ירון מישר!!!!

ירון מישר!!!!

כן, כן, כן, שתדעו לכם שאתם היחידים שיכולים ליצור קשר עם הבנאדם הזה, כי אפילו הבת שלו לא מקבלת טלפונים וכשהיא מנסה לשלוח אי מייל המחשב עונה לה תשובה אוטומאטית, קצרה ומעצבנת. אז אבא, מכיוון שזאת הדרך היחידה שאני יכולה ליצור דרכה קשר אתך, אני אשתמש בה: אבא, תתקשר אליי הביתה או עדיף בהרבה לפלאפון, כי אני חייבת לדבר אתך דחוףףףףףףףףףףףף וזה ממש אבל ממשששששש חשוב!!!!!!!!!! ותאמין לי שאם אני מייחסת לזה כזאת חשיבות שאני מעיזה להטריד אותך בפורום שלך אז זה באמת מאוד מאוד חשוב לי. אפילו הייתי מפריזה ואומרת הדבר הכי חשוב לי בעולם נכון לכמה שנים האחרונות, אז תתקשר ממש מהר!!!

רק בשורות טובות !!!

סתיו מבקשת מאבא דרך הפורום שיתקשר דחוף אליה כי "זה ממש ממש חשוב". "אני חייבת לדבר איתך דחוף" "אני מעיזה להטריד אותך בפורום שלך אז זה באמת מאד מאד חשוב לי" "אפילו הייתי מפריזה ואומרת הדבר הכי חשוב לי בעולם נכון לכמה שנים האחרונות, אז תתקשר ממש מהר". אז בבקשה ירון, תתקשר מהר מהר - אנו מצידנו נפנה לך את כל הקווים. כולנו בתקווה שסתיו מבקשת להעביר לאבא רק בשורות טובות, כגון : "אבא, אני מאוהבת" אבא, הציעו לי נישואין" "אבא, מזל טוב, יש לך נכד" "אבא, זכית בהגרלה השבועית של מפעל הפיס" "אבא, התקבלתי ל......." נקווה שהבשורה אפילו יותר טובה מהאופציות שהעליתי. כל טוב לירון בחו"ל ולסתיו המצפה. מירי.

הכל בסדר

דיברתי איתה. האופציה האחרונה שהעלית היא הנכונה, כנראה ולכן ההתרגשות. ואשר לנכדים, נו... עוד חזון למועד.

גם "אצלי הכל בסדר"

אז אני שמחה שהתקשרת לסתיו, וזו אכן היתה הבשורה המרגשת. נשאר אלא לאחל לסתיו שתצליח במקום שהתקבלה, ותביא גאווה להוריה ולמשפחתה. ובאשר לנכדים, גם זה יבוא ולהערכתי די מהר, בטוחה שתהייה סבא טוב. אקדיש לך הנמצא כה רחוק מהבית, ולסתיו שהתקבלה, שיר יפה ומתאים לנושא : "אצלי הכל בסדר" "אצלי הכל בסדר" מילים : שמרית אור / לחן : בעז שרעבי / ביצוע : בעז שרעבי. אותך אני אוהב ודאי לאורך כל הדרך / למרות שאת נסערת כבר ממישהו אחר / אותך אני אכאב ודאי יותר עם בוא הערב / ואם אשכח הלב תמיד זוכר. איתך היו ימי דולקים כאש-תמיד בוערת / איך לובן צוארך צונח על כתף זרה / אתך יקדו שוב עלומי בלהבה אחרת / איך השרפה ההיא רק בי נותרה. אצלי הכל בסדר / ולא חשוב אם לא אמצא תשובה / אצלי הכל בסדר / היום כבר לא מתים מאהבה. אותך אני אחלום בלילה עם אשה אחרת / והכאב ילהיב אותי כמו לפיד בוער / אותך אני אנשום ודאי בכל דקה עוברת / ואם אשכח הלב תמיד זוכר. אצלי הכל בסדר..................

למעלה