יריב - מישרא-בלוג

איה@

New member
יריב - מישרא-בלוג ../images/Emo49.gif

ברכות על המעבר לשרת החדש. בהצלחה! שאלה - למה יש בלוגים מקודדים ואחרים שלא? אין אפשרות להסדיר זאת בפקודה ראשית?
איה.

היריב

New member
תודה על הברכות

אני לא יכול להגיד לך לגבי הקידוד. כל הבלוגים מבוססים על אותו דף ASP שמכיל את ה-META המתאים. אני לא נתקלתי במצב שאני צריך לשחק עם הקידוד. את יכולה לתת לי דוגמה לשני בלוגים שבאחד הקידוד בסדר ובשני לא?

איה@

New member
יריב ../images/Emo26.gif

יותר מאוחר אכנס, ואם אתקל בזה שוב אתן לך קישורים. אבל לפני יש לי שאלה - הרגשת אצלך תנועה גדולה יותר בעקבות הכתבה ביום שישי?
איה.

היריב

New member
כן, כמו אחרי כל פרסום דומה

תפסו אותי דווקא באמצע השדרוג, אבל כשהאתר חזר לעבוד במלואו נוספו משהו כמו 10 כותבים חדשים. אגב, כתבו על בלוגלי היום במעריב, אולי הוא מרגיש תנועה דומה.

איה@

New member
כתבו על בלוגלי../images/Emo35.gif

אפוא? מה? ספר! ספר! 10 משתתפים חדשים - יפה מאד!! וכל זה מכתבה קטנה - שחשבנו שלא הואילה...... אגב יריב - מה דעתך על שיתוף פעולה פורה יותר ביננו? כמו חשיפה של החברה´ שלך לפורום שלנו? השתתפות בכל הפעילות כאן? אינדקס, פרקים נבחרים, וכו´ מה אתה אומר?
איה.

היריב

New member
למעשה גם הזכירו אותך, אבל הכתבה

באינטרנט משובשת לגמרי. תפתחי קצת יותר את נושא שיתוף הפעולה בבקשה. אני כתבתי על הפורום הזה כשהוא נפתח, כתבתי גם על האינדקס אבל באמת אני לא רואה פה את האנשים שלנו. יש לך (או לאחרים) רעיונות? אולי להציב לינקים בעמוד הראשי של ישרא-בלוג?

היריב

New member
אגב, רק כדי להבין את ההשפעה של כתבה

כזו, שימו לב לסטטיסטיקות של ישרא-בלוג. ב-12 האתר לא היה פעיל כמעט וב-13 הוא היה פעיל רק משעות הצהרים. בכל זאת, ב-13 נכנסו 400 אנשים, 100 יותר מאשר בימים הקודמים, וזה בפחות שעות.

איה@

New member
מכובד ביותר../images/Emo70.gif

כל הכבוד. נראה שהשרת החדש טוב יותר - בטוח שמהיר יותר - וכנראה שבעית הקידוד הסתדרה. למי שנכנסתי עכשיו גם כאלו שקודם הייתי מקדדת עכשיו אין צורך יופי. לגבי שיתוף הפעולה - יש לנו כפתור אולי תציב אותו אצלך. אני גם הכנסתי כמה "פרקים נבחרים" מהחברה´ שלך - אז אולי תכתוב על זה אצלך. זה מה שעולה לי כרגע, אבל נמשיך לחשוב
אגב - הכתבה במעריב באמת משובשת - אני קופצת לקיוסק לקנות את המקור.
איה.

איה@

New member
אמא´לה../images/Emo70.gif מה שהולך שם בסורס ../images/Emo12.gif

והעברית הפוכה
יותר קל לקפוץ לקיוסק - כך אקנה לי גם ארטיק בדרך
כבר חוזרת.........
איה.

למעלה