ירושלים נחשב קל``ב אם אני מת``א?

balcony

New member
אני שואלת בשבילי....

בהנחה שהבסיס הוא לא סגור האם אצטרך לחזור כל יום לת``א או שזה נחשב רחוק מהבית וז יש לי לינה?

Iron-Maiden

New member
סליחה??

מה אמור להיות הפינוק הזה? לחזור כל יום הביתה?? אז מה אם הבסיס פתוח - זה לא אומר שחייבים לנצל את זה. להיפך, מי שרוצה להיות כלי צריך לישון בבוידם של הבסיס כל יום (לא מדבר על חופשים), ולא לחפש רק איך לצאת הביתה, אפילו אם הבית במרחק 2 ק``מ. מי שחוזר הביתה כל יום הוא לפלף צפונבון שלא מוכן לסבול קצת. כמה שסובלים יותר ככה מעריכים את זה יותר אחר כך - הצבא לא נועד להיות מסע תענוגות של אף אחד!

balcony

New member
Iron Maiden יקר

שוב התחלת עם ההקנטות המיותרות??? מי אמר לך שאני רוצה לחזור הביתה כל יום? ממש מתחשק לי לנסוע בפקקים שלוש שעות לת``א... 8-( להיפך- אני מקווה שירושלים מוגדרת כרחוקה מת``א (במונחי צבא), וזאת על על מנת שאקבל מגורים ומקום לינה. מעבר לכך, מה זה משנה אם אשן בבית או בבסיס? שינתי אינה תורמת כלל וכלל לצבא, ולכן דבריך הם דברי הבל ושטות... ואולי מישהו סוף סוף יענה תשובה פשוטה לשאלה פשוטה בלי נסיונות התחכמות מיותרים???

באלקוני יקירתי...

קל"ב מוגדר כשירות במרחק של עד 100 ק"מ מהבית. זהו. תעשי חישובים לבד. ל א ק ש ה , ל א מ ס ו ב ך !

crazy tal

New member
בלקוני...

אני לא מבין.. אם את הולכת לשרת בי-ם אז מה אכפת לך אם זה קל"ב או לא?? את תמיד יכולה לישון עם חבר שלך במתל"מ באוניברסיטה העברית

למעלה