ירידה במשקל ב-CFS.
בהודעה זו אני רוצה לספר מנסיוני על הקשר בין תשישומיאלגיה לשינויי משקל לפי המוכר לי....
זאת- בהתייחס להודעתה של דניאלה על תרופה חדשה שמטפלת בבעיית משקל ירוד גם בחולי התסמונת. אני רזיתי מאז שחליתי. (בקרוב תמלא שנה למחלתי). בהיותי באבחון אצל פרופ' בוסקילה- שאלני שאלות רבות מאוד. אחת מהן היתה: "ירדת במשקל?" אני הופתעתי משאלתו, כי כבר עסקתי לפני כן בקריאת הפורום בואללה, והייתי בטוחה שאני חריג. אך אתם יכולים להסיק מכך שזה קיים....... למען האמת, מקריאה מרובה בנט אודות המחלה- גיליתי כי מופיע הסימן: שינויים במשקל, כאחד מן התסמינים. ייתכן שבוסקילה שאל לכיוון "מטה" כי ראה את מבנה גופי..... ומה דעתי האישית אודות שינויי המשקל??? בשל המצב הנפשי הקשה שהייתי בו- ייתכן שירד התיאבון. זה היה ממש בפרוץ המחלה. אח"כ השתוממתי: כיצד זה שאני עושה כמעט כלום, ובכל זאת השלתי 5 ק"ג??? (לא הייתי שמנה). בהמשך, לאחרונה, כשאני אוכלת בתיאבון, איבדתי עוד קילו אחד... ומדוע לא כולם? א. איני יודעת
ב. אינני נוטלת שום תרופה ממשפחות הפרוזק או האלטרול. ג. וזהו הגורם המשמעותי!!!- כך טוענים גם בני משפחתי- אני אוכלת מזון שונה מבעבר, מחלקת אותו על כ- 6 פעמים ביום!!! שותה ה- מ- ו- ן מים. כי זה חיוני לבעיית נפילת ל"ד וטרום עילפון. לגבי הדיאטה שאני נוקטת, אין לי ספק שהיא תורמת המון ליכולת מע' העיכול הרעועה שהיתה (ויש) לי!!!!!!! בעיקרון- אם כי יש עוד תוספות- אני אוכלת בהתאם לסוג הדם!!!! לפני כ-3 שנים ריתי ספר על דיאטת סוג הדם על מדפי סטימצקי ולא הרמתי אפילו. ראיתי בכותרת משהו שמזכיר אמונות טפלות.... אך מאחר שהנטורופאטית שלי כל כך דוגלת בגישה- הלכתי על זה בגדול!!!!! אגב, כשנבדקתי אצל בוסקילה כבר הייתי 4 חודשים בתזונה הזו, אך לא הכרתי את כל הפרטים- זוהי גישה מאוד מפורטת- והיום אני יודעת כמעט בע"פ... בכל אופן, הנאטורופאטית שלי סוברת שהצלחת תזונה לפי סוג הדם גבוהה בעיקר לבעלי סוג A וסוג O. יש לי הרגשה שכבר כתבתי על כך בואללה בעבר... אבל לא נורא.... אם מישהו מביניכם רוצה לדעת פרטים מדוייקים והסברים על השיטה- מוזמן להתקשר אלי טל. 701910 - 067 אציין כי גם בעלי- השמנמן- אוכל כך והפסיד מעט ממשקלו מבלי להוריד רבע קלוריה!!!! כמו כן הוא מדווח על הפסקת הצרבות... מקווה שפרסום הטלפון שלי יוביל רק לשיפור התקשורת ולפתיחות. שרי
בהודעה זו אני רוצה לספר מנסיוני על הקשר בין תשישומיאלגיה לשינויי משקל לפי המוכר לי....