ירוקים, שכחתם מי אתם?

ירוקים, שכחתם מי אתם?

היום יצאתי לי לטיול רגלי ברחבי העיר שאני הכי אוהב בעולם-הרצליה שמה. ובזמן טיולי ראיתי דבר מזעזע! רשימת הירוקים והזרחיה תלו בכל עמוד חשמל שלט שלהם-עברו על החוק וזיהמו את העיר. האם "הירוקים" שכחו את עיקר מצע שלהם-איכות הסביבה! גועל נפש, האם הם לא ראו את המקומות שהעירייה הקצאתה לתליית שלטים... המשפט "ירוק מבחוץ-צעיר מבפנים", ראוי להיות "ירוק מבחוץ-מלכלך מבפנים", כך רוצים הירוקים לזכות ולייצג את איכות הסביבה (ולקבל את ועדת איכות הסביבה לידהם), שהם מלכלכים לנו את העיר!!! אני קורא לירוקים ולשאר המועמדים, להסיר כל שלט שמלכלך את העיר ולתלות רק בלוחות שנתנה העירייה (כן אני יודע שיש לכם מלחמה חורמה על מקום, ותולים עליכם ו\או מסירים לכם שלטים... אבל למה ללכלך את העיר?!)

eopeace

New member
אני מסכים איתך - וזה אומר גם רשפי

אני מסכים איתך, לשם שינוי - הלכלוך בעיר מהבחירות מזעזע. כך אבל בחשבון, שזה כולל גם את המועמדת שלך שמלכלכת את הרצליה יותר מכל אחד אחר - ובייחוד בהדבקת שלטים שיוצרת נזק רב ולוקחת הרבה זמן לנקות. ההדבקה הזו שאני ראיתי היתה גם על מוסדות ציבור - אף על העירייה עצמה.

תשובה

כשאמרתי שאר המועמדים, התכוונתי גם לרשפי, ואמרתי לה את דעתי בנושא, אם את עוקב אחרי, אני לא עונה לשום הודעה בנוגע הליכלוך של רשפי, אני לא דובר ואני מסכים. ופלטי הוא זה זצריך לזכות בתואר "המועמד שמרבה ללכלך את העיר", ועוד אחרי נתפס על חם שהסיר שלטים של איך קוראים לו, שכחתי, האם אתה מסכים איתי גם פה? ולזכותה של מלכתך יש לומר שהיה שמה את שלטיה רק במקומות שהעירייה נתנה מקום-מה שאחד היא עשתה כמו שצריך, יפה מאוד!

eopeace

New member
תחרות קשה

אמנם התחרות בין רשפי לפלטי קשה בשאלה מי מלכלך יותר, אבל בתחרות זו רשפי מנצחת.

היא לא מנצחת

יש מנצח אחר-פלטי, תרחם עליו הוא במלא לא יזכה בבחירות, לפחות שיזכה במשהו אחד בחייו...

בנזין 95

New member
עבודות שירות לאורית רשפי

אין טעם לקנוס אותה, היא כנראה קיבלה איזה ירושה או מצאה איזה באר נפט. השבת היא לכלכה את העיר עם יריעות ניילון ארוכות כאלה עם הרבה אדום - ועם תמונות שלה. חייבים להתלונן - לשפוט - להרשיע - ולעניש - חצי שנה עבודות שירות במחלקת הניקיון העירונית, יותר היא לא תלכלך. במחשבה שניה, לא חבל על הניילונים? עוד קצת עבודה היו הופכים את הדמויות האדמומיות האלה לשקיות זבל איכותיות. לפחות היה איזה שימוש חיובי בניילונים.

dror me

New member
בהחלט לא שכחנו...

אנחנו צריכים להודיע לציבור שאנחנו מתמודדים, ומה לעשות ולנו אין ממן מתחום הנדל"ן ש"תרום" במאות אלפי שקלים או מפלגה מבוססת ששמה מיליונים כדי שהמעמדת תוכל לפרסם עצמה בידיעות והארץ! אני גאה לאמור שאף בעל הון אינטרסנט אינו ממן אותנו, המימון הדל לקמפיין הבחירות בא מכספם הפרטי של חברי הרשימה! המטרה שלנו הוא למנוע מבעלי ההון האינטרסנטים ומפוליטיקאים כושלים להמשיך לנהל את העיר, ולחלק בניהם את רכוש הציבור. אני מקווה שרוב תושבי הרצליה מבינים את העניין, ויודעים שאין לנו כסף לממן פרסום חוצות, מודעות במקומונים, מודעות בעיתונים היומיים או פרסום ברדיו. אני בטוח שתושבי הרצליה יודעים שאנחנו נפעל בלי שום תלות בבעלי הון כלשהם, לטובת כלל הציבור ולטובת הסביבה. אני בטוח שתושבי הרצליה מבינים שנזק מפרסום חוצות, שלטי קרטון מתכלים, הוא זניח לעומת לעמת החגיגה הנדל"ן שתהיה אם לא נהיה במועצה. אני מתנצל בפני תמכנו שמרגישים ששלטים אלו פוגעים בהם ומקווה שהם מקבלים את הסברי זה. תודה, דרור הזריחה והירוקים

תירוץ לא מוצלח

יש מקומות שהציבה העירייה בשביל שלטים. אבל אם כל הכבוד לכם, אתם עשיתם עבירה על החוק...! לתלות בכל עמוד חשמל? תתלו במקום שמותר עפ"י החוק, התנצולתך בהחלט לא מתקבלת, לא משנה מה לא מאבדים את העיקרונות שלנו, ואתם ידידי איבדת שהסכמת לתלות בעמודי חשמל. התירוצים שלך לא מתקבלים, לא צריך מיליונים לפירסום, צריך מחשבה ומקומות שאפשר לתלות-ולידיעתך תאמין לי רואים מספיק את השלטים. אני מקווה שהעירייה תסיר את השלטים ופשוט תזרוק אותם לפח!

eopeace

New member
זה לא תירוץ

עיריית הרצליה הציבה 120 לוחות מודעות לבחירות וועדת הבחירות החליטה בשבוע שעבר על תוספת ללוחות אלו. מטרת הלוחות היא כי העיר לא תלוכלך - גם אתם, הזריחה הירוקה, מלכלכים את העיר למרות קיומם של לוחות המודעות (בתוספת, אגב, תליית שלטים על לוחות מודעות רגילים בלי תשלום אגרה - שזה גם כן לא חוקי - והאגרה על לוחות אלו אינה יקרה). אני חייב לנצל את ההזדמנות ולהביע את אכזבתי מהירוקים - שחשבתי אותם לבעלי עקרונות ונלחמים על עקרונות אלו. חבל שהירוקים מכרו את עקרונותיהם ליריב פישר שלא קשור לתחום אלא מחפש ג'וב כבר זמן מה בישראל אחרת. יש בהרצליה רק מועמדת אחת לראשות העיר שנלחמת באינטרסים של הנדל"ן לטובת תושבי העיר בראיית האינטרס הציבורי - וזו יעל גרמן. יש בהרצליה רק רשימה אחת למועצת העיר שלא רק מדברת על איכות הסביבה אלא גם עושה ומחוייבת לה - וזו רשימת הרצליה שלנו בראשות יעל גרמן. אני אישית, כמועמד ברשימה, פעלתי רבות בתחומי איכות הסביבה ואני אף היום תורם את מנת חלקי לנושא. אני לא היחיד ברשימת המועמדים הקשור לתחום. חבל שהירוקים מכרו את עצמם - ואת התוצאות הם יראו - אבל התוצאות הטובות יהיו למרות כישלונם בהרצליה ולא בגלל.

dror me

New member
זה לא יעבוד!!

אנשים רבים יודעים מי אני ומה אני מיצג, וגם המעמדת שאתה מיצג יודעת שאני רץ למועצה כי המצב בלתי נסבל, גם בגלל חוסר המעש שלה! יריב פישר הוא איש בהחלט ראוי ואכפתי, ואני בטוח שתרומתו לתושבי הרצליה ולאיכות סביבה תהיה גדולה! לא בכדי כולללללל המעמדים רוצים את תמיכתנו. בסיבוב הראשון אנחנו לא תומכים באף מעמד, אבל בסיבוב השני הכל פתוח, וניקח בחשבון את הכול, כולל השמצות! תודה, דרור

eopeace

New member
דווקא בגלל זה זה חבל

ראשית, אין סיבוב שני - אל תצפה לזה יותר מדי... שנית, ייתכן שיריב פישר ראוי ואכפתי, אבל אתה מפספס את העשייה שכבר היתה ואת מי שכבר הוכיח את מחוייבותו - יעל גרמן פעלה לקידום נושאים שאמורים להיות קרובים לליבך יותר מכל אחד אחר בעיר הזאת. יעל גרמן הצטרפה לאדם טבע ודין באחת מהעתירות בבית המשפט. בנייה גבוהה צומצמה רק בגלל יעל גרמן והשטחים הירוקים בעיר כמעט הוכפלו. יעל גרמן היא היחידה שתלחם בכל בניה בשטח הפארק. יעל גרמן הוסיפה וקדמה את נושא המחזור (וניתן לראות כי רמת המחזור וכמות המחזור בעיר עלתה ועולה בהתמדה). יעל גרמן היא היחידה שפועלת ומקדמת את כל שקשור לאנטנות הסלולריות. יעל גרמן סוגרת ומפנה מפעלים הגורמים לזיהום (מפעל החמצן ומפעל הבטון ליד נווה ישראל). ויעל גרמן יזמה את שתי הוועדות לבחינת האפשרויות להגן ולשפץ את חופי העיר ורכס הכורכר שניזוקו כל כך קשה מהמרינה. אתם, כמפלגת הירוקים, יכולים לעשות ולתמוך במי שאתם רוצים. אני כאזרח במדינה הזו, למרות שלא תמכתי במפלגת הירוקים, היתה לי הערכה למפלגת הירוקים בגלל שזו עמדה על עקרונותיה. היום הערכה זו אבדה. קיבלתי חיזוק לזה, אגב, כששמעתי שמפלגת הירוקים ברעננה תומכת בברוידא. אני מתחיל לקבל את הרושם שמפלגת הירוקים מחפשת את השלטון על חשבון העקרונות. חבל שהיא תפסיד את שניהם.

בושה וחרפה

איזה מין הסבר זה? האם המטרה מקדשת את כל האמצעים? מזכיר לי תקופות חשוכות בהיסטוריה האנושית, כשלמען מטרה חשובה (לדעתם) היה מותר לבצע את כל הפשעים. תתבישו לכם. ומיהם הנדלניסטים הרעים בהם אתם מנפנפים כל הזמן? מוטב שתקחו דליי מים ותנקו את העיר. גועל נפש.

dror me

New member
הערה, לגבי הוועדות...

אנחנו דווקא נשאף לקבל סמכויות בתחום התכנון והבנייה! תודה, דרור

גם אתם נדלניסטי"ם קבלניסטים?

ומהמודעות המזהמטת הראה שאתם גם יחצנסטי"ם זיקית מליפבה צבעים זה מהשאתם, כשצריך אתם ירוקים, וכשצריך את שחורים.

eopeace

New member
ועדות וסמכויות

גם אם נצא מנקודת הנחה שיריב פישר איכשהו יצליח להיכנס למועצה. אתם באמת חושבים שהוא יקבל ישר סמכויות? במקרה הטוב, כחבר מועצה בסיעת יחיד, הוא יהיה חבר ועדת התכנון והבנייה בהתאם לחוק. אבל ראשות הועדה וסמכויות יותר רציניות מן הסתם יהיו רחוקים ממנו. אני שמח שיש לכם שאיפות, אבל כמה שאמרתי, מכרתם את עצמכם.

בעניין הועדות

איך מתחלקים החברות בועדות השונות בין חברי המועצה, כל אחד בוחר מה שבה לו? מי בוחר מי יהיה יו"ר ועדות ומהן הועדות בעיריית הרצליה? והאם רק חברי מועצה יכולים לכהן כראשי ועדות? ובאיזה ועדה אתה מעוניין לעמוד בראשה? אחרי הכל היא חייבת לתת לך משהו אתה עובד קשה בפורום

eopeace

New member
ועדות

בכל ועדה יש ייצוג לכל סיעה בצורה יחסית - לפי הייצוג שלה במועצה. בועדה שאינה סטטוטורית יכולים לכהן גם אנשים שאינם חברי מועצת עיר. למיטב ידיעתי בכל ועדה אמור לעמוד חבר מועצת עיר (אם כי ייתכן שאני טועה בנתון זה). בכל מקרה, ההרכבים של כל הועדות חייבים להיות מאושרים על ידי מועצת העיר ובהם גם יושבי הראש. לגבי, באיזה ועדה/ועדות אני אעמוד בראש נראה אחרי הבחירות.

יש שאיפות?

..."ועדה\ועדות"... יפה איל יש לך שאיפות, הרשמת אותי מאוד, מי יודע אולי תהיה הגירסה הגברית לבללי, תחזיק הרבה תפקידים, תתנדב ותתרום לעיר- בללי באמת הייתה חברת מועצה מעולה ומשקיענית! תלמד ממנה.

אני מציע שתהיה ראש ועדת הדואר

אתה יודע זו ממפחידה את העיתונות החופשית ומגבילה את חופש העיתונות.

למעלה