הי גלית. ראיתי שגם שלחת לי מייל ../images/Emo13.gif
"ירוק על המים" הוא אכן מקום מאוד יפה. ובפעם הראשונה שהיינו שם מאוד התרשמנו. גם מהמקום וגם מהיחס שקיבלנו ובמיוחד מהמחיר המדהים שהציעו לנו- מכיוון שאנו מתחתנים בתאריך שלא מקובל להתחתן בו. האמת, ואני לא רוצה להשמע פלצנית, אבל מבחינתי זו קצת התפשרות. ולמרות שבפעמים הראשונות שהיינו שם מאוד התלהבנו, לפני כמה שבועות היינו שם בחתונה ושם יצאה לי הרוח מכל המפרסים... במילה אחת- סתם! זה לא שאני מחפשת זיקוקים מפלים ושאר מצגות. ההיפך הוא הנכון. אני רוצה שהחתונה שלנו תהייה אלגנטית, אינטימית ומשדרת חמימות. אבל במקום זה היה שם טרנס על כמויות האוכל (שלא היה מדהים כלל) והמקום היה נראה כמו קניון במוצאי שבת... אז נכון, כל הבנות בפורום פה היו נהדרות וניסו להרגיע אותי וטענו שכדאי להגיע לארוע שמקביל אלינו. (למשל האוכל שם היה בהגשה ואצלנו הוא במזנונים) ולבדוק איך המקום נראה כשהוא יותר דומה לארוע שלנו. ובנוסף כמו שכתבתי לאינצ´ה, אני מתכוונת לגשת לליאת אתה דברנו ולהגיד לה את הדברים אחד לאחד ונראה מה יהייה לה להגיד ולהציע- יכול להיות שהיא תרגיע אותי לגמרי. לפחות בעניין הזה אני יודעת שהם יהיו אחלה- כי מהרגע הראשון קלטנו שיש עם מי לדבר. בנוסף אני חייבת לציין את היחס האישי שהם נותנים, ולא תאמיני נתקלנו בהם בהזדמנות שונה לגמרי והם זכרו אותנו- גם ליאת וגם בעל המקום עצמו וגם זה יאמר לזכותם. אז זהו, זה מה שיש לי להגיד כרגע. אני אעדכן את כולם ברגע שנפגש עם ליאת. לפני שאני מסיימת אני רוצה להוסיף שני דברים: לצערי גם אם הם לא יצליחו להרגיע אותי אנחנו נאלץ ל"הסתפק" ולהשאר. בגלל המחיר האטרקטיבי שנתנו לנו. ובנוסף חייבים לזכור שבסה"כ מדובר בטעמים ובסגנונות שמשתנים מאחד לאחד. כך שאולי לי זה לא מתאים ולאחרת כן. דרך אגב- אתם מגיעים למפגש? אם אתם נוסעים מבאר שבע, תוכלו להצטרף אלינו. מאוד נשמח