ירידה במשקל עם רפואה טיבעית?

ירידה במשקל עם רפואה טיבעית?

די חדשה בפורום. אני קוראת ומידי פעם וממתינה בסבלנות שכוח הרצון שלי לרזות יחזיק מעמד, אך הוא נשבר אחרי כמה ימים או באותו יום. ילדתי לפני כמעט 5 חודשים. הזמן טס ועדיין לא ירדתי מאז הלידה. התחלתי את הלידה בערך במשקל של 67 ק"ג- (הייתי עם עודף של 7 ק"ג) ועליתי המון - הגעתי כמעט ל3 ספרות.
אחרי הלידה, באותו שבוע, ירדתי 15 ק"ג - ירדתי ל 85. ומאז אני לא יורדת. מצד שני מאחר ואני מניקה אני לא עולה, עם זה אני שמחה מאוד. אני מתלבטת אם להיכנס למסגרת של טיפול ברפואה טיבעית. ניסתי בעבר דיקור, אבל זה לא התמקד רק בהרזיה ולכן לא ראיתי השפעה. זה עזר לי בטיפול באלרגיה. יש בת"א בית טבע - שאני לא אעשה לו פירסומת. סרקתי פלייר שלהם עם השיטה. מישהי ניסתה משהו כזה והרגישה בשינוי? אני צריכה איזה פוש. אני סובלת מבעיית משקל מאז התיכון. תמיד הצלחתי להוריד במסגרת כלשהי, שומרי משקל, דיאטנית, אפילו בצבא, לבד היה לי קשה. ירדתי כבר בעבר 25 ק"ג - והשיא היה כששקלתי 58. סליחה על האורך. אבל ברגע שהתחלתי לכתוב כנראה שאני משלימה עם הבעיה ולא מתביישת. נמאס לי לראות את עצמי ככה, ומצד שני לא הולך.

אתי אתי

New member
יקרה

מה שכתבת עשה לי חשק לשלוח לך
. אני אישית מאמינה שלאנשים מסויימים אוכל הוא אתגר נפשי-רוחני הרבה יותר מפיזי. באו.איי. מטפלים באכילה כפייתית במישור הפיזי-הנפשי והרוחני. שווה לך לבדוק אם גם את 'אכלנית יתר כפייתית'

arny

New member
אנחנו באותה הסירה.

גם אני אחרי הלידה הגעתי כמעט לשלוש ספרות במשקל, התחלתי לשמור רגיל ולצמצם באוכל ואני רואה תוצאות. גם אני בתיכון הייתי שמנה ואני שמנה מאז שאני זוכרת את עצמי אבל אני החלטתי לשים לזה סוף. אין נוסחת פלא, צריך לעבוד קשה כדי לרדת.

למעלה