ירח דבש ../images/Emo99.gif
במלון "כנען ספא" בצפת... 3 ימים של שלווה ונוף מדהים ומזג אוויר מושלם וטיולים בסביבה ומסאז´ מפנק, מיוחד לנשים בהריון שקיבלתי מבחורה מקסימה שאפילו העובריקה שלי חיבבה (כי היא די ביקורתית, העובריקה
) גם ~א~ נהנה מאוד, אולי אפילו יותר ממני כי האמת? שבעתי מכל החגיגות והאוכל והרעש וכל מה שרציתי זה להכנס לחדר, להדליק מיזוג ולקרוא את הספר שלי. בלילה האחרון עברתי השפלה איומה כשהתחוור לי, לאסוני, שאכן, אני נוחרת!!! ובקול כל כך רם שאפילו אני התעוררתי בגלל הנחירות של עצמי!!! לא עזר כלום! לא כששיניתי פוזה ולא כשהתהפכתי במיטה ולא כשכיבינו/הדלקנו מיזוג ו/או פתחנו/סגרנו חלון... ~א~ היה ממש מאושר אבל הצלחתי לגרום לו להרגיש קצת אשם כשצעקתי עליו "למה לא הזכרת לי לארוז את ה"כריתי" שלי??? אתה הרי יודע שרק ככה אני מצליחה להרדם!!!" ה"כריתי", ד"א, היא המצאה מופלאה שאני ממליצה לכל ההריוניות לרכוש (ב"שילב", למשל) כרית ארוכה בצורת בומרנג שכיף לחבק וכשהבטן גדלה (והיא גדלה!) היא נהיית מאוד-מאוד נחוצה... תאמינו לי! אם עדיין לא רכשתן כזו, אתן תודנה לי!!! (ואני מודעת להטיית הפעלים הדידקטית בה נאלצתי לנקוט במשפט האחרון!!!) בכל מקרה, האוכל במלון היה מצויין והעלתי קילו וחצי ביומיים האחרונים... היום הייתי בביקורת שגרתית אצל הרופא שלי ואני שמחה לבשר לכם שהעובריקה שוקלת כבר 2,091 קילו. וזה משקל יפה לשבוע 33+. היא התהפכה עם הראש למטה וזה נורא נוגע ללב שהיא עושה הכל כמו שצריך והיא אפילו לא יודעת שממילא הולכים לשלוף אותה משם בשתי דקות ולא חשוב באיזה פוזה היא נמצאת... ילדה טובה!!! (כמו אבא´שלה
) ביי!
במלון "כנען ספא" בצפת... 3 ימים של שלווה ונוף מדהים ומזג אוויר מושלם וטיולים בסביבה ומסאז´ מפנק, מיוחד לנשים בהריון שקיבלתי מבחורה מקסימה שאפילו העובריקה שלי חיבבה (כי היא די ביקורתית, העובריקה