ירושליייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!

karoleking

New member
ירושליייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!

היה כל כך כיף!!!! מחר פרטים

kobi12474

New member
איזה מחר היוםםםםםםםםםםם

לילה טוב חברים:האמת שהיה כיף היום(כלומר אתמול)בגן סקאר בירושלייםםםםםםםםםםםםםםם היינו 8 חברי פורום,שמחים וצוהלים,חבל על הזמן עם הצעיף ועם הנרות ועם החולצה של הפורום אייך ששלומי נכנס כולנו עם הנרות מריעים לו ונותנים לו את הכבוד הראוי לו אחרי זה עם הצעיף,אסנת נתנה לו את הצעיף והוא התעטף בו ואחרי זה נתנו לו דגל ישראל והוא נופף בו בשיר "בגלל הרוח" שמוקדש כמובן לשיחרורו של גלעד שליט ובכל הזדמנות שהיתה לשלומי הוא התייחס לאנשי הפורום,כמו:תודה לאנשי הפורום,יהודיה וכ"ו חזרנו מרוצים ועם הרבה אנרגיה שתמשיך כנראה כמה ימים אוהבים אותך שלומי ושוב תודה למבוגרים שביננו(מבלי להעליב אף אחד) קרול,אסנת,ניר,וכמובן אני (קובי) חולה עליכם חברים שלי תמשיכו להיות כאלה נהדרים וחביבים אוהב אותכם מכל הלב ממני:קובי,יהוד

נועה גו

New member
../images/Emo140.gifאיזה כיף לכם!!!!! ומה עם השיר של אביהו???

ואל תתנו צעיפים ישנים תכף יש חדשים
ברגע שתהיה הופעה שאני אצליח להגיע אליה.והפעם הם צבעוניים יפים אששששש!!!!!!!!! חבל לכם על הזמן!!!!! ומי שלא ינפנף,אני אנפנף אותו מהפורום
בקיצור - פורום חמוד - אני מאוד שמחה שהיה לכם כיף.תפרטו בבקשה איזה שירים היו , כמה תמונות קרול צילמה , מה שלומי לבש , כמה הדרנים היו , כמה צעיפים ראו , כמה כפיים מחאו , כמה עוגיות אכלו , וכמה עשיתם בלאגן מאחורי הקלעים. בקיצור תשתפו אותי שאני ארגיש שהייתי.ואל תשכחו בבקשה עוד דבר אחד "שולי" : יש שיר חדש לאביהו , למי שלא היה בכדור הארץ ב 24 שעות האחרונות.אז בבקשה לפרגן ולהקשיב כי עוד מעט נצטרך להתחיל לדחוף אותו במצעדים. http://youtu.be/8JgC8Vq3THE עושה לי גם טוב.לילה טוב

karoleking

New member
מה נועה מה???

איפה את היית??? היה כל כך כיף... והכל בזכות אסנת שבלעדיה, לא היינו זוכים למקומות כאלה. היא החליטה שאנחנו נהיה מול הבמה, והיינו מול הבמה. בדיעבד מצטבר שישבנו איפה שאנשים ששילמו כסף על כרטיסים ישבו. ולא סתם ישבנו, גם בשורה הראשונה באמצע.
. לא רק שהגענו ב-5 ל-9 (כ-5דקות לפני ששלומי עלה) ראינו מיליון אנשים מצטופפים על הדשא וזיהינו גם מתחם של כסאות שישבו שם בחירים ואנשים ששילמו כרטיס. אסנת החליטה שלשם פנינו מועמדות. אז התחלנו להיכנס לתוך האנשים... עד שהגענו לגדר. כל אותו זמן, אני והיא, כמו גוש אחד. לא ניתן להפרדה. כל השאר (הבנות והבעלים) מאחורינו. ואז קרה נס. אסנת קראה לאחד השומרים ואמרה לו שהיא צריכה להיות שם. שם, זה במתחם של הכסאות. והוא, בלי לשאול שאלות, אמר לה לבוא מסביב. שתינו, יד ביד, הלכנו מסביב. על הגדר שתחם את מתחם הכסאות, הצטופפו אנשים שרצו להיכנס וכמות השוטרים שעמדה שם הייתה בערך ככמות הקהל. כשראו את אסנת, ביקשו מהאנשים לפנות לה דרך כי היא צריכה להיכנס. וכך עשו. וכך ישבנו מול הבמה על כסאות.. אחר כך, באלגנטיות, היא דאגה להכניס את כל חבר'ה הפורום. וכל השאר היסטוריה... אז יש תמונות, שלומי ראה אותנו והתייחס אלינו בלי סוף. לא היו הדרנים, כי כך התנהל האירוע כולו - ללא הדרנים. היו שירים... ברגיל. לא משהו מיוחד או חדש. לא היו עוגיות
כולם בדיאטה) שלומי לבש חליפה יפה ואת התמונות נעלה בקרוב. פשוט המחשב שלי על סף קריסה מרוב תוכנות פתוחות. אז רחמים!!!

osnat51

New member
../images/Emo23.gif כל השבוע לא הצלחתי להגיע לפורום!

ועכשיו התגובה לגבי ירושלים. אז כמו שקרול כתבה, זו הייתה משימה לסיירת מטכ"ל. לעבור כמעט 10,000 איש בפחות מחמש דקות, כי אני החלטתי שאני אהיה ראשונה, נקודה! לא יודעת למה, אבל באמת שאני לא יודעת, שהגעתי לגדר, השומר אמר: "אתם לא רואים שהגברת צריכה להיכנס, זוזו ותנו לה לעבור". נכנסתי בשיא האלגנטיות. השומר הוביל אותי לשורה הראשונה. עד אז לא הבנתי במה זכיתי שהכניסו אותי ככה בקלות. אח"כ אחד השומרים הגיש לי בקבוק מים, ופתאום הבנתי שמדובר במקומות למכובדים. ישבה לידי אישה דתייה שהיה לה תג על החולצה. היה כתוב עליו: "נכבדי העיר ירושלים". היא שאלה אותי מאיזה מחלקה אני? האמת . . . זרמתי . . . אמרתי לה שאני מהמחלקה לפיתוח העיר. זה מה שיצא לי באותו הרגע.
אח"כ הכנסתי את השאר. האחראי מהמשטרה נהיה חבר שלי, וכך גם החייל ממשמר הגבול שדאג שלא יסתירו לנו. חשובים או לא? ההופעה הייתה כרגיל מחשמלת. האוויר של ירושלים, שלומי עם דגל ישראל ועם פחות קילוגרמים, ואנחנו עם הזיקוקים והנרות. אח"כ הופיע אברם טל. נשארתי בשביל לי-היא הבת המקסימה שלי. אבל, מה לעשות, אין כמו שלומי! נקודה.

למעלה