ירח מקודם ותצורת יוד

um1111

New member
ירח מקודם ותצורת יוד

שלום לחברי הפורום,
איך אפשר להדגיר את ההשפעות של הירח המקודם במפה הנאטלית והמפה המקודמת? האם ההשפעה שונה בין מפה למפה? בנוסף כיום הירח המקודם אצלי יוצר צורת יוד, אני מרגיש את המתחים אבל אני לא מבין את הגורמים שמפעילים את המתחים האלה.
כל עזרה תתקבל בברכה.

um

ובכן..

לפני שאתה מתחיל זכור שבמפה הזו הירח הוא שליט בית העבודה - שם גם נמצאת השמש וגם מייצג נושאי בריאות. עכשיו נסה לנתח את הבתים שמונה ועשר, ותראה מה משותף להם מבחינת אנרגיה ולמה נוצרים מתחים (הבנת מיקומו הנוכחי של הירח יכול לעזור) ותמשיך משם כך שנוכל לראות את כל התהליך וגם אחרים ילמדו.

um1111

New member
בסדר, אני אנסה

השמש (מיקוד הדברים) נמצאת בבית 6, אז הנושא הוא סביב העבודה, על המתיחות הזו אין עוררין אני 4 שנים ללא תעסוקה. אבל זו לא תקופה של בין עבודות כזו, העניין הוא יותר מורכב, זה תהליך של שינוי כיוון מסוג מסוים של עבודה (או יותר נכון שינוי של ראיה) לכיוון אחר שהוא לא ברור עדיין. לכאן מתקשר בית 10 (הייעוד וקריירה), המיקום של הירח בבית 3 שהוא 150 מעלות לבית 10 מראה על צורך בהתפשרות וזה קשור ללמידה של משהוא (בית 3) או משהוא עיסקי. בית 8 גם מדבר גם על תהליך של טרנספורמציה, אבל ההרגשה שלי שהדברים נעשים מתחת לפני השטח (בית 8) וכלל אין לי שליטה עליהם.
המשותף לבתים 8 ו 10 הוא ה 60 מעלות, זה היבט שמצריך עבודה כדי לפעול.

אבל, שאלה, אנו מנתחים כאן מפה מקודמת שמראה יותר התפתחות פנימית, האם לא צריך להסתכל יותר על המפה הנאטלית כדי להבין את הגורמים החיצוניים?

האם אני בכיוון
?

תודה
um

לא רע..

אבל אמרת משהו חשוב: זה מעניין, אבל צריך לקשר את זה למפה הנטאלית. נראה שבית 6 די מרכזי כאן.

um1111

New member
יאיר, לקבל ציון 'לא רע' ממך זה הישג גדול מבחינתי

צירפתי את המפה הנאטלית, במפה הזו הירח המקודם נמצא בבית 5 ובעוד כחודש ייצמד לשבתאי נטאלי. שבתאי אצלי הוא שליט בית 2, העניין הוא שהאספקטים שלו לא כל כך טובים. אני שם לב שיש מעין הקבלה למפה המקודמת, ההיבט בין סטורן לMC הוא גם 150 מעלות, האם הירח המקודם ישפוך קצת אור על איך לפתור את המתיחות הזו?
תודה
um

חחח תודה

אבל לא צריך להגזים. בכל מקרה אני תמיד תמיד מפרגן לאנשים שלא מפחדים לנסות, כי אין דרך אחרת ללמוד מבחינתי.

לגבי המפה שלך - נראה שכובדו של סטורן לא זר לך, וככל שמתרגלים אליו בגילאים צעירים, כך מתיידדים איתו ומפיקים ממנו תועלת בגילאים מבוגרים.

יתכן והייתי מנסה לחבר בין הצורך בריגוש והתלהבות של הירח בבית החמישי, לנושא העבודה והמחוייבויות המקצועיות. יתכן ומה שקשה לך זה לעסוק במשהו שילהיב אותך וירגש אותך, ולא יראה לך חובה מעיקה בלבד. נסה לבדוק אם אתה מוצא בתוך עצמך משהו שכזה, ואולי זה מה שישנה את כל ההתייחסות לצד המקצועי. יש מצב שזו יכולה להיות יזמה אישית לא קונבנציונלית, אגב, ואולי שם גם כדאי לחפש.

למעלה