ירח דבש...

Fufu The Girl

New member
ירח דבש...

אז החלטנו שבא לנו לצאת לירח דבש, קצת חופש וזמן זוגי.
חשבנו לנסוע לתאילנד.
ואנחנו מתלבטים...
1. האם לרכוש רק כרטיסי טיסה, לנחות שם ולבחור איזה מלון?
2. האם לנסוע מאורגן.. (מצד אחד זה קצת מבאס, מצד שני... זה ממצה וקיבלתי כבר כמה המלצות על מאורגן).

יש הצעות? המלצות?
פליז..

לא הייתי בתאילנד

טיול מאורגן תמיד נשמע לי באמת די מבאס, אבל אולי אם אפשר למצוא משהו שנותן הכוונה כלשהי מצד אחד, והרבה חופש להסתובב לבד מצד שני?
אני לא הייתי נוחתת ורק אז מתחילה לחפש מלון. באופן אישי זה נשמע לי ממש מלחיץ, אבל אני מהלחוצים באופן כללי

The Blue Fairy

New member
אנחנו הזמנו מלון רק ללילה הראשון

בשאר הזמן בחרנו לפי האיזור שבו היינו
ומה פתאום מאורגן :) תחשבו על קווים כלליים ומקומות שבו תרצו להיות, ותזרמו לפי מה שמתאים לכם :) אנחנו למשל שנאנו את פוקט (אבל ממש!) אז קיצרנו שם את הזמן וטסנו מוקדם יותר לקופיפי (המדהימה). בטיול מאורגן אין לך את האופציה הזו

תלוי בתקופה

בעונה העמוסה הייתי ממליצה לסגור מלונות מראש( במיוחד באיים הקטנים יותר ), כיוון שהאז המלונות נתפסים והחדרים שנותרים יקרים נורא.החסרון- חוסר גמישות.
אם אתם טסים בתקופה שהיא לא נורא עמוסה (לדוג' ספטמבר) אפשר להזמין טיסות ומלון ללילה הראשון ותוך כדי להזמין את השאר.
שזה כמובן מאפשר לכם גמישות אם לא אהבתם את האי, או שפתאום יש מזג אוויר גשום.
&nbsp
אני אישית לא אוהבת ולא מתחברת לטיולים מאורגנים (טראומת טיול בת מצווש
I) ונראה לי שאפשר להסתדר לבד ולתכנן טיול בדיוק לטעמכם.

תלוי מה אופי הטיול...

מאורגן- ביג נו-נו :) בטח שבירח דבש. תאילנד מאוד נוחה לטיול וממש אין צורך להיסחב אחר קבוצה של ישראלים בגיל העמידה רק כדי לראות את הכל...

&nbsp
אם אתם הולכים על מלונות שהם רק פינוק, אני הייתי סוגרת דברים מראש, כי לקרוא המלצות על מלונות ולברור מתוך כל האופציות בבית זה הרבה יותר נוח מאשר לבזבז על זה זמן וכיתות רגליים תוך כדי, ובטיול כמו ירח דבש מפנק את באה רק כדי להתפנק ובלי להתעסק עם לוגיסטיקה מיותרת.
&nbsp
אם הטיול הוא לא רק התפנקות, אלא ללכת על מקומות לינה נקיים שאפשר לשים בהם את הראש בסוף היום, ואולי מלון אחד- שניים מפנקים בסוף הטיול, אפשר לסגור מלון רק לימים הראשונים שאחרי הטיסה ומשם לזרום.

למעלה