ירידה חדה במספר המתגייסים לצהל

../images/Emo6.gif מאיזה אתר את לוקחת את הנתונים האלה

טוב מובן כבר מה הולך איתך עזבי שזה נתון שיקרי ובעצם איזה נתון לא כתוב שם שום טעון אלא סתם מה שהפנאט האפס שהאתר שלו חושב אגב תתפלאו כמה הדור החדש 12-17 הישראלי ציוני ואגב כל השטויות על השתמטות גבוה זה לא יותר משטויות אומרים 20 אחוז משתמטים אבל זה בעצם מעל 15 אחוז ש"משתמטים" (הרוב זה כי הצבא לא רוצה וצריך) על סיבות אמיתיות רפואיות פיזיות 5 אחוז משתחררים על נפשי ויש לא מעט שזה אמיתי מה שמראה על בעצם גם פחות מ3-4 אחוז משתמטים ועם 3-4 אחוז אפשר להסתדר :] והנה הוכנסה גם חבילת הטבות למילואים מה שיעזור עוד יותר בקיצור המצב שלכם לא נראה טוב שונאי ישראל

נהניתי לקרוא באתר. זה כמו קול הרעם מקהיר

"שילטון ציוני, רשות פלסטינאית לא בטוח מעל אנאפוליס שבוע אחד לפני הועידה של מזרח התיכון ההבאה בארצות הברית, ישראל והפלשתינים בעלי עדיין נהיים לא יכולים להסכים במסמך משותף הם נשאלו להציג בפיסגה, סאיד פלשתיני רשמי ובכיר יום שני.יכולנו עוד לא להסכים במסמך משותף, " מנהל משא-ומתן פלשתיני בכיר סעאב ארקאט אמר לקול של רדיו של פלסטין. "ניסינו כל מאמץ אפשריים, " הוא אמר. "אבל יש הבדלים עדיין מעל החומר, ולא הניסוח . ההערות שלו באו כ/כפי שציפיות לועידה באנאפוליס, מרילנד בנמוכה חדשה, והנוכחות של משלחות מאוזנות גבוהות מערבית עיקרית ומדינות איסלמיות לא אובטחה. החלטה מצופה בפגישת ליגה ערבית בקהיר יום חמישי. בינתים, שילטון המיקצוע הישראלי ראש ממשלה אהוד אולמרט נרשם להחזיק פגישת הפתעה עם נשיא מצרי הוסני מובארק בים סוף המצרי אתר נופש של שארם אל שיך ביום שלישי, רדיו ישראל דיווח." אחמד שוקיירי צוחק בקבר.

מוחמד5

New member
אל דאגה מרים

מסתובבים בבתי הספר מספיק אנשי צבא בכדי לשכנע בני נוער(ילדים) להתגייס לצבא ,הגיוס לצבא מתחיל עוד לפני שהצעירים מתחילים להתגלח אפילו. מה שכתוב זה שיש ירידה בנכונות .... תסמכי על המצ'אוסטים שישנו את דעת הצעירים .

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif גם את זה לא..

רק תיאורטית יודעת מה צריך לעשוץ, אף פעם לא הכנתי קפה, רק נס
רציתי דווקא להתגייס למודיעין, אבל הערבית שלי חרא

THE WIZARD 55

New member
למה לקלף? יש ציפס מוכן../images/Emo6.gif

יעני אמתה תבין, אני לא יודעת כלום.. רק להכין לי נס ולשבת..זהו.. אם ירצו אותי בתור קישוט לצבא אני מוכנה להתגייס...

Nitay112

New member
אם להגיד את האמת...

גיוס נובמבר אשתקד (ממש אחרי המלחמה!) היה מבין היותר מוצלחים מבינת נכונות הצעירים להתגייס לקרבי. ככה שלא יזבלו את השכל על מלחמת לבנון... חחחחחח בכל מקרה האתר הזה משעשע...

Nitay112

New member
חחחחחחחחחחח העברית שלהם הורגת אותי ../images/Emo6.gif

אבל כל הכבוד על הניסיון!

למעלה