ירון מישר

איה10

New member
ירון מישר

אולי יש לך רעיון איך לפתור את בעיית הצילומים בהרקדות, למרות שבתך כיכבה ביום חמישי יש כמה שממש לא מעוניינים בזה. אולי תוכל לכתוב על זה בעיתון רוקדים.....

מה הקשר לבת שלי?

אין לי פתרון לכל דבר (יש דברים יותר חשובים שאין לי להם פתרון) אבל לעצם העניין: איני מבין את ההתנגדות, המקום ומהות המפגש הינם בהגדרתם "ציבוריים" ולעניות דעתי מותרים לצילומי עיתונות וכל סוגי התקשורת (אני חושב שכל מה שאנו עושים בחוגים הינו לגיטימי ואין לנו מה להסתיר, אבל זה לא מה שמשנה). למיטב הבנתי אם הצילומים אינם נעשים למטרות מסחריות, הם מותרים ומי שלא רוצה להצטלם שישב בצד. ראוי שהמרקיד (מדריך?) יודיע מתי יש צילומים כדי שמי שלא רוצה להיחשף יוכל לצאת מהמעגל, אבל למנוע לחלוטין זה נראה לי לא במקום, לא מציאותי וגם לא נכון. בכלל אני חושב שמי שיש לו מה להסתיר שלא יעשה זאת ברחבות הריקודים כי בסופו של דבר, כל דבר הנעשה בנוכחות ציבור גדול, סופו שיוודע למי שממנו מנסים להסתיר. תחשבו על זה.

איה10

New member
אין לי שום דבר להסתיר

אני פשוט לא אוהבת מצלמות וידאו ויש לי את כל הזכות לא להיות מצולמת, אולי נראה לך פשוט להגיע להרקדה ואם מצלמים אז לא לרקוד, אני לא צריכה לבוא להרקדה כדי לשבת בצד כל הערב. גם בין חברים אני לא אוהבת מצלמות לא בגלל שאני מסתירה משהו אלא פשוט לא אוהבת את זה. ובקשר לבת שלך, זו סתם היתה הערת ביניים כי היא אכן כיכבה שם, למה לקחת את זה כל כך קשה, לא ממש הבנתי

איה10 יקירתי

אשר לבת שלי, בהחלט לא לקחתי זאת ברצינות. אפשר לעבור הלאה. אשר לצילומים: כתבתי לך את דעתי בנושא. אינני סמכות חוקית ואינני מכיר את החוק, זוהי דעתי האישית בלבד שהיא שוות ערך לדעתך. המשיכי להאבק על זכותך לא להיות מצולמת, אני לא בדעתך ולא יכול לעזור לך בזה. גם לא לקחתי את זה "קשה". את משתתפת יפה בפורום ואני מעריך זאת מאד.

אני? כיכבתי?

אני לא חושבת. זה שאני תמיד אוהבת להיות במרכז, זה לא אומר שאני רוצה "לככב" בסרטים שכאלה. אני לא מתנגדת שיצלמו אותי, אני אוהבת צומי, אבל אני לא חושבת שכל מרקיד שהוא צריך להביא צלמים להרקדות מבלי לשאול את הרוקדים. אנשים לא צריכים לשבת בצד בגלל הצלמים, הם שילמו על ההרקדה ואין זה הוגן. וזה שאני רוקדת במרכז המעגל, או בראש השורות, אין זה אומר שאני מעוניינת "לככב" בצילומים אלה... ואיך את יודעת מי אני ואיך אני נראית?:-*

איה10

New member
לא אמרתי שאת אוהבת לככב.....

פשוט ציינתי עובדה, לא אמרתי שביקשת את זה, או שעשית את זה בכוונה, פשוט אמרתי שהמצלמה צילמה אותך הרבה (כן, אני מכירה אותך) וזה מה שנקרא לככב, לא כל מי שמככב במשהו זה אומר שהוא ביקש את זה. למה לקחתם (את ואביך) את המושג "לככב" והפכתם אותו לשלילי? מה בסה"כ אמרתי? להפוך את זה לכזה סיפור, ממש לא תכננתי את זה ככה, בסה"כ רציתי למנוע מצלמים שיבואו להרקדות......

איה10

זה לא המילה "כיכבה" אלא המילה "למרות" שנותנת את הרום הלא נעים. אבל באמת אל תקחי ללב בואי נעבור הלאה. אין אליך טענות

למעלה