ירוק ירוק ירוק

ירוק ירוק ירוק



הייתי מעוניינת לדעת מה כל כך בריא באכילת ירקות ירוקים, והאם יש קשר לצבע של הירק ? מה ההבדל בין ירקות ירוקים כמו אבודקו, מלפפון ירוק ובין עלים כמו בצל ירוק, פטרוזיליה, שמיר...? איזה סוג יותר בריא ? ואיזה סוג של ויטמינים או תוספות בריאות כל אחד מכיל ? תודה
 
ירקות ירוקים

ירקות ירוקים

שלום לך למען האמת לכל ירק ופרי בכל צבע יש יתרון. למשל בכתומים יש בטא קרוטן. כך שבאופן עקרוני כדאי לאכול את כולם. ירקות ירוקים מכילים גם הרבה כלורופיל שנחשב חומר מאוד בריא ומחזק. אבחנה בין לבין עלים וכו` נעשית יותר לפי הרפואה הסינית שמתיחסת לפרטים כאלה לעומת הרפואה הקלינית שלא. לפי הסינים הירוק טוב מאוד לכבד ולכן מתאים למי שסובל מבעיות בכבד (אבל לשם כך צריך אבחון סיני). אבוקדו , דרך אגב לא נחשב פרי אלא מקור לשומן. מקוה שעניתי ליאורה חוברה
 
למעלה