ירוקה מקנאה ....

talis2

New member
ירוקה מקנאה ....

אני רואה אותם כול בוקר בדרכם הביתה עם חיוך כזה שרק מי שהיה שם יכול להבין... הבוקר יצאתי מהבית מוקדם מהרגיל אז ראיתי אותם בדרך ל... הם היו צבעוניים במיוחד אולי בגלל השמים האפורים (כמה פסטורלי) נראו קצת מוזר עם התוספות השחורות בידיים וברגליים, פתאום התחיל לרדת גשם הם הסתכלו אחד על השני התיישבו חזק על האופניים פרסו ידיים לשמים ודפקו כזה חיוך ואני כמעט בכיתי ...סתאאאאםםם האמת כול כך רציתי להיות לידם ולדווש בגשם! אל תעשו עכשיו פרצוף אני בטוחה שיש פה כאלה שמבינים אותי... אז תודה שני אלמוניים בפארק שעשיתם לי את הבוקר ותודה לרוכב הכביש ברמת החייל ששר לעצמו בדרך וחאלס עם הקישקושים על הבוקר .... שיהיה לכווווללללכככםם יום טוב

shiri 80

New member
אחותי זה לא ירוק של קנאה

את פשוט אט אט מתחילה לסגל את עצמך לצבע של האופניים שאת רוצה . אמרת ירוק רעל או שנדמה לי ?

אחותי.. אני מעדיפה אדום... ../images/Emo99.gif

יותר סקסי לטעמי...
וטלי די... את סתם מגרה אתנו. עוד שניה אני בורחת מכאן ולוקחת את האופניים לסיבוב בגשם... בגללך. ואתמול... אוח אתמול... דודי נתן שיעור סוףףףףף... ישבתי ליד עודד והוא לא צעק עלי אפילו פעם אחת, לא הייתה לי שום נפילת דופק אחת. 86% ממוצע... היה גדוללל... היית חסרה.

talis2

New member
דיייייי גם ככה קשה לי

היום הולכת לתת בראש עם קובי מישהו רוצה לבוא????.

talis2

New member
אמרתי אמרתי אבל אל תתפסי אותי במילה

כי אם אני אראה משהו יותר יפה אני אלך על זה למרות שבא לי ירוק רעללללללללל דפנ(טלי) מורעלת או לא?

למעלה