ירידה בחשק המיני עקב נטילת גלולות

1אטי

New member
ירידה בחשק המיני עקב נטילת גלולות

שלום אשתי היא טיפוס קר מטיבעה ואף פעם לא היה לה חשק מיני חזק, תמיד טענה שנהנת יותר מהמשחק המקדים מאשר מהחדירה,כמובן שאני גגבר החדירה יותר משמעותית לגבי למרות שאני לא מזלזל בהקדמה,כבר הרבה שנים שהיא נוטלת גלולות,ומאז שהתחילה ליטול החשק שואף לאפס,לאחרונה היא התיעצה עם הרופאת נשים שלה והיא אמרה לה שהגלולות שהיא נוטלת הם מהדור המתקדם שפחות משפיעים על החשק,היא נוטלת גלולות יסמין, הרופאה העלתה גם את האפשרות להתקנת מירנה [אך אשתי לא זוכרת האם היא אמרה מה ההשפעה של זה על החשק}כאנשים דתיים יש לנו גם בעיה עם המירנה שכן שמעתי טענה שהיא גורמת לדימומים מה שלא מאפשר הילכתית לקים יחסים וחבל להשקיע את הסכום הגדול יחסית שעולה המירנה, הרופאה המליצה לה לקנות בחניות לאביזרי מין משחות סיכה שמגבירות את החשק אני מפקפק בתועלת של המשחות האלה,אם לדעתך הם יכולים לעזור אשמח לקבל המלצה איזה משחות לקנות,קראתי באינטרנט על גלולה בשם בלארה שאומרים שהיא לא מורידה את החשק קראתי פידבקים טובים עליה מאנשים באינטרנט,אצין שאני מטבעי טיפוס חם אך כבר הרבה שנים אני נוטל נוגדי דיכאון ועדיין הדיכאון שלי לא מיוצב,ויש לזה שני הבטים א, למרות שהחשק המיני שלי לא חזק גם בגלל התרופות וגם בגלל המצב הנפשי בכל זאת מאוד מפריע לי הקרירות של אשתי ב,במצב הזה שגם אני לא במיטבי וגם היא בלי חשק היחסים מאבדים את הטעם ובמיילא כגלגל החשק אלהם יורד אצלי, והפסיכולוג המטפל בי אמר שדווקא יחסים טובים יכולים לעזור למצבי אשמח לקבל את חוו"ד על הענין כמו"כ מה דעתך על הגלולה בלארה ומה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב אנחנו זוג בני 33 נשואים זה 14 שנה

אענה תשובה הוליסטית סינית, ובקרוב יענו לך

גם מההיבט הרפואי מערבי. לפי התפיסה הסינית הגלולות (וגם כל תרופה אחרת) מחלישות את האנרגיה של הכליות, ומכאן פוגעות בחשק המיני. ז"א שגם אקמול לפי תפיסה זו, כשהוא נלקח על בסיס יומי, יגרום לאיטו לאותה הפרעה. אלא שהגלולות מגדילות לעשות שכן הן עובדות על הנשים ברמה ההורמונלית, והשיבוש גדל. לצערי, לא משנה איך יקראו לגלולה אותה אשתך תיטול, תופעות הלוואי עלולות להישאר אותן תופעות, קרי קרירות מינית (וקרירות בכלל..) נטיה לפטריות ואגינליות והחלשות של מערכת החיסון. את כל אלו חברות התרופות לא ממש מפרסמות, והרופאים המייצגים אותן לא תמיד מודעים למצב, ודאי שלא מיידעים עליו את הפציינטיות שלהן. בקליניקות השונות ברחבי הארץ לרפואה משלימה התלונות על התופעות שהזכרת מאד מוכרות וחוזרות על עצמן. מה אפשר לעשות? שיטת המודעות לפריון היא התחלה טובה. ללמוד מתי בדיוק לקיים יחסי מין מלאים ומתי לא... אני מודעת לכך שיש לציבור הדתי השומר נידה בעיה עם שיטה זו, שכן הימים הבטוחים לא פעם נופלים על ימי הנידה (אני לא מתכוונת כמובן בזמן המחזור, אלא בימים הבאים אחריו). בכל זאת יש נשים דתיות המשתמשות בשיטה עם תתי טכניקות משלהן (לא למדתי את הנושא לעומק, תוכל לשאול על כך את רונה בראון, ממובילות השיטה בארץ, פרטים תמצא בגוגל). במקביל חשוב לדעת שחלק מהאחריות היא גם עליך. לא רק נושא המשחק המקדים עומד (תרתי משמע..) על הפרק, אלא גם הקשר הזוגי כולו ובריאותך הפיזית והנפשית גם. יפה אמר הפסיכולוג שלך שקשר מיני מוצלח יקדם אותך, אלא שאולי הגיעה העת לחזק אותך כך שתאמין בעצמך ומתוך כך אשתך תחפוץ יותר להתאחד איתך. הרי ידוע שכוח נפשי ומצב רוח טוב הם סקסיים יותר מדכאון. אני מציעה גם לך להיעזר ברפואה המשלימה. יש המון מה לעשות לשיפור מצבך הנפשי, ויפה שעה אחת קודם. דיקור סיני, טיפולי מגע ואף הומיאופטיה יוכלו לעשות פלאים, לא פחות. לסיום, קבל ח"ח (חיזוק חיובי) על עצם הפניה לפורום, האכפתיות, האהבה הנמצאת שם בין השורות לאשתך, והרצון לשפר. אתה בדרך הנכונה, ואם כך אתה- אז כך גם אשתך והקשר ביניכם. חזק ואמץ, שרון.

חסרים לנו הרבה פרטים על מצב הקשר שלכם

מספר הילדים, איך מתחלקת העבודה והאחריות בביתכם, במה אתם עובדים? האם יש לכם בעיות כלכליות או אחרות חוץ מהדיכאון וחוסר החשק המיני, מה היה בעבר בתחילת הנישואין וממתי המצב הוא כמו שאתה מתאר. לאחר שתתן לנו את הפרטים נוכל אולי לעזור לך.

1אטי

New member
הפרטים המבוקשים

שלום יש לנו 3 ילדים, מבחינה כלכלית יש לנו את הנצרך לחיי היום, יום האחריות בנינו מתחלקת קודם כל באופן המסורתי בציבור החרדי שאת כל תפקודי הבית כבישול וכדו עושה אשתי, אני מטפל בניהול נושאי הכספים בבית כמו תשלום חשבונות ועוד דברים הדומים לזה,אני לא עובד ומקבל קצבה מביטו"ל +תמיכה מהור,י כמו שצינתי אף פעם לא היה לה חשק מיני חזק אולם מאז שהיא נוטלת את הגלולות זה שואף לאפס היחסים הכללים בינינו הם עם הרבה מחתים גם בגלל השוני הבסיסי שקשור למה שכתבתי אני אדם חם ורגיש והיא ההפך, ניסינו בעבר לטפל בזה אך ללא הצלחה ,אמנם אפשר לומר שאנחנו חיים בהרמוניה מסוימת,הרגשתי היא ששורש הבעיה המינית היא לא בגלל הבעיות בזוגיות,גם בשיחה ששוחחתי על הבעיה המינית עם אשתי היא לא קישרה בין שני הדברים,[למרות שאני לא יכול לשלול את הקשר בין שני הדברים]חוץ מזה שאם נחכה לפתירת כל הבעיות הזוגיות זה יהיה קשה מאוד מה עוד שנוסף ע"ז הבעיה הנפשית שלי והטיפול בה שמקשים על הטיפול בבעיה הזוגית,אם בכלל אפשר לפתור אותה,כי זה שוני בסיסי באופי שלנו בברכה ובתודה

למעלה