ירח דבש

דן28

New member
ירח דבש

אנחנו מחפשים יעד לירח דבש בחודש יוני... כרגע הכיוון הוא איי קוק וניו זילנד...מישהו היה שם? חוץ מזה אנחנו עדיין לא סגורים על המקום ונשמח לשמוע עוד המלצות או הערות על : מקסיקו,ארובה,דרום אמריקה. אשמח לשמוע תגובות בהקדם.

ניצניצ

New member
ניו זילנד ביוני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא ולא
-כי חורף שם וקר שם בחוץ (וגם בפנים אני חושבת). אנחנו נוסעים לירח דבש (לחודשיים) בעוד שבועיים וחצי לניו זילנד (העונות המתאימות לטיולים שם הן נובמבר עד מרץ, אז מתחיל להיות קר). קח בחשבון ששיא הקיץ שם זה 25 מעלות מקסימום, אז תאר לך מה זה חורף.

יעלי2

New member
ניצניצ לגבי ניו זילנד בפברואר-מרץ

האמת שכתבתי לך אתמול מגילת אסתר והיא נמחקה באורח פלא, אז אני אקצר ואכתוב שנית: * גם אנחנו שוקלים ניו זילנד. החתונה באמצע פברואר והתכנון תחילת מרץ. ישלך מושג אם זה עוד קיץ? * לגבי לינה. הבנו שיש אפשרויות מגוונות גם ברמה וגם במחירים. את יודעת אם צריך להמזמין מקומות לינה מראש? * אתם נוסעים לפי תכנון מדויק לפי ימים או מספר ימים בכל מקום? * לכמה זמן אתם נוסעים? ואלה רק קמצוץ מהשאלות שטרחתי וכתבתי אמש. אשמח לקבל את תשובותיך.

ניצניצ

New member
ניו זילנד

טוב אשתדל לענות, אם כי לא לפי הסדר: בקשר לחודש מרץ נראה לי גבולי אבל אולי כדאי להתייעץ אם כאלה שהיו שם בתאריכים האלה (אולי פורום טיולים
) אנחנו נוסעים לחודשיים (ירכיים דבש
) ולכן לא תכננו את הטיול לפי ימים אלא כיוון כללי+, כלומר מסלול עם נקודות עצירה, שהיה ואטרקציות. לגבי לינה: אנחנו לוקחים אוהל ושקי שינה, יש גם מוטלים ואכסניות ברמות שונות (בטוח שיש גם בתי מלון, אבל זה לא בכיוון שלנו). זהו עד כאן, אשמח לענות על עוד שאלות, אם את רוצה עכשיו, בפורום או במייל, או לפני שתסעו (אנחנו חוזרים בתחילת פברואר) ואז נהיה גם מנוסים יותר.

fila

New member
ירח דבש חלומי במיוחד

נסעתי לירח דבש כמה ימים אחרי החתונה טסנו למיאמי ומשפ יצאנו לקרוז בצד המערבי של הקאריבים מקסיקו-האי קוזומל-נמצא 30 דקות בסירה מקנקון והאי היה מדהים גם כך!!! משם שטנו לאיי קיימן-חבל על הזמן!!! ומשם לג´מייקה- !!!!! צריך להרחיב???????? זהו אח"כ חזרנו לארה"ב היינו שבוע באורלנדו ובסוף עוד שבוע בניו יורק והיה מדהים!!! אבל אם אתה כבר רוצה לנסוע לאיזור ניו זילנד ואיי קוק ויש לך כח לטיסות האלו... למה שלא תיסע לטהיטי ובורה בורה? סוף העולם וסוף הדרך! איזה כיף הייתי מוכנה שוב...

דן28

New member
היי המסלול שלכם נשמע מדליק

אפשר לקבל קצת יותר פרטים.? כמה זמן הייתם בסך הכל ואם אפשר כמה הייתם בכל מקום.. ואם אפשר גם הערכה כספית של הטיול. תודה

fila

New member
היי דן!!!

נכון, היה לנו ירח דבש מדהים!!! נסענו ל-3 שבועות-וזה לא היה מספיק לדעתי טסנו ללילה אחד באיסטנבול כי לא היתה לנו טיסת המשך אז הסתובבנו שם בערב היה נחמד למחרת טסנו ישירות למיאמי וניינו שם יום וחצי ומשם יצאנו לשייט האוניה הפליגה במשך שבוע וירדנו 3 פעמים במקסיקו היה לנו יום שלם באיי קיימן חצי יום וכנ"ל לגבי ג´מיקה הזמן הספיק בעיקרון אבל הייתי שמחה להמרח קצת עם הזמן באיים המהממים האלו א"חכ חזרנו למיאמי לעוד יום אחד לקניות וכו" השכרנו רכב ונסענו לאורלנדו לכל הפארקים ובסוף הטיול נסענו לני יורק ל-4 ימים לגבי עלויות- אז כרטיסי טיסה עלו לנו 700 $ לאדם השיט 1200$ לאדם(אנחנו לקחנו את הסוויטה אבל יש חדרים הרבה יותר זולים!!!) הפארקים עלו לנו 200$ לאדם ובתי מלון במיאמי ואורלנדו עלו בסביבות ה60 $ ללילה בניו יורק 190$ ללילה רכב מושכר לשבוע בערך 120$ אני חגגתי עם הויזה שלי אז הטיול לא היה ממש זול אבל היה שווה כל דולר.... מדהים!!!!!!!!!!!!!

למעלה