לא ידעתי שה -
הוא גם שלך וגם שלך ארינה ! טוב עכשיו אני יודעת.. בכל מקרה סתם רציתי להגיד שלום !! אז שלום!!! (השיעמום פשוט זועק מההודעה הזאת נכון?) וד"א קראתי את השירים שלך בפורום של ספרות ושירה והם ממש ממש יפים!! אני מלאת
! תמשיכי לכתוב...(פשוט לא יצא לי להגיב שם) ו..זהו כרגע תזכרי שאני חולה עלייך מאמי ! וגם על שאר חברי הפורום יו כמה הפורום הזה עזר לי..רק נכנסתי וישר השתנו לי החיים יש בו איזהו
... אוהבת המון המון המון ! שני

אויש, מותק שלי... ../images/Emo8.gif

אני כ"כ אוהבת אותך... את כזאתי מקסימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן, גם אני מרגישה שיש מן קסם בפורום הזה... משהו בלתי ניתן להסברה. הוא פשוט כזה נחמד, ואין פעם שאני לא נכנסת לכאן ולא מחייכת. פשוט ככה. האנשים כאן כ"כ נחמדים... אחד אחד!!! ואת מביניהם, שניני...
אגב, את תבואי לפגישה המיועדת? :) חסר לך אם לא!!!!!!!!!!!!!!!!! שולחת עשרים ואחד וחצי מיליון נשיקות
(וכן, הסמיילי הזה הוא גם שלי!)
עדי

SHANI_1_5

New member
עדידי ..

כן נראה לי שאני אבוא למה לא! יכול להיות ממש נחמד...פגישה כזאת..ככה זה באמת ייראה כמו קבוצת תמיכה..
ואני חולה גם עלייך קושקושית!!! יותר ממה שאני יכולה לתאר!
אוהבת המון המון שני

SHANI_1_5

New member
../images/Emo27.gif נ.ב.!!!!! ../images/Emo37.gif

אלינההההה !!! שכחתי לכתוב...ברוב טיפשותי... שאני גאה בך כל כךךךךךךךךךךך חמודה!!!!!!!!!!! אין לך מושג איך זה עושה לי טוב לקרוא הודעות בפורום שאנשים מצליחים..ויורדים.. זה ממש נותן לי תקווה וגורם לי להאמין בעצמי אז תודה לך!! ותמשיכי ככה ! את יכולה - ואת תצליחילהגשים את החלום שלך! ד"א...לא נראה לי שהכרנו! אני שני, מרעננה..ו.. אמ...אני לא ממש בעלת עודף משקל אבל אני מנסה להרזות טיפל´ה ויוצא שבמקרה הטיפהל´ה הזה..זה הכי קשה הקילוגרמים הבודדים האלה מתעקשים להשאר !
אבל בעזרת הפורום, ואנשים כמוך, וכמו ס.ש. ומיקה ועדי ואלי וארינה וכולםםם, כל מי ששכחתי הרגע (תסלחו לי..חח אני מרגישה כאילו זכיתי במשהו ואני מודה לכולם..
)בעזרת כולם אני אוריד את הכמה האלה! הא ! אוהבת המון וגאה בך קוקי! שני

2 קילו זה בכלל לא קצת!

2 קילו זה קצת את אומרת?! קודם כל 2 קילו זה לא קצת!!!!!!! לא לא בכלל לא! אבל אם את אומרת אז עדיף 2 קילו מאשר כלוווווום! אז יפה יפה!!!! שלך, מאיה ד"א - בכמה זמן ירדת 2 קילו?

Alinush*

New member
תודה רבה לכן!!!!!!!!!!!!!!!

אין לכן מושג כמה זה מעודד.... ורק בזכות הפורום הזה (וגם בזכותי) אני ירדתי אז תודה רבה לכן על התמיכה ואני יהיה פה מתי שרק תרצו!!!!!!!!!!!!!1 שלכן באהבה אלינה !!!!!!!
הסמיילי הזה של מישהו או לא??!?

mikloi

New member
זה המון!

זה בכלל לא קצת! תחשבי שהיית מתחילה לפני חודש, לרדת 2 קילו בשבוע... היום כבר היית 8 קילו פחות... אז הנה, התחלת, ועוד חודש תהיי מקלונת רזונת!! כל הכבוד מתוקה!!! אני גאאאאאאאאאאה בך המון!!

למעלה