ירו לאצבע הגליל והבהמות מערוץ 13 אומרים לא ברור עדיין אם זאת הפרת ההסכם

ברור שזאת הפרת ההסכם. ונראה עכשיו מה יעשו הזבלים בממשלה הנבלות בראשם עומד סמרטוט נעל ראש ממשלה.
לפני כמה שעות אמר הזבל הקרוי סר הביטחון הממונה השר כ"ץ הפעם אם תהיה הפרה של הסכם נפגע בלבנון.
אז אני אומר לכם עכשיו הזבלים התבוסתנים האלה לא יגיבו ויספרו לכם סיפורים מצוצים מהתחת.
מדינה זבל ה6.10 לא נמחק .הוא נשאר תקוע בכם ציבור מטומטם. תמשיכו לתת אמון במשטר הרקוב שלכם משחיתות כלכלית ותבוסתנות צבאית.
אני לא מרחם עליכם תושבי ישראל היהודים. כמו שלא הגבתם בשואה והלכתם בצאן לטבח גם עכשיו אתם הולכים כצאן לטבח רק שהפעם מי שאחראי זה אתם.

DANIAVNI

Well-known member
ברור שזאת הפרת ההסכם. ונראה עכשיו מה יעשו הזבלים בממשלה הנבלות בראשם עומד סמרטוט נעל ראש ממשלה.
לפני כמה שעות אמר הזבל הקרוי סר הביטחון הממונה השר כ"ץ הפעם אם תהיה הפרה של הסכם נפגע בלבנון.
אז אני אומר לכם עכשיו הזבלים התבוסתנים האלה לא יגיבו ויספרו לכם סיפורים מצוצים מהתחת.
מדינה זבל ה6.10 לא נמחק .הוא נשאר תקוע בכם ציבור מטומטם. תמשיכו לתת אמון במשטר הרקוב שלכם משחיתות כלכלית ותבוסתנות צבאית.
אני לא מרחם עליכם תושבי ישראל היהודים. כמו שלא הגבתם בשואה והלכתם בצאן לטבח גם עכשיו אתם הולכים כצאן לטבח רק שהפעם מי שאחראי זה אתם.
תסמונת האישה המוכה

mיטלמן

Well-known member
אלא ש -

11:46צה"ל עדכן: היירוט בגליל - בגלל זיהוי שווא
יואב זיתון
צה"ל עדכן כי היירוט בגליל העליון, שהפעיל אזעקות בכפר יובל, מעיין ברוך וכפר סאלד הופעלו התברר כזיהוי שווא.

אבל תמשיכו, למה לא?

אלא ש -

11:46צה"ל עדכן: היירוט בגליל - בגלל זיהוי שווא
יואב זיתון
צה"ל עדכן כי היירוט בגליל העליון, שהפעיל אזעקות בכפר יובל, מעיין ברוך וכפר סאלד הופעלו התברר כזיהוי שווא.

אבל תמשיכו, למה לא?
זה כמו שבצה"ל אמרו שבגלל ברק שפגע במשגר נורו טילים לעבר ישראל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תמשיכו לאכול את השקרים. אתם אוהבים לאכול זבל.

טוב מאוד.
שיירו עוד ועוד וישחטו עוד ועוד יהודים, עד שישראל תועתק למחוז ג׳יאנגסו שבדרום סין.
אפשר בקלות לסדר זה, תמורת הזוזים הנכונים.
מחוז ג׳יאנגסו, שוכן בדרום סין ויושב על אותם קווי רוחב כמו ת״א ואשדוד.
רק מה ? אין שם ערבים להילחם בהם ואין שם תופעות מרגיזות כמו קיץ באמצע החורף.
שם הקיץ נמשך בערך ממאי עד ספטמבר, ובאוקטובר החום מפנה את מקומו לטובת הקור ולא חוזר
אפילו בטעות, עד תחילת מאי.
מה שנקרא אקלים מסודר.

רוב הזמן נח

Well-known member
טוב מאוד.
שיירו עוד ועוד וישחטו עוד ועוד יהודים, עד שישראל תועתק למחוז ג׳יאנגסו שבדרום סין.
שם הקיץ נמשך בערך ממאי עד ספטמבר, ובאוקטובר החום מפנה את מקומו לטובת הקור ולא חוזר
מה שנקרא אקלים מסודר.
גוטרמן מטורלל

טוב מאוד.
מה שנקרא אקלים מסודר.
גוטרמן קר שם בחורף קפוא ולא שמעת שקוף בגלל הקור חדר לבית במחוז ונכנס למיטתה של נפקנית סיניט (ת) צעירה והם חגגו כל הלילה?
אין לך משהו אחר חם יותר? דווקא שם?
סליחה לא קוף אלא בבון. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה