ירון ידען בפורום שינוי

התבשיל המושלם ../images/Emo78.gif ../images/Emo21.gif ../images/Emo94.gif ../images/Emo48.gif

איילת לטוביץ´- עיתונאית, בשלנית, עורכת ספרי בישול והמנהלת הראשונה של פורום המתכונים של תפוז, עושה "קאמבק" ועונה לשאלות הגולשים בנושא בישול ומתכונים. החגיגה הזו תתקיים היום בשעה 21:00 בפורום מתכונים. מומלץ לאניני טעם!

סלח לי נציג הנהלת הפורום...עם כל

הכבוד לאיילת ולמתכונים אני לא חושבת שהגיע.. כי עם תדפדף ברשימת המתכונים פה תאמין לי לא תזוז דלמזה
אז תביא אותם אלינו .. ורורגד כבר תדאג לפטם אותם עם מתכוניה.. נו אס אנסינה רורגד??
אי בואנה ווינידה כימקיטאטס לוקה אייר

may55

New member
את צודקת

אספתי את המתכונים למעיין חוברת ואני חוזרת לעצמי לאט לאט ומבשלת בעידוד המתכונים וילדיי מבקשים שאדבר רק לאדינו כדי ללמוד וזה מצחיק עכשיו בבית כי אני מדברת לאדינו והם מנחשים ומסתובבים עם השיחון אז תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!

רותי ב.

New member
אספרו אין אסטה סימנה

א מיטר מאז רצפטוס אין לה חוברת, אי פואדי סר קי טאמביין פור אל מפגש וו דופליקר אי דאר א לאס ג´נטס קי ואנה ויניר. מאי, לגבי השיחון, לו טומי אקל דיה די אל אינטרביו, אי לו אמוסטרי א לה פרופסורה קי קון איה אבלי, אי טמביין לי אמוסטרי א מתילדה, לאס דוס מי דיזיירון קי אי קוזאס קי פרימי טרוקאר. לו מס אין אסטי די לוס ´פעלים´. קדה דיה לו סטו אג´וסטדו אומפוקו מאס. והתודה היא לך, כי כיף לשמוע שעושים בזה שימוש אמיתי.

ירון ידען בפורום שינוי ../images/Emo43.gif

ירון ידען הוא מייסד ויו"ר "דעת אמת", תנועה חברתית שמטרתה להפריד את הדת מהמדינה. "דעת אמת" מוציאה לאור טקסטים ביקורתיים המראים ומוכיחים שהתורה, כתבי הקודש וההלכה הינם יצירה אנושית. ירון הוא גם מייסד ויו"ר ארגון "הקונים החופשיים" שמטרתה להיאבק במתן הכשרויות למוצרי המזוןוכפתיח נאבקים בבד"ץ אגודת ישראל, וחבר מזכירות מפלגת "שינוי" לקידום רעיון הפרדת הדת מהמדינה. ירון יענה לשאלות הגולשים מחר, מוצ"ש, בשעה 21:00 בפורום שינוי- אתם מוזמנים לגשת ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!

אם ידרוש בלאדינו

שכידוע אינה נחלתה של תנועת שינוי... וגם לא נחלתה של ש"ס אזי יהיה בסיידר....

רותי ב.

New member
רודי,

זה לא כאילו כל מי ש´התפקד´ לתנועת ש"ס מדבר לאדינו. היית רוצה אולי, אבל לא... וגם אני הייתי רוצה.... צריך פעם לבדוק את העניין הזה, התפלגות של דוברי לדינו למפלגות השונות.

למעלה