"ירח בשמיים"

"ירח בשמיים"

את השיר הזה שמעתי כמה וכמה פעמים בהופעות, לטעמי הביצוע של סי יפה ומוצלח הרבה יותר מהביצוע המקורי של לאה שבת (שהיא יוצרת מוערכת) ואפילו מהביצוע המחודש של לאה שבת. קראתי פעם באיזה עיתון שסי התכוונה להוציא את הביצוע שלה לשיר על דיסק..אך זה היה ממש מזמן, האם יש סיכוי שהוא יצא בדיסק האוסף ?

actress

New member
לא שמעתי את הביצוע של לאה רק של סי

ככה שאני לא יכולה לקבוע אבל אני חושבת שסי מבצעת ממש בטוב טעם שירים אחרים כמו למשל "רואה לך בעיינים" של אתי אנקרי ו THE ROSE ששמעתי את הביצוע באנגלית והוא קטן ליד סי ודני שהם ביצעו אותו בצורה פנטסטית.

מסכים עם כל מילה שלך..

לאה שבת הקליטה ביצוע מחודש של ירח בשמיים, אם אני לא טועה עם רונית שחר או עם זמרת נוספת אחרת. אפרופו לאה שבת, עוד כתבה לפני הרבה זמן.. אמרה שהלוואי והיה לה את האומץ להשתולל על הבמה בהופעות כמו סי.. אני מעריך שהרבה מאוד אנשים חושבים שסי על הבמה היא משהו שונה מהופעות אחרות או מהביצוע של השירים כפי שהוקלטו, זה קרה לי כשהבאתי להופעה חברים שלא ממש שמעו את סי באופן תדיר ומאוד התלהבו מההופעה.. ראו: עד איליך, מריונטה, לא עובדת והיד עוד נטויה..

actress

New member
על הבמה היא ציפור דרור והטלוזיה לא

תמיד מעבירה את התחושות של אותם רגעים, אני הסתכלתי אתמול ופשוט התמוגגתי זה היה מרגש איך בנאדם כמו סי נותן כ"כ הרבה אהבה ואיך היא משקיעה מעצמה ונותנת הכל. באותם רגעים רציתי להשתולל ולרקוד אני לא אומרת שלא היה כיף לראות אותה אבל אי אפשר לראות בטלוזיה של 17 אינץ´ מה שרואים על הבמה החמימות עברה אבל הקטע של הלהשתתף זה מה שהיה חסר בעיקר לי כי אני הייתי בבית והייתי במופע השני של עינב והפעם לא ישבתי והסתכלתי אלא רקדתי, צהלתי והיתה התחושה. אין כ"כ הרבה זמרות בארץ שמעבירות מה שסי מעבירה למרות שאמרו לי שריקי גל יש לה אנרגיות כמו של ילדה קטנה אבל אם נשווה נראה שיש הבדל עצום. לכל 1 את הייחוד שלו וסי היא רוקרית מדהימה שמתייחסת לכולם באופן שווה היא לא מתלהבת מהפירסום שלה, היא נהנת מכל רגע ורואים את זה עליה וזה מה שמיוחד בה שהיא עושה את זה בשביל כולנו ובעיקר גם בשבילה.

למעלה