ירושלמיות - מצאתי את המקום לקנות בו

mehashefa

New member
ירושלמיות - מצאתי את המקום לקנות בו

מישהי כתבה פה קישור לאתר סביבון, ששם יש חנויות מומלצות. אז יצאתי לבדוק את החנות הירושלמית הכתובה שם. מיקום: מרתף העיר ליד המשביר בעיר (טליטא-קומי), יורדים למטה עד הסוף ומגיעים לחנות שגם כדאי לכן מאוד להכיר. חנות יצירה לגנים, ממש שווה! חרוזים, דברים מעץ, וכו' - כמעט הכל!. ואז פונים שמאלה עד הסוף, שם יש חנות צמר ענקית, ובדים, ובן היתר יש להם גם צמר לליבוד. הם לוקחים 25 שח ל100 גרם. לא יודעת איזה סוג זה, אבל זה לא ההכי פשוט כמו שקניתי בעומר (לא ההכי זול). מה אתן אומרות? שווה לקנות? או שזה יקר?.. רצוי לציין שיש שם מלא שקים ענקיים (איזה 3) במיליון צבעים בערך....

smady a

New member
מכשופה אני אשמח לקבל את הטלפון שלהם

במסר אם אפשר. מאוד חשוב לבדוק שהצמר הוא טבעי ולא משהו אחר. לגבי המחיר ל100 גרם כן זה בסדר סביר בהחלט את יכולה לקנות.

Sימה

New member
אם אפשרי לברר--אם יש אפשרות להזמנות

טלפוניות ומישלוח בדואר וזה כמובן אחרי שסמדי תיבדור איתם אם זה צמר כבשים טיבעי Sימה

md55

New member
חנות בירושלים

חזרתי זה עתה מחנות בדים שני שמחזיקים גם צמר וגם צמר כבשים טיבעי הוא מקבל משלומי יש לא כמובן רק מרינו דיברתי איתו ונקשר אותו לעומר בשביל מחטים סבונים ובומר לכל הירושלמיות.

אור וסמדי - בסוף שבוע שעבר לא היו

בומרים אצל עומר.כדאי לברר מתי יקבלו.לי אמרו שאולי בחודש הבא. אצל אחרים יש אבל הרבה יותר יקר מאשר אצל עומר.

mehashefa

New member
אני כבר שולחת לך במסר...

ואני אשמח שתבררי באמת אם זה טבעי והכל, וגם את הסוג - ואם המחיר נשמע סבבה לסוג הזה. אגב, כמה בעומר זה יוצא ל100 גרם?

md55

New member
מכשופה , יש לי תשובה בשבילך

בדקתי את הצמר וזה צמר כבשים טבעי 100% צמר מרינו והמחיר סביר ביותר

smady a

New member
../images/Emo124.gif אז ככה:בחנות יש צמר לסריגה

ולליבוד. ויש צמר סיבים מרינו בלבד. המחיר סביר לחלוטין . מחר אני אדבר איתם לגבי הנחה לפורום. תודה לmehashefa ולמירה שלנו שבדקו. העובדות שם נחמדות .

mehashefa

New member
יווו!!! תודה.. איזה כייף...

אז אני עדיין לא אקנה. אחכה לראות אם תיהיה הנחה לפורום. עכשיו, יש מרינו במקום אחר יותר זול? תודה לכולכן!! (וגם לי...)

למעלה