ירידה בהיקפים וירידה באחוזי שומן

shkunts

New member
ירידה בהיקפים וירידה באחוזי שומן

שלום, גובהי 1.68 ומשקלי 70 ק"ג. לאחרונה ירדתי כ 7 ק"ג - עם דיאטת הלחם (לבד) וספורט לא מסודר (הליכות בחוץ וקצת עבודה בבית). היום אני מרגישה תקועה. קשה לי להפחית בקלוריות כמו קודם, ולאחרונה נרשמתי למכון כודשר עם חוגים ובריכה. אני מאוד רוצה לרדת בהיקפים בנקודות מסוימות, כאשר ירידה משמעותית במשקל פחות עקרונית לי. עם בגדים אני כבר נראית טוב...(-: אבל מתחת יש עודפים פה ושם. אני משתדלת לעשות הליכות במכון כושר, 40 דק' 3 פעמים בשבוע בשיפועים ומהירויות משתנות. השאלה היא איך אני יורדת בהיקפים הללו, ויורדת באחוזי שומן (שאין לי דרך לבדוק מה הם....ואשמח אם תגידו לי) האם עדיף שיעורי עיצוב במכון כושר או אימון על המכשירים. אני אציין שאני לא יכולה לעבוד עם מאמן אישי (בעית המחיר) אבל אני יכולה להעזר במאמן של מכון הכושר לבניית תוכנית. מה דעתכם? תודה ויום טוב

הר ניר29

New member
מניחוש- התזונה שלך לא מתאימה

את צריכה לבצע פעילות של התנגדות ואירובי באופן משולב את יכולה לקרא את המאמרים פה http://www.kilogram.co.il חפשי את המאמרים הרלוונטים לפעילות גופנית ודיאטה בהצלחה

oridoron77

New member
המלצה

מחזק את איתי אך מוסיף: במקרה של חוסר ברירה, פני לאתר שאיתי הציע לך - זהו אתר מצויין. במקרה שיש לך אפשרות, פגישה אישית עם תזונאי\תזונאית ספורט (ודגש על ספורט) - יהוו את הבחירה האופטימלית למצב שלך. אורי

למעלה