ירידה בחשק המיני ! ! ! סיפור עצוב

שוקולד24

New member
ירידה בחשק המיני ! ! ! סיפור עצוב ../images/Emo10.gif

תמיד קישרו בין שוקולד לסקס נכון? תמיד אמרו שוקולד זה תחליף לסקס... אז ככה...אני כמו שהבנתם או לא הבנתם מאוד אבל מ-א-ו-ד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב ש-ו-ק-ו-ל-ד. ( אגב מרמלד אני לוקח את זה מאוד אישי שאין סימן לשוקולד בכל הסמיילים והסימנים ). כשביקרתי את יניבDC אכלתי פה ושם שוקולד כמו שאני רגיל פחות או יותר והחשק המיני שלי היה כרגיל ( נימפומן
. כשחזרתי לארץ לקחתי מבט ארוך מהרגיל בראי ( ראי גדול כזה שמראה את כל הגוף ) ואמרתי לעצמי
-אוקיי מעכשיו אין שוקולד עד להודעה חדשה.חזרתי להתאמן ומנעתי מעצמי כל מה שקשור לשוקולד אבל כל מה שקשור.....הכל.שמח וטוב לב לאחר חודש וחצי ללא כל מגע עם שוקולד חזרתי למראה הנורמלי שלי
ואז זה קרה. עשיתי את טעות חיי ולקחתי בדי וי די את הסרט המקסים "שוקולד". מה שקרה אחרי הסרט מיותר לתאר. כמות השוקולד שצרכתי בימים שנמשכו לשבועות הייתה גדולה מהרגיל בעצם היא הייתה מבעיתה
ומה ששמתי לב זה שאני לא חרמן יותר. אכלתי שוקולד והיה לי טוב. שאלתי את עצמי - האם באמת יש קשר???
לא רציתי סקס....לא חשבתי על סקס....לא דימיינתי את עצמי שוכב עם אחד העובדים החתיכים בעבודה שלי ( כן כן..גם זה קרה לי
) שום דבר....כלום....אני וסקס היו שני עולמות נפרדים.כבר התחלתי להבהל. אמרתי נוריד משמעותית את כמות השוקולד שאגב היום הגיעה ל-0. ותנחשו מה לא חזר?.......נכון.....החשק המיני.... ודוגמה ממש טריה - אתמול ראיתי סרט עם בראד פיט עם הרבה קטעים בלי חולצה -המון קטעים בלי חולצה...וכלום.... מה ע-ו-ש-י-ם ???
שלכם שוקולד24...

e_male

New member
הנה התשובה לבעייתך!

אתחיל ואומר שאני חולה על שוקולד. וככל שהוא יותר משובח ועדין והטעם הקרמי (קרמי - במבטא הסבא מוורטרס אוריגינל) ככה הוא באמת מעורר מינית. וכאן נעוצה הבעייה שלך. לדעתי. בטח זללת פרה. שזה טוב אבל לא - הכי טוב! ובשבילנו, אניני הטעם, צריך את הכי טוב. ומה הכי טוב? זה רק אתה תקבע. האם זה פררו רושה, כדורי שוקולד עם אגוז טעים באמצע. האם זה קוט ד´אור, שוקולד בלגי משובח עם דמות הפיל. האם זה טובלרון? נוגאט פריך בשלל טעמים? או שמא M&M שנמסים לך בפה. ואולי כמוני, אתה מוכן להשקיע קצת יותר בפרלינים, או שוקולד עם מילוי קפה רך שנוטף לתוך הפה ומתערסל בגרון. כן כן ידידי. צא, קנה שוקולד משובך לפי טעמך. קח סרט פורנו עם הרבה בשר משובך לפי טעמך. ותתחיל לחגוג. החשק המיני שלך יחזור כמו מקלות כיף כף זקורים!

the_new_guy

New member
פתרון מדעי מוכח ../images/Emo62.gif

ה m&m הירוקים עושים אותך חרמן. זו עובדה מדעית! נסה והווכח!!!
+
=

../images/Emo12.gif אאא...אמממ...המממ... ../images/Emo4.gif

א. וואוו (!) ב. אולי (וזה ממש סתם ניחוש) זה בגלל היעדר השוקולד המוחלט היום? כלומר, הפסקת לאכול שוקולד לגמרי בתקווה שהחשק יחזור, אבל אולי זה רק גורם לך לחשוב יותר על הצורך בשוקולד, ומסיח את דעתך מהצורך בסקס (שוב: !). אולי אם תאכל קצת במקום להתנזר לגמרי, הגוף שלך יוכל לחזור לדברים האחרים שדרושים לו. ג. מעניין מה ד"ר היתה אומרת על זה (לדעתי היא תגיד שהיא מסופקת רק משוקולד כבר 50 שנה...) ד. עוד רעיון... אולי תנסה לחשוב על בראד פיט מרוח בשוקולד?
ה.
לדרך. הטרמפיסט (for whom chocolate will never look the same again...)

MARMELAD

New member
באמת שוקולד הוא סרט סקסי

ולגבי התיאוריה על הירידה בחשק המיני והקשר שלה לשוקולד... אנ´לא קונה את זה... חשק מיני לא קשור לשוקולד. מה שכן, שוקולד יכול לעזור לחשק המיני.. כשהוא כבר קיים...

i love u

New member
שוקולד מחמדי...

אני לא יודעת אם ניתקלת בו בהמלצת השבוע אבל אולי הוא יוכל להעלות לך את החשק המיני

MARMELAD

New member
יפעת!!!! צ´מעי קטע...!!!

נכון החבר שלי גדי שהיה בניו יורק.....זה שכתב בפורום.. ונכון רוי בוי..... אז הם מכירים! שניהם שלחו לי את אותו האימייל היום.. וראיתי ברשימת מכותבים של רועי גם את האימייל של גדי... פחחח איזה עולם קטן שאני אמות

i love u

New member
שיואווווו אתה מדבר על גדי הרקדן?

גם אני קיבלתי את המייל הזה ועכשיו בדקתי רשום שם כתובת מייל של גדי מרנץ משהו כזה חחחח איזה עולם קטןןןןןןן פיצפוןןןן ואכזרי חחחחחח

MARMELAD

New member
../images/Emo94.gif עוד מאכלים סקסיים ../images/Emo97.gif

ואלה מאכלים שיתבלו את חיי המין שלכם: יין... כדי לשכר אותו שוקולד... כדי לפנק אותו קצפת... כדי לרכך אותו סטייק... כדי לחזק אותו בננה... כדי לגרות אותו סחוג... כדי לכבות אותו ספגטי... כדי לשחזר את הסצינה של היפהפיה והיחפן ותותים בשמנת... אחרי הכל לקינוח

אופק L

New member
קוביית קרח - כי זה מחרמן בטירוף

בעיקר על הפטמות מאוד לא מומלץ לאכול: שום, חומוס, פול, שעועית, בצל

~Gal~

New member
גם לך יש בעיות

עם לצחוק
גדול..... בכל אופן יקירי, אני חשה מקופחת. אמנם אני לא נכנסת הרבה לפורום הזה, אבל עם כל הכבוד - אני כן מופיעה ברשימת החברים... ואתה יודע מה לא קיבלתי???? אני חושבת שאתה יודע...

MARMELAD

New member
בעיות... זה משהו שלא חסר לי...

ואני באמת לא בסדר - הנה לך
של כבוד... על היותך מנהלת פורום חשוב וחמוד.. וחברת כבוד אצלנו... ותשמרי לי כסא לידך בהרצאה ביום שלישי הבא !

~Gal~

New member
ישששששששש ../images/Emo6.gif סופסוף גם לי יש

מוצץ
לגבי הכסא - ראה זאת כמסודר. רק אל תקרא לזה הרצאה - בבקשה - זה מעורר בי קונוטציות שליליות....

למעלה