|ירחערב טוב חבר'ה....ישנתי כמה שעות

tiaa1

New member
|ירחערב טוב חבר'ה....ישנתי כמה שעות

בכיף.....מוקדם מידי מלהספיד אותי....אני מרגישה מצוין ומתחילה סוף שבוע נעים... סייב תודה שנסחת כ"כ יפה את השתלשלות הענינים. אכן זה התחיל בהודעה מתונה שלי על המחשבה והמעשה של זוהרה- לשלוח לכאן הודעות ש"מיותרות" לה כאילו אנו פח זבל... בגלל העומס בוואלה, והצפיפות של הממשק שאנו כל כך לא אובים, העברתי את הודעתי לראש העמוד...זוהרה לא אהבה את זה, ומה שהיא לא אובת הופך ל"המרדה והטרדה" שום נסיון להסביר לא סבר את אזנה.... כעת ראיתי שנמחקתי כלל מוואלה....אולי זו ברכה וכך אתיחס לזה.... אני אשמח אם "השאנטיה" שלנו תמשיך במסורת שהתחלנו. להת, טיה

sayv

New member
אהלן,

שמחה נורא שאת מרגישה טוב. ואת צודקת לחלוטין, זה גם מה שכתבתי, אין מקום לשאריות הויכוחים כאן.. האינפורמציה שיש היא לטובת מי ש"פספס" את הריב המכוער מאתמול, ולא מבין את התוצאות הלא ברורות שלו. אז שאנטי.

tiaa1

New member
הי סייב, יש לך איזה מתכון לפשטידה?

כמובן פשטידת ירקות.....בא לי לחדש קצת ולשנות. אני בדר"כ עושה פשטידות על בסיס "רוטב לבן" כמו שציינץי. עם חלב....בא לי לשנות...

sayv

New member
יש לי כמה רעיונות

אחת זה הפשטידה שאני עושה בדר"כ- שמורכבת ממגוון ירקות, ביצים וכופתאות סויה מרוסקות- שאני מניחה שאין לך בהיכון בבית... טופו יש? בעיקרון כל שילוב של ירקות עם ביצים, קצת קמח ותבלינים טעימים- יצא אחלה. רעיון שני זה מן פשטידת אורז, באדיבות סוני, הכנתי אתמול ויצא אחלה. אז מה שבא לך תגידי ואני אפרט- מה יש לך בבית- אולי נצליח לארגן כבר איזה מטעם...

my last sony0

New member
עכשיו את מרוצה

שכל הודעות הנאצה שלך נמחקו וכל ההוכחות לפרצופך האמיתי אבדו כך שתוכלי לספר מה שאת רוצה. אבל לצערך יש לי תיעוד של כל ההודעות ואם תנסי לשקר אני אחשוף פה את הראיות נגדך. אז מציע לך להוריד פרופיל ולדייק באמת.

sayv

New member
אז מי עכשיו אוסף ראיות??

מה לעזאזל איכפת לך??? זה נראה כאילו אתה ניזון מכל הרע שמתרחש ופורח ממנו! אם יש לך בעיות אישיות עם מישהו תפתור את זה איתו- הוא יחליט מה לעשות איתך. אל תנצל את זה שאין מי שימחוק אותך כאן בכדי לנסות להשמיץ השמצות מטורפות. אני לא מעוניינת בריב האידיוטי הזה, שכנראה ממלא אותך שמחה רבה. ואני מאוד שמחה שבקרוב לא תציק לנו יותר.. מקווה שתמצא שקט, ועיסוקים בריאים יותר. שלום ולא להתראות.

dodo281

New member
טיה וסייב - ../images/Emo70.gif

השנטייה היא אחלה רעיון - ובכוונה - לא ניכנסתי לכאן זמן רב - עמ"נ לא להפריע לשקט - אך צפיתי בה. לא נכנסתי - ולא הגבתי גם כאשר הושמצתי !!! אבל !!! באשר לאתמול - עלי להגיב. סייב: אני כן ראתי את הודעתה של טיה. אף עניתי לה במתינות. הודעתה של טיה היתה מנוסחת בקפידה - במרביתה - לדעתי - היו דברים אולי מרגיזים - אך איש שיא זכאי להביע דעתו. בסופה !!! היתה התססה נטו !!!!!!!! - קריאה לכולם לעזוב את הפורום !!!!! לא סתם מחקה זוהרה הודעה זו !!! שום פורום לא אמור להשאיר בתוכו הודעות מסוג זה !!!!! וראו - רגישותכן הרבה לתכני פורום זה !!!! סייב - אשמח להמשיך לראותך בוואלה. טיה : מה שעשית אתמול בערב - היה פרץ זעם בלתי מרוסן, עתיר אדרינלין - שבא - מהיכן שבא - אך פרץ כמתקפה - שמטרתה אחת ויחידה !!! - : לפגוע בפורום בוואלה !!! להערכתי - הותרת שם כ-70 הודעות !!! - בתוך 2-3 שעות !!!! אם זה לא פרץ אדרינלין לא מרוסן - איני יודעת מה כן ........ !!! מקווה שבכך יתומו דברי ודבריכן בנושא - לתשומת לבכן: אמרתן רבות - עניתי פעם אחת. חושבת ומקווה שדי בכך - ושואפת לראות את שני הפורומים שבים לשלוותם - מיידית. כל טוב !!!!!! DODO.

sayv

New member
דודו, אין זה משנה

מה שנעשה נעשה, בקרוב נפתח פורום חדש, ואני מקווה שהמים ישקטו. את אומרת שלא הגבת אפילו כשהושמצת כאילו זה היה מנהג של קבע- שתי הודעות כאןנגעו בך לעניין החירות לאחר הודעה שזהרה שמה, על השמצותיך לכאורה אלו הגבת בחריפות בוואלה בזמנו. אני לא יכולה להגיד לגבי ההודעה של טיה כי היא נמחקה. על מה שאח"כ בא אני יכולה לחוות דעתי. סוף פסוק?

למעלה