ירידה מהארץ...

ירידה מהארץ...

היי, אני מתכננת לרדת מהארץ בתקופה הקרובה, אך אני בדילמה, איך ביכולתי להשתקע שם? ומהם התנאים על מנת לקבל אזרחות אמריקאית..? אני בסביבות הגיל 20. ומהן זכויותי ושאלתי הגדולה הכיצד אוכל להגר בצורה חוקית? על פי השמועות שהם נורא ברירנים בנושא... ושאינם מקלים ראש בנתינת אזרחות.. והיכן יש ישראלים בארה"ב.. ואיפה עדיף לנו, כישראלים בחוף המזרחי או המערבי?.. בתודה מראש.. ותסלחו לי על שאלותי הרבות.

rona111

New member
אני גם בדילמה כמוך

ומתכננת כמוך ושואלת כמוך ..את מזכירה לי את עצמי .. אבל לפי מה שהבנתי מ החברה פה ושם ש כדאי מאוד לסדר אישור אשהיה ככה שאפשר לעבוד ולהסתדר ולחיות ..אני בעניין הזה יש לי ערך דיין בהתחלת העניין וכל הבלגן הזה ..אם יהיה משהו אני ישמח לעזור . אגב את לא שואלת הרבה ...אני אפילו שאלתי כמה אני יכולה לקחת איתי דברים ומה המחירים ו ו ו ו ו ו .... בהצלחה .

wiseman

New member
look down

i have two brothers that livs here u can call and ask them talk and ask 01318132305327 his name is golan bye

היי רונה

שאלתייך מספר שאלות כגון: מדוע היינך נוקטת בצעד זה? והסקתי מסקנה שעדיף להגר עם עוד מספר אנשים שבעלי אותו ראש כמו שלנו.. כדי שתהיה קצת תמיכה, להיעזר, להשען, לשתף.אך ישנה אפשרות נוספת ליצור קשר עם אנשים המתגוררים שם ,עוד לפני המעבר ולתחקרם לגבי האופציות (האם יש לך ציפיות.. חששות?) אני, חד וחלק פשוט מחפשת איכות חיים יותר טובה וגבוהה דרך אגב,המון ב-ה-צ-ל-ח-ה ביעדך!!

אז מארגנים קבוצת צעירים ?

אני מצטרף , לאן נוסעים בארה"ב ?

wiseman

New member
i am here

hi my name is haim and i am in florida now it is nice here but i think kalifornia is better lots of israelis if it make u feel better

wiseman

New member
i forgot

i have two brothers that livs here u can call and ask them talk and ask 01318132305327 his name is golan bye

Pנדה

New member
תנסי - מקסימום....

עם ויזה רגילה לארה"ב יש לך אפשרות לשהייה בת 6 חודשים לכל היותר. שלטונות ההגירה מאוד מאוד קפדניים בנושא ולכן שהייה מעבר ל6 חודשים עלולה לסכל כל נסיון נוסף שלך לכניסה לארה"ב. אפשרויותיי ללא מקצוע נדרש הן ספורות: 1. להתקבל לאחת האוניברסיטאות ולקבל ויזת סטודנט 2. להרשם להגרלת הגרין קארד (ויש זוכים) 3. לפנות לעו"ד העוסק בעיניני הגירה ולבקש "מקלט מדיני" כך את עשוייה לקבל ויזת שהייה לזמן ארוך. 4. להנשא פקטיבית (וזו בעיה כי ה INS עוקבים אחרי כל צעד היום) ולקבל ויזה זמנית למשך 2-4 שנים עד שיוכיחו כי נישואייך עומדים בדרישות שלטונות ההגירה. 5. לחפש מעסיק שיהיה מוכן לערוב לך בפני שלטונות ההגירה - ולקבל מה שנקרא H1 ויזה - ויזת עבודה. בכל מקרה בערים הגדולות קשה הרבה יותר למצוא עבודה אך מאידך - שם נמצאים הישראלים. במדינות הקטנות יותר - מה שנקרא RORAL יש יותר סיכוי לקבל social security card ועם רשיון נהיגה וSSN את מלכה. מה שאת צריכה לעשות זה לפתוח חשבון בנק בעיירה קטנה, לדרוש SSN ואיתו ללכת ללמוד נהיגה (קלי קלות) ולקבל רשיון. בהצלחה

Pנדה

New member
תנסי - ובהצלחה

• תנסי - מקסימום....ו Pנדה / עוברים לארצות הברית √ עם ויזה רגילה לארה"ב יש לך אפשרות לשהייה בת 6 חודשים לכל היותר. שלטונות ההגירה מאוד מאוד קפדניים בנושא ולכן שהייה מעבר ל6 חודשים עלולה לסכל כל נסיון נוסף שלך לכניסה לארה"ב. אפשרויותיי ללא מקצוע נדרש הן ספורות: 1. להתקבל לאחת האוניברסיטאות ולקבל ויזת סטודנט 2. להרשם להגרלת הגרין קארד (ויש זוכים) 3. לפנות לעו"ד העוסק בעיניני הגירה ולבקש "מקלט מדיני" כך את עשוייה לקבל ויזת שהייה לזמן ארוך. 4. להנשא פקטיבית (וזו בעיה כי ה INS עוקבים אחרי כל צעד היום) ולקבל ויזה זמנית למשך 2-4 שנים עד שיוכיחו כי נישואייך עומדים בדרישות שלטונות ההגירה. 5. לחפש מעסיק שיהיה מוכן לערוב לך בפני שלטונות ההגירה - ולקבל מה שנקרא H1 ויזה - ויזת עבודה. בכל מקרה בערים הגדולות קשה הרבה יותר למצוא עבודה אך מאידך - שם נמצאים הישראלים. במדינות הקטנות יותר - מה שנקרא RORAL יש יותר סיכוי לקבל social security card ועם רשיון נהיגה וSSN את מלכה. מה שאת צריכה לעשות זה לפתוח חשבון בנק בעיירה קטנה, לדרוש SSN ואיתו ללכת ללמוד נהיגה (קלי קלות) ולקבל רשיון. בהצלחה

roy269

New member
"מקלט מדיני"???, אין כזאת חיה

שום עורך דין הכי מוצלח לא יצליח להוכיח שאת נרדפת פוליטית/ דתית / גזעית או בכל צורה אחרת בישראל

Taliy

New member
לצערנו יש

אחוז ניכר מהמהגרים (בעיקר לקנדה) מקבלים אשרות בגלל שהם מבקשים מקלט מדיני. הטענה הרווחת היא אפלייה בגלל דת (עולים חדשים מרוסיה ....), וזה עובד לחלקם. אבל אתה צודק שישראלי מקורי כנראה לא יקבל מקלט מדיני.

roy269

New member
That was years ago

Even US gave some Visas to Russian immigrants As I remember not to the Jewish ones They are not doing it any more Even Soltchnizen returned to Moscow…

למעלה