ירח דבש! (ולסגור מעגל)

שח_מט

New member
ירח דבש! (ולסגור מעגל)

על מנת לסגור מעגל שהתחיל בפורום חתונות - אספר שאנחנו נוסעים מחר בלילה לירח דבש. אוסטרליה (שבוע), ניו זילנד (3 שבועות) ובנקוק (4 ימים). למי שיש רשמים על המקומות האלה נשמח לקבל המלצות נוספות (על אלו שליקטנט עד כה...). מכיוון ששמענו די הרבה חברה שהיו שם הכי טוב יהיה לקבל המלצות מיוחדות ולא שגרתיות על המקומות האלה - פאב טוב שיש בו הופעות LIVE, חור שלא מופיע במדריכים וכדאי לעצור בו וכו´. אני סומך עליכן! עבר הרבה זמן מהחתונה (במאי) אבל תמיד טוב שיש סיבה לצאת לטיול, ועוד אחד ארוך כזה... ולקצה השני של העולם. שחר

kisses

New member
אף פעם לא הייתי במקומות האלו

אבל אני אאחל לכם אחלה של ירח דבש, תהנו תעשו חיים ותחזרו בשלום.

שמופית

New member
להגיע לניו זילנד זה החלום שלי !

שיהיה לכם אחלה ירח דבש ותהנו המון (וכמובן שנשמח לכמה תמונות....)

שמופית

New member
להגיע לניו זילנד זה החלום שלי !

שיהיה לכם אחלה ירח דבש ותהנו המון (וכמובן שנשמח לכמה תמונות....)

שח_מט

New member
מחירים -

בעיקרון להגיע לקצה ההוא של העולם זה סיפור של כ- 1500-1800 דולר. אפשר קצת להוזיל אם לא טסים אלעל אבל אז עוברים מעל מדיניות אויב. גם סיבוך הנסיעה כמו טיסות בין אוסטרליה לניו זילנד או שילובים כמו הלוך לאוקלנד וחזרה מקריסצ´רצ´ (דרך סידני לבנקוק) יכולים לייקר. לדעתי המקסימום עם הבלאגאן יכול להגיע לכ- 1800 דולר!

יעלי2

New member
לשח מט יקר ואשתו

כפי שאתה שם לב, אמפטיה וסימפטיה יש פה לרוב, אבל כנראה שכל אלו שהיו בניו זילנד לא כאן עכשיו
(אנחנו לא מאלה, אבל אם תעשו עיקוף ותחזרו דרך ארה"ב יש לי המלצות לרוב)
שמעתי נכון? הקדמתם ב 10 ימים את היציאה? תעשו חיים
כנראה שאת ה"על האש" נעשה כבר כשתחזרו עם תמונות שיעשו לנו חשק!

danaziv

New member
אני מקנאה../images/Emo5.gif

גם אני לא הספקתי להגיע לשם עדיין,אבל מה שבטוח בעתיד יהיה את מי לשאול...

fila

New member
גם אני לא הייתי אבל חברה שלי

נסעה לאוסטרליה וניו זילנד התאהבה במקום(במיוחד בניו זילנד) חזרה לארץ לחסוך כסף ונסעה לשם לעוד 4 חודשים. אז יש לך למה לצפות ואם היא נשארה שם 4 חודשים אז יש גם מה לעשות שם. שיהיה לכם טיול מוצלח ומהנה!

סיגל2

New member
ירח דבש מוצלח ואיזה כיף לכם

שאתם נוסעים לשם. שמעתי שהמקומות שם מקסימים ואני מקווה שיום אחד גם אני אגיע לאוסטרליה ולניו זילנד. בת דודה שלי נסעה לשם לכמה חודשים וחזרה מלאת חוויות וסיפורים. נסיעה טובה, תבלו ותעשו חיים משוגעים.

למעלה