ירידה הדרגתית במשקל

Seasun

New member
ירידה הדרגתית במשקל

אני בן 24 שוקל 85 קילוגרמים על 172 ס"מ. אני מעוניין לרדת למשקל 74 על מנת להגיע ל-BMI 25, הכוונה שלי לרדת בין 1.5 -2 קילו בחודש. ואני כל היום עובד מול המחשב ולא עוסק בפעילות גופנית כלשהי. כמה קלוריות עלי לאכול ביום (כיום אני מקפיד על 2000 קלוריות)? והאם משנה מה מקור הקלוריות (שומנים,חלבונים,פחממות) או שאני יכול לאכול מהכל אבל לא לעבור את הרמת קלוריות הקצובה לי? תודה מראש!

יורדים בבטחה

שלום רב, קצב הירידה שציינת בהחלט מתון והגיוני. בעיקרון אפשר לרדת עד כאחוז ממשקל הגוף בשבוע אחד. חשוב שזה יהיה מלווה בפעילות גופנית ובתזונה מתאימה. קביעת כמות הקלוריות צריכה להתחשב בקצב חילוף החומרים שלך במנוחה. אני ממליץ על בדיקת RMR ועל ייעוץ תזונתי ופיסיולוגי על מנת לבנות את התוכנית באופן נכון. אתה מוזמן להתקשר למרכז לרפואת ספורט בוינגייט - 09-8639420 בהצלחה!

Seasun

New member
אחלה תודה רבה!

אבל נראה לי שאני אוותר על הבדיקה כי זה בטח מלא כסף... אבל תודה בכל מקרה! ושבת שלום

Seasun

New member
עוד שאלה קטנה...

אם כיום אני אוכל 2000 קל' ואני באותו המשקל כבר כמה חודשים, אז הפחתה של 500 קלוריות ביום תגרום לי לרדת 2 קילו בחודש? היות וקילו שומן הוא 7500 קל'. והאם 1500 קל' ביום היא צריכה מעטה מידי ביום והגוף יכנס לשוק ושאני אשלם עליו עם ריבית? תודה מראש ושבוע טוב!

למעלה