ירון ההודעה היא לך.....

ירון ההודעה היא לך.....

אני מניחה שחלק מהכותבים יסכים איתי וחלקם לא........ מה הנוקשות הזו שנפלה עליך פתאום? למה אם מישהו כותב שיר ולא כותב מי כתב והלחין צריך להפריע? (הרי תמיד יש מישהו שיודע ומעדכן) למה אם מדי פעם יש הודעות אישיות צריך להעיר? הרי כבר דנו בזה לא פעם כל זמן שזה לא חורג מגבול הטעם הטוב זה לא מפריע לאיש.... פתאום במקום להביא נושאים לדיון יש לי תחושה שהפכת למן שוטר בפורום, ירון הספקתי להכיר אותך אישית ואתה איש מקסים אני יודעת שאולי אתה מנסה לשמור על המקום הנפלא הזה שבנית לאט אבל עדיין אני חושבת שבזה שתעיר על כל דבר לא תשיג כלום. מנצלת את ההזדמנות הזו לשאול כל כמה זמן יוצא עיתון "רוקדים" פוש

avigal23

New member
לפושפושית כמה דברים ממני

אין לי מושג בקשר לכתיבת שירים ולתגובות של ירון בנידון... אבל בקשר להודעות אישיות...אני מבינה בגלל שבפורומים אחרים כל אחד רושם לשני ולא במסר האישי וההודעות הכן חשובות יורדות לתחתית העמוד... יש כאלה שלא לוחצים על כניסה לפורום לאחר שהם נכנסים לדף הקהילה של הריקודי עם, ואז מפספסים כמה הודעות חשובות וכן עניניות לגבי הפורום ולכולם.... בקשר לעיתון רוקדים: למיטב ידיעתי עיתון רוקדים יוצא כל רבעון... בשנה יוצאים ארבעה עיתונים הוספתי קישור לאתר של ירון...שם בטוח יש פרטים על העיתון...מקווה שהקישור יעבוד...

avigal23

New member
הקישור מפנה לאתר של ירון בלי קישור

ספציפי...מקווה שתמצאי את הדרך משם לבד...בהצלחה

צודקת במאה אחוז

גם לי זה כבר ממש נמאס. תמיד יש לו מה להעיר, לפעמים אני ממש מפחדת לכתוב משהו רק בגלל התגובה שלו. אפשר לחשוב, אנשים רושמים שירים שהם אוהבים - ביג דיל. תתבע אותם! גם יש תמיד את המצב שכמה מתכתבים על משהו ופתאום הוא כותב "ופה סיכמנו את הנושא". ואם אנשים רוצים להמשיך, למה לסתום להם את הפה. ממש לא מקובל עליי

כל כך הרבה כעס צברת? לא חבל?

1. אם נמאס לך יש תמיד אפשרות... אבל אנחנו רוצים אותך פה. נחמדה, מחייכת וכותבת בנחת. 2. אני באמת כל כך מפחיד? נו באמת... 3. לגבי שמות מחברי השירים: לא ברור לי על מה את כועסת. נניח ש"קבועה פה" (לא יודע את שמך האמיתי) היתה מפרסמת ספר שירים, משקיעה כסף, משלמת למו"ל, למפיצים, למנהל הבנק (אשראי) וכו´ והספר היה נמכר בחנויות. אחד משיריך נהייה ללהיט וכולם מחפשים אותו ורצים לחנויות לקנות את הספר בגלל אותו שיר (את לבטח חושבת: הלוואי...). ואז פתאום, בפורום שירה, מישהו היה מחליט לצטט את שירך היפה בפורום למען כולם יוכלו ליהנות מפרי יצירתך. בנוסף יצויין שם שהשיר פורסם כ"תרומה לקהילת חובבי השירים" ו"הרי איש לא מרוויח כסף מפרסום השיר באתר". איך היית מרגישה? מה היית עושה? למה לא מאפשרים לך ליהנות מהשקעתך? ועוד לא התייחסנו לכך ששמך לא צויין כבעלת השיר... חוק "זכויות יוצרים" בא למנוע מקרים כאלה וכך להגן על אלה שמפרי רוחם כולנו נהנים. לכן, לפי החוק, אין לפרסם באינטרנט (ובכל דרך אחרת) כל יצירה שחל עליה חוק זכויות יוצרים. הנהלת תפוז ואני כשליח שלהם, ממונים על הקפדה בנושא זה על מנת שהאתר והפורמים יוכלו להמשיך ולפעול וגם "כי כך נכון לעשות". בהתיעצות עם מנהלת הפורמים החלטנו להתיר פרסום של שיר ב"בודדת" אך אין זה אומר שגם נאפשר פגיעה במחבר בכך שנאפשר פרסום ללא ציון שמו של בעל הזכויות על השיר. ואנחנו, הנהנים מהשירים היפים, למה נמנע מלתת את הקרדיט למי שטרח למעננו? ולמה תכעסי עלי על שאני חוזר ומסביר לך ולאחרים שכך ראוי לעשות.? 4. אשר לתביעה משפטית? האם פעם הזכרתי דבר כזה? למה נסחפת? 5. עולם לא סתמתי פיות. מתפקידי, כאשר דיון הופך לויכוח וגולש למחוזות לא רצויים, להתריע ולמנוע גלישה נוספת וחימום האווירה. זכותך לקבל זאת וזכותך גם לחלוק עלי.

תודה על הארתך (בכוונה ב"א")

(זה לא בציניות!) ולעצם העניין: 1. כל הערותי נעשות בעדינינות המירבית, מבלי לפגוע ומתוך נסיון להבהיר ולהזכיר כללים הידועים למשתתפים הקבועים (ואולי נשכחו) ושאינם ידועים לחברים החדשים וזו הזדמנות להסביר להם את הכללים ולא לעשות זאת סתם כל תקופת זמן מסויימת). 2. כתיבת מילים של שיר מחייבת את שם המחבר. נכון שרובינו איננו מודעים לחוקי זכויות יוצרים וגם איננו אמורים לדעת אותם. כאן בא תפקידו של המנהל לכוון ולעדכן את המשתתפים וזאת אכן אני עושה ומעולם לא עיתי זאת בנוקשות (אם כך הרגשת אני מתנצל). 3. הודעות אישיות מטבען שהן צובריות תאוצה. אם לא אכתוב הארה (בכוונה לא כתבתי הערה). כיצד ידעו זאת החדשים ויזכרו המשתתפים הקיימים. כבר היו לפורום הידרדרויות לכיוונים לא רצויים, למה לחזור לכך.? 4. תזכורת נוספת: כל עמוד בפורום מכיל מספר קבוע (לא משתנה) של הודעות ראשיות (כתומות). כל הודעה ראשית מיותרת, דוחקת הודעה ראשית חשובה לקצה הדף ולדף הבא וכאן כולנו יוצאים מפסידים. 5. אינני שוטר ואני משתדל מאד להתערב כמה שפחות בענייני פרוצדורה ולהוסיף בענייני תוכן לפי מיטב ידיעותיי ונסיוני. יחד עם זאת מנהל תפידו לנהל וזאת אני חייב לעשות. הלא כן? 6. האם הסברי עונה לך או עדיין את מרגישה א נוח עם סיגנון הניהול? 7. נחמד שאת מכירה אותי. גם אני הייתי רצה להכירך (ואת שאר חברי הפורום) כי הרבה יתר נעים ונוח לענות להגיב למה שאנשים כותבים כאשר יודעים מי האדם אליו מתייחסים. זה אמור לגבי כל חברי הפורום. 8. עיתון רוקדים אמור להיות רבעון (כל 3 חודשים) גם עם העיתון מתעכב לפעמים מסיבות שונות, הוא בוא יבוא. בכל מקרה חבר מועדון ששילם יקבל את מספר הגיליונות עליהם שילם, גם אם לאורך תקופת זמן ארוכה יותר (כך גם יש לו הנחות בקנייה לארך זמן רב יותר, אבל לא זו הכוונה באיחור).

למעלה