ירוקה רוצה עוד כסף... פרסום באתר - הכיצד?

pantherit

New member
ירוקה רוצה עוד כסף... פרסום באתר - הכיצד?

שלום חברים, אשמח מאד אם תוכלו לכוון אותי בתחום, שמאד חדש לי ואין לי מושג איך להתחיל. יש לי את האתר Mit4Mit.co.il שהוא פלטפורמה של קהילת מתחתנים. הם כותבים שם חוות דעת מחירים על ספקי חתונה ,מתקשקשים, מתייעצים, משווים.. כל הדרך לחתונה וקצת אחרי. האתר קיים שנתיים~ מאד פפופלרי בקרב הקהילה. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לעשות כסף (מעבר להכנסה הקטנה של גוגל אדסנס). אני מעוניינת להכניס פרסומות שמתאימות לקהילה הזאת (שהיא ברובה נשים בגלאי 20-35~) כדוגמת חברות של הסרת שיער וכל מיני ניתוחי טיפולי קוסמטיקה, הלבשה תחתונה, נופשים, משכנתאות וכאלו.... עד כה פונים אליי בבקשות לפרסום באתר בעלי עסקים מתחום החתונות (כגון צלמים,גנים אולמות ..) אבל אני לא מעוניינת לאפשר למפרסמים מתחום החתונות לפרסם ישירות מולי (כדי לא לערער את האובייקטיביות באתר) ולכן הם יכולים לפרסם באתר רק דרך צד שלישי כדוגמת גוגל אדסנס ובהמשך שיטות נוספות. אבל לא פונים אליי מחברות שאינם קשורות באופן ישיר לענף החתונות. ושאלתי היא איך אני פונה אליהם? למשל: איך אני מסבירה ל"רונית רפאל" שיש לי כמות עצומה של נשים באתר שבמשך כמה חודשים ברובה מתעסקת\מתעניינת בטיפולי 10000. וגורמת לה להבין שכדאי לה מאד לפרסם באתר שלי ?
אשמח לכל מידע בנושא. תודה אורית

למעלה