ירושלים!

al3n2a2

New member
ירושלים!

התקשרתי היום לדפנה , ענתה בחורה אחרת שאמרה שדפנה לא נמצאת והיא תוכל לעזור לי , אמרה לי שבטיפול זה כלומר בהמתנה, דבר שכולנו יודע , אבל כשאמרה לי שאני באמצע רשימת ההמתנה שאלתי אותה כמה בערך יש ברשימה זאת ? אמרה לי כ 100-200 מועמד?!!!!!!!! פשוט לא יאומן.אין לי משהו להוסיף!

orbit219

New member
עד כמה שידוע לי יש 60 ברשימת המתנה

היא אמרה לך במקרה מתי יפרסמו עוד שמות?

al3n2a2

New member
אמרה שעוד שבוע וחצי תתכנס ועדת הקבל

הקבלה עוד פעם וישלחו הודעות קבלה ודחיה , כלומר בתחילת החודש. איך ידעת שיש 60 בהמתנה?

hedva84

New member
גם אני באמצע הרשימה

ויש לי הרגשה מוזרה שהיא אומרת רת זה לכולם. כבר נמאס לי מאי הודאות הזאת!!!!!!!!!!!

Carla12

New member
../images/Emo12.gif

אני תופסת את המקום שמספרו 200
נחכה ונראה ! תודה על העידכון

al3n2a2

New member
מישהו יודע כמה מקומות נותרו ?

מתוך 100 המקומות המיועדות לתלמידי רפואה בירושלים , מישהו יודע כמה מועמדים התקבלו ?

מידע מפוקפק מהמזכירות

לא אמרו לי שום דבר באופן ברור אבל אם הבנתי נכון התקבלו 60 איש וברשימת ההמתנה יש עשרות אנשים, ולא מאות. גם לי אמרו שאני באמצע הרשימה אז יש סבירות גבוהה שזה מה שאומרים לכולם... המזכירה אמרה לי גם שיש לי עדיין סיכוי סביר להתקבל, ולא נראה לי שהיא אמרה את זה סתם כדי להיות נחמדה.

orbit219

New member
זה לא נכון

ביום בראשון שהודיעו על הקבלות הודיעו ל-48 איש, יום למחרת הודיעו ל-22 נוספים. בנוסף שלחו לאנשים הודעות דחייה. עברו 3 שבועות, וב-1.8 הודיעו לעוד מספר אנשים (אני לא יודעת כמה), גם הודעות קבלה וגם דחייה עכשיו אנחנו 3 שבועות אחרי... הודיעו כבר ליותר מ-60 איש

בסדר, אבל לדעתי התכוונו לכך

שיש 60 אנשים שהתקבלו ולא ביטלו, כלומר שנשארו בינתיים 40 מקומות.

orbit219

New member
אף אחד לא ישמח כמוני אם זה נכון...

אבל זה לא נשמע לי הגיוני או אמין במיוחד, לא הייתי בונה על זה אבל שוב, הלוואי וזה נכון

hedva84

New member
גם לי היא אמרה שיש סיכוי

צריך לברר עם שנים קודמות, כמה אנשים מתקבלים אחרי שהיו בהמתנה.

מה עם מקומות משוריינים?

מה עם המקומות המשוריינים לעתודאים/אקדמאים (אם יש בכלל שריון לאקדמאים) ?? זה כלול בתוך ה-100? כי אם כן, אנחנו מסתכלים על מספר קטן מאוד של מקומות שנשארו..

חבר'ה, חבר'ה, רגע, רגע

דבר ראשון - להירגע קצת. עכשיו - 1. אין לי מושג אם העתודאים נכללים בכמות המקומות שנשארו בירושלים או לא, אבל רובם גם ככה כבר נתפסו(רוב העתודאים בד"כ מתקבלים כבר ביוני-יולי) אז הייתי מסיר את דאגה זו מליבי. 2. יש לא מעט חילופי סטודנטים בין אוניברסיטאות בשבועיים הראשונים ללימודים. כשאני התחלתי את שנה א' הגיעו אלינו 5 סטודנטים חדשים במהלך השבועיים הראשונים והם החליפו אנשים שהתקבלו פה וגם במקום אחר והחליטו שיותר מתאים להם ללמוד במקום האחר. 3. לפי מה שהבנתי מהשנה יש בירושלים 120 מקומות לסטודנטים לרפואה מפני שנוסף עוד בית חולים למספר בתי החולים שהסטודנטים בשנים הקליניות יכלו להיכנס אליהם, מה שמגדיל את מספר המקומות שאתם מדברים עליהם ב20(שזה גם 20%, שזה הרבה). חבר'ה, אני יודע שאתם מאוד לחוצים מהעניין, אבל לא יעזור לכם להתקשר לדפנא כל שני וחמישי לברר איפה אתם ברשימת ההמתנה. דרך יותר פשוטה לדעתי לבדוק עד כמה אתם קרובים להתקבל היא לבדוק באתר האוניברסיטה עם הפסיכומטרי והבגרות שלכם ולראות מה כמה נקודות אתם צריכים יותר בפסיכומטרי כדי להתקבל. עם הזמן(עד תחילת השנה) מרחק זה הולך ומצטמצם וככה תוכלו לדעת פחות או יותר את המרחק שלכם מהמכתב הנכסף. שיהיה המון המון בהצלחה, ובאמת - תנו חיוך, הכל לטובה!

זה שאתה עתודאי ולא התקבלת

עדיין לא אומר כלום. גם אני עתודאי וכמו שרשמתי קודם לי היה ראיון רק אחרי יום כיפור והתקבלתי יום אחרי אז תמיד יש יוצאי דופן אבל לדעתי רק אני ועוד אחד מהמחזור שלי בירושלים התקבלנו כל-כך מאוחר, ויש סיכוי שזה קשור לזה ששנינו היינו חיילים.

danc18

New member
אוקיי

יכול להיות שכך היה לפני שנתיים. השנה אף עתודאי לא התקבל עדיין. חלק קטן זומן למרק"ם ביוני, והשאר ישלימו את המרק"ם בספטמבר. עד שכולם לא ייבחנו לא יימסרו תשובות. לכן תשובות יהיו רק באמצע-סוף ספטמבר.

למעלה