ירוק
מוקדש לרבקה וכל מי שיש

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
ירוק ../images/Emo23.gif מוקדש לרבקה וכל מי שיש

לו לב.... הירוק הוא צבע המשוייך לצ'קרת הלב. צ'קרת הלב מחוזקת בדרך כלל גם בצבע הוורוד העז..אך על כך בפעם אחרת. כפי שכבר ציינתי בקצרה בשרשור אחר הירוק כי ירוק זה יפה....ירוק זה הצבע של הטבע. ירוק זה צבע של הרמוניה. של איזון. ירוק - צבע של התרגעות. ירוק צבע של תקשורת עם הטבע ועם הטבעי. הוא מאזן ומביא הרמוניה לכל המערכות ובכל הרמות. מצויין לטיפול במקרים של הלם. מצויין בכל המקרים של מתח על..STRESS ברמה הפיזיולוגית הצבע הירוק מביא הרמוניה למערכת העכיול כמו לכל תא ותא בגופנו. לצבע הירוק יכולת אנטיספטית ,לניקוי וטיהור ברמה הפיזיולוגית .אמוציונאלית,ומנטאלית. הצבע המתאים לירוק הוא הוורוד והוא תמיד המשלים שלו.לכן צ'קת הלב תמיד טופל בשני הצבעים הללו ותהיה מזוהה עם שניהם. הוורוד ישלים את הירוק..ויאפשר את היכולת לאהוב. השיעור שהירוק מלמד אותנו הוא ..למד לבטוח בתהליכי החיים..לכ דבר יש כת וזמן..ואין אנו יכולים לזרז את המאוחר.. ירוק מלמד אותנו לחיות במרחב החיים ..מלמד אותנו להיות אנחנו... הירוק והשפעתו המאזנת על בלוטת הpituitary עושה אותו יעיל מאד בטיפולים במצבי רוח משתנים במיוחד בגיל המעבר..או תופעות קדם ווסתיות.. ולכן גם לאלה השואפים להגיע לאיזון בחייהם. ברמה הפזיולגוית: טוב לבעיות עיכול. מאזן לחץ דם. מטהר את המערכת האמונה על טיהור וניקוי הגוף. מרגיע כאבי ראש. יעיל לטיפול בנקעים. ברמה האמוציונאלית: מאזן רגשות - נסערות.. מפתח את היכולת לחלוק עם אחרים. ולאהוב ללא תנאים. הצבע המשלים של הירוק הלא הוא הוורוד העז..הוא זה שאחראי ביחד אתו על אהבה ללא תנאים. או על היכולת לקבל ולתת. ברמה המנטלית: מרגיע ממש כמו כדור הרגעה... ולכן מאפשר לתת מודע שלנו לנוח. ישנם גם שמנים אתריים המומלצים לשימוש בגלל אנרייגה ירוקה שהם מקרינים..כמו האקליפטוס,גרניום,ועוד... אין במה שאני כותבת שום המלצ רפואית..כל מה שנכתב כאן לקוח מחומר מהרצאות שלי באנגלית ולכן סליחה על העיברית..מקווה שהצלחתי להעביר אליכם את הצבע הירוק כמו שאני מצליחה להעבירו באנגלית... אשמח לשמוע מה אתם אומרים על הצבע הירוק ..מה הוא אומר לכם בחיי היום יום. אפילובהקשר של אוכל.. למשל סלט פטרוזליה. או סלט תרד.. יש להם איכויות ריפוי גם.. בגלל הצבע הריח השמנים האתריים שהפטרוזיליה מכילה..מנקים , מעכלים וכו... תרמו לשרשור ככל שתרצו ותוכלו. שיהיה לכם יום ירוק . יום מלא אהבה. כתבה:)(WAN*(C

לוPה

New member
תודה wan יקירה ../images/Emo24.gif

כרגיל לא יכולה לפסוח על מה שאת כותבת והצבע הירוק צבע שמאוד אוהבת האמת לא חשבתי שיש קשר ללב נשמע מעניין ואולי כי את את ההשלמה של ורוד כי אנחנו לא חברים. בקשר לאוכל אם אין ירוק בארוחה זה לא ארוחה חייבת ירוק אחד לפחות .. ואחד העצים האהובים עלי הוא האקליפטוס וגם יש לי תמצית שמן שלו. ומאחלת לכוללללם יום מלא אהבה
בכלל ירוק נעים לי בעיניים מרגישה נינוחה ליד הצבע הזה הייתי שמחה אם היה כזה במשרדים במקום האפור המדכא שיש בדרך כלל..

נופשת

New member
ירוק

בנוסף למה שוואן כתבה הירוק הוא צבע של שינויים. אהבה,קבלה ושינויים. והמשלים שלו בגוף הפיזי, הוא אדום. הוורוד, ממוקם בדרך כלל בלב. האדום בצ'קרה הראשונה. כיוון ששוק יהיה תמיד בצ'אקרה הראשונה, מערכתי, הישרדותי, קיומי.. הכי הגיוני לטפל בו בירוק. יום ירוק מתכונים והילינג תמיד הולכים יחד?

shakola

New member
תודה ואן

" ירוק בעיניים" על הבוקר, כיף לקרוא.האמת שעכשיו אני מבינה קצת על הבחירות האישיות שלי, אם באוכל ואם בביגוד, לגבי שמנים, לא משתמשת, אבל משכילה מהמידע של כולם כאן.

Rebeccan

New member
../images/Emo51.gif כמה נפלא ../images/Emo115.gif../images/Emo126.gif

כמה שאני מזדהה עם מה שכתבת אצלי הירוק הוא חלק בלתי נפרד מהחיים יציאה לטבע - כמו נשימה עמוקה, לא רק של אוויר - אלא של החיים הנה - ממש להשלים - ורוד ורוד אפילו עם
מקלחת
פריחת שום - בבוקר, עם כל הטל
בשוק לא מוותרת על סיבוב אצל הירקנים שמוכרים פטרוזיליה, כוסברה ועוד מספיק להריח ולמולל
נפלא פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

ADINA1952

New member
שבוע טוב לכולם

וכל הכבוד לWAN שתמיד משכילה אותנו בעוד דברים, שיהיה לך אחלה יום יום עם הרבה צבעים ולכולם המשך יום נעים

נונה1

New member
כמו תמיד נהנית לקרוא את כל מה שאת

רושמת ושמחתי להחכים. ערב טוב לכולם נונה1

../images/Emo45.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif|

ירוק זה גם צבע לצמיחה
אכן קשור לרגשות הלב, יש בו אפקט מרגיע ומרפא. ירוק - זה הצבע שלי

ברוזונת

New member
תודה על ההעשרה יקירתי../images/Emo25.gif

מותר לבקש את הצבע הכחול
לפעם הבאה??

laleniya

New member
WANפשוט תענוג - ההבהרות שלך לגבי

הצבעים בקלילות ובחופשיות הכתיבה. תענוג אמיתי

סנדייז

New member
../images/Emo140.gifכמה נעים ומשכיל לקרוא אותך

ירוק תמיד היה חלק מחיי .המעניין שלורוד העמוק התחברתי רק בשנים האחרונות. אפשר לבקש צבע? חום
תודה לך

למעלה