ירון תודה תודה תודה...

לעדה היקרה-הצעתי לך לא לענות באותה

מטבע.אמנם זה הרגלך כל חייך.את חייבת לשנות הרגל זה.את רואה שעולים לפןורום כל מיני אנשים שאת לא יודעת מי הם ומה הם, זורקים איזה משפט מרגיז ואת עונה להם.פשוט אל תעני לאנשים כאלה.הם לא קיימים בשבילך.כתבי מה שאת רוצה וכמה שאת רוצה רק לעניינינו ובלי להתקיף בחזרה.למדו אותי בחיים שאם אני עובר ליד כלב מת אז לא לבעוט בו אלא להקיף אותו מסביב.בשבילי הוא לא קיים.

לאדוני

אנא ממך, קצת דרך ארץ וכבוד לזולת. אני מציע שתראה לנו את תמונתך, היפה שבגברים, בינתיים עדה הרבה יותר עינינית ורצינית בתגובותיה, למד דרכיה וחכם.

מושיק

לצערי אני כבר לא בת"א עד יום שני הבא (29.7). ואין לי את מימשק המנהל איתי. אם היה הייתי מוחק את הודעתך. אני מבקש ממך לכתוב בצורה יפה ובונה ולא בצורה הבוטה והמעליבה בה אתה משתמש. אודה לך על כך.

לאצבעוני הגלילי - תודה מקרב לב

תראו איני יודעת מה קורה לאנשים? חזרתי עם מצב רוח מאד מרומם מהרקדה נהדרת אצל דודו ומישאל ברזילי, לימדו שם את תקוותי ועוד ריקוד מעגל מאד נחמד (שכחתי את שמו) של רוני סימן טוב, ובכלל גיוונו שם מאד הערב והיה מאד נחמד ומלהיב. אני נכנסת לפורום - רואה את הסיגנון - ומתקשה להאמין למראה עיני! מה קרה שוב? איך נוצרה שוב האוירה העכורה? איני אשמה אם יש תגובות שמגינות כביכול על עמדותי ואיני מוכנה אפילו להצטדק בפני כל אלה שהחליטו להאשים אותי. אני בחורה אמיתית ואף פעם לא מתחזה וההוכחה, פרטי מאד מדוייקים, יש לי תמונה בפורום (אם כי חלקכם מצאו שאני מכוערת - וגם זה בסדר - זכותכם) אך לבוא אלי בטענות על לא עוול בכפי? איני מכירה אישית את נוצר או רויטל כפי שהוזכר - זכותה של נוצר להביע כאן דיעה. אך מכאן ולבוא ולומר שאני עומדת מאחורי כל התכתובת? נו באמת! אתם הרי הספקתם להכירני, איני זקוקה לתומכים או תומכות או בכלל לכל תגבורת שהיא, אני עונה עניינית לכל מתקיף או רוקד/ת המפנה אלי את דבריו/ה ולכן מיותר לבוא ולצאת באמירות שוא כאלה. כידוע לכם - אני מצידי הפסקתי להגיב אל מירי לוי ואני אפילו לא טורחת לקרוא את תגובותיה, אך קראתי מעט ממה שאחרים כתבו והגיבו ונדהמתי - פשוט הלכתי אחרי התגובה של פושיק (שכתב לא במקום הנכון והגיב לנוצר והזכיר את שמי) וכך הגעתי למעגל ההתכתבויות והאשמות כלפי. יש לי דבר אחד להוסיף - תחשבו מה שאתם רוצים אין לי עניין אפילו להצטדק או להפריך את הנאמר. ולך אצבעוני הגליל - תודה מקרב לב על דבריך. שיהיה לכולם ערב נעים ביותר. (יותר נכון כבר בוקר) ואיך אומרים - יום חדש אולי הראש יהיה חדש!

עדה

ההערה ההיא של מושיק באמת לא היתה ראויה לתגובה, אבל שימי לב שגם לכתוב "לא לכבודי אפילו להגיב" - זה סוג של תגובה. אני הייתי פשוט מתעלמת לחלוטין, אחרת את משחקת ישר לידים שלו.

עדה, מקווה שתקבלי ברוח הנכונה

בדיוק כמו לטנגו - כדי לריב צריכים לפחות שניים. תגובה כעוסה להודעה אוילית - רק נותנת לה קיום ומחזקת אותה. התעלמות תוביל לכך שבסופו דבר מי שרוצה להכעיס, פשוט יתעייף וילך לחפש חברים אחרים למשחק, כי נורא *משעמם* לריב כשהצד השני מסרב לשתף פעולה. וירון, מנסיוני בפורום אחר שבו נכנסה דמות שנסתה להרוס את מה שנבנה על ידי העלבות וסגנון כתיבה עילג, העניין לא נפסק עד שמנהלת הפורום הודיעה שמעכשיו כל הודעה פוגעת או עולבת - תימחק. ומה שנפלא בפורומים כאילו - שהודעה שנמחקה - כאילו לא נכתבה כלל. אני לא מתכוונת להעליב אף אחד, מקווה שתקחו את דברי ברוח הנכונה.

לפושפושית ולנוצר ידידינו

את כותבת לירון - שלוש פעמים, תודה אנחנו - לא יודעים על מה , ולמה ונוצר - ידידנו , מבקש לשמור על רמה אל תבזבזי מקום על דא ועל הא כדי למנוע מחשבות על איפה ואיפה בחיוך ובידידות מריקודי עמא.

התודה היתה עבורו אבל אתה רוצה לדעת

אז היום הייתי אצלו כדי לקנות נעליים לא מצאתי את מה שרציתי הוא הפנה אותי למקום אחר קניתי נעליים מדהימות.... מעבר לזה הוא סידר לי טרמפ לכרמיאל.... ואם זה לא מספיק הוא היה אדיב ונחמד והיה לי הכבוד להכירו.

נוצר

New member
תגובה לדברי

לחבר של כולם שלום, תודה על המסר האישי שלך. אני מציעה כי את מה שכתבת לי במשסר האישי תיכתוב את זה לכולם כאן בפורום. וגם לך אני מציעה לא להיות דו-פרצופי!!! תחשוב שוב למה משמש אותנו הפורום הזה, אנחנו אנשים מבוגרים ומספיק כבר עם רמת הדיבורים הנמוכה, מספיק עם ביזבוז המקום, וכו´. אז קדימה בואו נשנה את פני הפורום ונעלה אותו רמה! בכבוד רב, רויטל נ.ב. את החיים אני לוקחת בקלות

הקול -קול נוצר והידיים ידי רויטל

אם את רוצה - את יכולה לפרסם ברבים את המסר האישי שהעברתי אליך.לי אין סודות , או דו פרצופיות. אני כותב וחותם - חבר. אין לי שם של יום שבת (נוצר) ושם של יום חול (רויטל) בידך להעלות את הרמה , אנחנו לבטח נבין אותך. גמרנו - רובנו , בי"ס יסודי. ובאשר לכתיבה הבומבסטית - היא נהדרת , אם יש מאחוריה - תוכן מענין.

למעלה