ירושלים בירת ישראל? בשביל הקנדים לא ברור

mishmish910

New member
ירושלים בירת ישראל? בשביל הקנדים לא ברור

הגשתי מסמכים להוצאת דרכון קנדי. התקשרו אלי עכשיו מהממשלה ואמרו שהמדיניות של המשרד היא שכל מי שנולד אחרי 48 בירושלים (אני יליד העיר), לא יצויין בדרכון הקנדי שלו שהוא נולד בישראל. אהיה רשום place of birth - Jerusalem.
איך אנחנו אמורים לקבל את זה?
זה מוזר.

SupermanZW

Well-known member
אני תוהה מה כותבים למי שנולד במטוס

האם Place of Birth: Airplane?

JimmyGee

New member
Yes

If you are born on an airplane your place of birth is airplane. If you are born on a ship it is at sea.

CANADA101010

New member
Canadian policy Israeli-Palestinian conflict

להלן ציטוט מאתר ממשלת קנדה:
Status of Jerusalem
Canada considers the status of Jerusalem can be resolved only as part of a general settlement of the Palestinian-Israeli dispute. Canada does not recognize Israel's unilateral annexation of East Jerusalem.
הדמיון המשותף לישראלים לא מובן מאליו בקנדה ובלי להכנס לבעד ונגד זאת המדיניות כאן

אממה קנדה לא מכירה בכל ירושלים, מערב כמזרח

גם לתושב שנולד בבית חולים הדסה עין כרם בקצה המערבי של ירושלים יחשב כשטח כבוש

SupermanZW

Well-known member
פקידה שמזינה מקום לידה לא מחפשת בתי חולים במפה

ו"ירושלים" לא אומר ישראל או פלסטין.

לו קנדה הייתה מכירה במערב ירושלים היו רושמים ישראל

מסקנה ירושלים כולה לא מוכרת כשטח ישראלי, כנראה הוא אקסטריטוריאלי כמו בהחלטת האו"ם חבל.

לי בדרכון כתוב מקום לידה AFULA, בלי ישראל

חשבתי שאם אני אעשה פעם קונקשן דרך דובאי או ארצה לבקר במלזיה עדיף שלא יהיה כתוב ישראל.
ביקשתי מהפקיד לא לכלול ארץ לידה, הוא התחיל להסביר לי שאני אצטרך לחתום על כל מיני מסמכים ואז כשהוא גילה שארץ הלידה שלי זה ישראל הוא אמר שאין בעיה ולא צריך לחתום על כלום ואישר לי מייד את השמטת ארץ הלידה מהדרכון
אני חושב שקנדה מכירה בריבונות ישראל על עפולה אבל סתם לא בא לקנדים להתחיל להתעסק בכל המשחקי כבוד של מה שייך למי במזרח התיכון

למעלה