ירוק על המים -מבקשת לשמוע תגובות

galitm

New member
ירוק על המים -מבקשת לשמוע תגובות ../images/Emo35.gif

היי ! הערב חזרנו מ"ירוק על המים" ומאד אהבנו מה שראינו. רציתי לשמוע חוות דעת נוספות מאנשים שביקרו והתנסו. בתודה מראש וחג אהבה שמח !!

Sharon_1

New member
אם תרדי קצת למטה יש תכתובת בין

אינצ´ה ונועה (ורועי) על המקום.

הי גלית. ראיתי שגם שלחת לי מייל ../images/Emo13.gif

"ירוק על המים" הוא אכן מקום מאוד יפה. ובפעם הראשונה שהיינו שם מאוד התרשמנו. גם מהמקום וגם מהיחס שקיבלנו ובמיוחד מהמחיר המדהים שהציעו לנו- מכיוון שאנו מתחתנים בתאריך שלא מקובל להתחתן בו. האמת, ואני לא רוצה להשמע פלצנית, אבל מבחינתי זו קצת התפשרות. ולמרות שבפעמים הראשונות שהיינו שם מאוד התלהבנו, לפני כמה שבועות היינו שם בחתונה ושם יצאה לי הרוח מכל המפרסים... במילה אחת- סתם! זה לא שאני מחפשת זיקוקים מפלים ושאר מצגות. ההיפך הוא הנכון. אני רוצה שהחתונה שלנו תהייה אלגנטית, אינטימית ומשדרת חמימות. אבל במקום זה היה שם טרנס על כמויות האוכל (שלא היה מדהים כלל) והמקום היה נראה כמו קניון במוצאי שבת... אז נכון, כל הבנות בפורום פה היו נהדרות וניסו להרגיע אותי וטענו שכדאי להגיע לארוע שמקביל אלינו. (למשל האוכל שם היה בהגשה ואצלנו הוא במזנונים) ולבדוק איך המקום נראה כשהוא יותר דומה לארוע שלנו. ובנוסף כמו שכתבתי לאינצ´ה, אני מתכוונת לגשת לליאת אתה דברנו ולהגיד לה את הדברים אחד לאחד ונראה מה יהייה לה להגיד ולהציע- יכול להיות שהיא תרגיע אותי לגמרי. לפחות בעניין הזה אני יודעת שהם יהיו אחלה- כי מהרגע הראשון קלטנו שיש עם מי לדבר. בנוסף אני חייבת לציין את היחס האישי שהם נותנים, ולא תאמיני נתקלנו בהם בהזדמנות שונה לגמרי והם זכרו אותנו- גם ליאת וגם בעל המקום עצמו וגם זה יאמר לזכותם. אז זהו, זה מה שיש לי להגיד כרגע. אני אעדכן את כולם ברגע שנפגש עם ליאת. לפני שאני מסיימת אני רוצה להוסיף שני דברים: לצערי גם אם הם לא יצליחו להרגיע אותי אנחנו נאלץ ל"הסתפק" ולהשאר. בגלל המחיר האטרקטיבי שנתנו לנו. ובנוסף חייבים לזכור שבסה"כ מדובר בטעמים ובסגנונות שמשתנים מאחד לאחד. כך שאולי לי זה לא מתאים ולאחרת כן. דרך אגב- אתם מגיעים למפגש? אם אתם נוסעים מבאר שבע, תוכלו להצטרף אלינו. מאוד נשמח

אינצה

New member
הי נועה

יכול להיות שהאוירה שאת מדברת עליה היא פונקציה של האנשים שהיו באירוע? אני חייבת להגיד לך שמאתמול אני לא מפסיקה לחשוב על זה (וברור שגיא אומר לי שזה שטויות ושיהיה בסדר). אם זה אפשרי תנסי להסביר מה בדיוק לא היה בסדר, חוץ מכמויות האוכל ואיכותו (שאני מאמינה שהם דברים שניתן לשנות בקלות יחסית)

אינצה

New member
ונועה, עוד שאלה

תגידי, הייתם בקשר עם ליאת בזמן הזה? אנחנו לא דיברנו איתם מאז שסגרנו וזה היה במרץ(!) אנחנו אמורים להזכיר להם שאנחנו קיימים? באיזה תירוץ?

וואו- הדבר האחרון שרציתי לעשות זה

להלחיץ... ברור לי שהאוירה היא פונקציה של אנשים. ואין ספק שהחתונה שהיינו בה שונה בתכלית בסגנונה מהחתונה שתהייה לנו. אני רוצה להדגיש שהבעיה היא אך ורק בי. רועי למשל מאוד מרוצה. יכול להיות שכל עניין מפח הנפש הוא פונקציה של ציפיות שהיו לי מהמקום ובהשוואה למקום שאותו רציתי... ובקשר לאוכל, אחת הסיבות שאנו נפגשים עם ליאת זה לדסקס אתה על הרמה שהיתה באותו ערב ולבדוק את האפשרות שהמנות האחרונות לא יוגשו לשולחן אלא במזנונים גם כן. זהו בננות- אני מצטערת אם הלחצתי אתכן. אני מבקשת להדגיש שזה רק בראש החולה שלי!!!
בסה"כ, יש לי המון דברים טובים להגיד על הצוות וגם בזה אסור להקל ראש. בקשר לקשר... לא צריך תירוץ פשוט מתקשרים ואומרים שרוצים לקפוץ. בזה דרך אגב הם חזקים- וזה יאמר לזכותם. הם נותנים את ההרגשה שאתם הזוג היחידי שמתחתן אצלהם

ואם את עדיין מפוחדת ../images/Emo5.gif אני אשמח

לדסקס אתך בטלפון. ושוב סליחה. בטח בן זוגך רוצה להרוג אותי...

galitm

New member
תודה על התשובה הארוכה ! ../images/Emo51.gif

היי נועה. קודם כל תודה גם על ה EMAIL וגם על התשובה הארוכה. אני שמעתי מהרבה אנשים דברים טובים על "ירוק על המים", עוד בשלב חיפוש המקום. אתמול קפצנו לשם בפעם הראשונה כדי לראות במה מדובר ובאמת מאד התרשמנו מהמקום, ממש אהבנו את מה שראינו. גם אנחנו לא מחפשים "זיקוקים ומפלים" והחומרים של "ירקו על המים" (זכוכית ועץ) מצאו חם בעינינו. לגבי אותה חתונה שבה ביקרתם והתאכזבת - אני באמת חושבת שזה נורא תלוי בסוג האנשים ובאוירה הכללית של אותה חתונה. אנחנו טרם החלטנו לגבי הגשה או מזנונים, וכמובן אנחנו עוד מתכוונים ללכת לטעימות (אתמול הגענו בלי התראה מוקדמת וגם בשעה מאוחרת). מתי אתם מתחתנים ? כמה אורחים יש לכם ? לצערי, לא נוכל להגיע למפגש (יש לי 2 מבחנים בשבוע הבא...) אבל שוב תודה על כל הפרטים ואני שומרת לעצמי את הזכות להתקשר אליך ולתחקר אותך בהמשך ! ..

פרטי החתונה... ../images/Emo48.gif

אנחנו מתחתנים ב17.9 בקפריסין- חתונה אזרחית. וב 7.10 חתונה רפורמית בירוק על המים כאמור... יש לנו כרגע 350 אורחים אבל נראה לי שזה ישתנה ויגדל
הd.j שלנו הוא ארז משבלול צלם- גיא לב מאילן לורנצי שמלה בקומודה- ירושלים רב- הרב אזרי (הרב הראשי של בית דניאל) טבעות- שלי- זיוה דן בדיזנגוף (כנראה גם של רועי). בגדים לחתן- עדיין לא סגור. אחרונה חביבה- מאפרת- אתי אלבכרי את מוזמנת להתקשר any time ושיהייה בהצלחה. ודרך אגב- מתי אתם מתחתנים?

אתי@

New member
אני הייתי שם בחתונה ונהיניתי מאוד

האוכל היה טעים, המקום יפיפה ומושקע במיוחד והאוירה נהדרת - לא מחיבת מידי אבל גם לא כמו חתונה בקיבוץ (איפשהו באמצע) בקיצור - מומלץ בחום רב..

למעלה