ירידה בחשק המיני ! ! ! סיפור עצוב ../images/Emo10.gif
תמיד קישרו בין שוקולד לסקס נכון? תמיד אמרו שוקולד זה תחליף לסקס... אז ככה...אני כמו שהבנתם או לא הבנתם מאוד אבל מ-א-ו-ד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב ש-ו-ק-ו-ל-ד. ( אגב מרמלד אני לוקח את זה מאוד אישי שאין סימן לשוקולד בכל הסמיילים והסימנים ). כשביקרתי את יניבDC אכלתי פה ושם שוקולד כמו שאני רגיל פחות או יותר והחשק המיני שלי היה כרגיל ( נימפומן
. כשחזרתי לארץ לקחתי מבט ארוך מהרגיל בראי ( ראי גדול כזה שמראה את כל הגוף ) ואמרתי לעצמי
-אוקיי מעכשיו אין שוקולד עד להודעה חדשה.חזרתי להתאמן ומנעתי מעצמי כל מה שקשור לשוקולד אבל כל מה שקשור.....הכל.שמח וטוב לב לאחר חודש וחצי ללא כל מגע עם שוקולד חזרתי למראה הנורמלי שלי
ואז זה קרה. עשיתי את טעות חיי ולקחתי בדי וי די את הסרט המקסים "שוקולד". מה שקרה אחרי הסרט מיותר לתאר. כמות השוקולד שצרכתי בימים שנמשכו לשבועות הייתה גדולה מהרגיל בעצם היא הייתה מבעיתה
ומה ששמתי לב זה שאני לא חרמן יותר. אכלתי שוקולד והיה לי טוב. שאלתי את עצמי - האם באמת יש קשר???
לא רציתי סקס....לא חשבתי על סקס....לא דימיינתי את עצמי שוכב עם אחד העובדים החתיכים בעבודה שלי ( כן כן..גם זה קרה לי
) שום דבר....כלום....אני וסקס היו שני עולמות נפרדים.כבר התחלתי להבהל. אמרתי נוריד משמעותית את כמות השוקולד שאגב היום הגיעה ל-0. ותנחשו מה לא חזר?.......נכון.....החשק המיני.... ודוגמה ממש טריה - אתמול ראיתי סרט עם בראד פיט עם הרבה קטעים בלי חולצה -המון קטעים בלי חולצה...וכלום.... מה ע-ו-ש-י-ם ???
שלכם שוקולד24...
תמיד קישרו בין שוקולד לסקס נכון? תמיד אמרו שוקולד זה תחליף לסקס... אז ככה...אני כמו שהבנתם או לא הבנתם מאוד אבל מ-א-ו-ד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב ש-ו-ק-ו-ל-ד. ( אגב מרמלד אני לוקח את זה מאוד אישי שאין סימן לשוקולד בכל הסמיילים והסימנים ). כשביקרתי את יניבDC אכלתי פה ושם שוקולד כמו שאני רגיל פחות או יותר והחשק המיני שלי היה כרגיל ( נימפומן