ירוקה (ולא רק מקנאה )

shiri 80

New member
ירוקה (ולא רק מקנאה )

שלום לכם , אני עוברת על העמודים השונים של הפורום ונראה לי כי מצאתי את אשר חיפשתי (אני מקווה כך לפחות ) אני סטודנטית בת 24 בקרוב שלעת עתה מסתפקת באימוני ספינינג (רבים)ורכיבה (מעטה) בשבתות (פארק הירקון באופן קבוע בשבתות האחרונות - לא שטח שטח אבל כרגע זה הכי קרוב שיש) אני רואה שרבים מכם יוצאים לטיולים באופן קבוצתי (זה הזמן להודות לכל הצלמים - אתם בהחלט מספקים את החויה גם לאלה שנשארו בבית ) , וכן ראיתי באתר גרופי שיש המון קבוצות של רוכבים היש מסלולים מעניינים למתחילים גם באיזור המרכז ? אז אכן ירוקה אני בכל מה שקשור לטיולי שטח אבל אני מאמינה שהגעתי למקום הנכון כדי להוריד את הצבע לא ? שבוע טוב לכולכם , בתקווה שבשבת הבאה השמש תהיה קצת יותר מתחשבת .. (זה לא נעים לראות אופניים נעולות ..)

קלוזו

New member
יש ויש ../images/Emo39.gif

אם את נוהגת לרכב בירקון המקום הנח ביותר הוא החלק המזרחי של הירקון כלומר מזרחה לאצטדיון האטלטיקה. אמנם עכשיו הכל בוצי שם אבל לאחר כמה ימים של שמש נתן לרכב ולקבל קצת מחווית השטח ולהכיר את ירקון קסום שלא היכרת. יש מספר רוכבים כאן בפורום אשר רוכבים בירקון בקביעות, כולל אני, כך שתמיד תוכלי למצוא שותף שיוביל אותך בשבילי הירקון "ההררי"
בנוסף יש מסלולים נוספים: נחל אלכסנדר, יקום, המצוק בחוף השרון ויער בן שמן.

הדרך הנכונה הטובה והבטוחה ביותר

"להיכנס" לחווית הרכיבה בשטח היא להצטרף לקבוצה קיימת עם רוכבים מנוסים שמוכנים לקבל רוכבים חדשים (כולם כאלו לא??) אז אל תהססי להענות להזמנות כאן, זו תמיד תחילתה של מערכת יחסים מוצלחת...

shiri 80

New member
ואני חשבתי שאחוות רוכבים זו פיקציה

(בעיקר אחרי הסרטון שאחד מכם שם כאן השבוע בו זרקו את הרוכב למים - ענק!) אז תודה רבה לכל המזמינים , אני רוכבת בירקון , בדר"כ יורדת את הירידה הקטנה שיש שם וממשיכה ישר אל תוך הפארק (מאחוריי האיצטדיון ) על השביל שמוביל אל האגם ,נוטה לרכב על השביל ולא על הכורכר מחשש לפנצ'רים (שלצערי הרב בלי הרבה קשר לסלול או כורכר כבר נחלתי אחד ונאלצתי להלך הביתה מרחק רב ברגל ..ותודה לרוכב שהציע לי פנימית אבל לא היה נעים לי לעכב אותו עד שירכיב לי אותה (כן כן בזמנו לא ידעתי להחליף היום אני חושבת שאני יודעת .. ) אשמח לגלות שטחים חדשים בפארק (למרות שאני חושבת שכבר כיסיתי את כולו כולל את פרוייקט שבע התחנות ) ואשמח להצטרף אליכם . האם הרוב הם משכימי קום או שנותנים לשמש להתעורר ואז יוצאים לרכיבה ?
על קבלת הפנים החמה

קלוזו

New member
מבוא 1.1 לרכיבה באופניים בשטח

1.1.1 יש להרכיב פס מגן על כל גלגל 1.1.2 רצוי ואף מומלץ בנוסף למלא כל פנימית בחומר מונע תקרים הידוע בכינויו בקרב הרוכבים כ"ג'יפה" 1.1.3 חובה לצאת לשטח עם פנימית נוספת וכלים להחלפת פנימית. 1.1.4 חובה להיצטייד במשאבה לניפוח הגלגליםץ 1.1.5 ואם אין את כל הנ"ל חובה להצטייד בטלפון סלולרי ובמחלץ לשעץ הצורך. מבחן על החומר בשבוע הבא

Zeev Kovalsky

New member
הטיולים בגרופי ../images/Emo140.gif

פתוחים לכולם, אם את מוצאת אחד המתאים לך לדעתך את בהחלט מוזמנת להצטרף! ללא קשר לקבוצה.

shiri 80

New member
רציתי להצטרף למאסף הרצליה השבוע

אולם העיתוי לא היה מוצלח בסופו של דבר,בפעם הבאה . אגב, לרכיבות לילה צריך פנס טוב ,נצנץ ,ביגוד חם ,בורג אחד בחצי הברגה,מצב רוח טוב ו..?

Greg jinji

New member
../images/Emo62.gifחובה.....

ברכיבת לילה נצנצים וכדאי גם פנס קדמי והכי חשוב הרבה הרבה מצב רוח טוב וקצת כסף לטובת סיידר חם בסוף המאסף

Eyal Hershtik

New member
אוי , הסטודנטים האלה שוב ...

משתלטים פה על הפורום
. שלום לך ! את אכן צודקת - את החוויות האמיתיות תתחילי להרגיש כאשר תתרחקי קצת מהבית ומהמסלול הקבוע ותכירי מקומות חדשים וחברים חדשים. בקהילת האופניים - רוב הקבוצות (תמיד יש כמה שלא) ישמחו לעזור,להדריך ולתמוך בכל רוכב/רוכבת חדש שיצטרף . את מוזמנת להצטרף ורק אז גם תראי שבמציאות הנופים אף יותר יפים מאשר בתמונות. אייל אייל

למעלה