ירידים - כן או לא?

rio11

New member
ירידים - כן או לא?

שלום, פתחתי לאחרונה עסק חדש. אני מעצבת ויוצרת מוצרי טקסטיל קסומים לתינוקות בעבודת יד.
אני מתלבטת האם מכירה בירידים היא נכונה עבורי. המוצרים שלי לא זולים, הם ייחודיים ונעשים בעבודת יד.
זה הקישור לדף הפייסבוק כדי להתרשם מהמוצרים:
http://www.facebook.com/pages/LuLaLu/388553774549411?ref=hl

אשמח לדעתכם, תודה.

Alexsushi

New member
הייתי מציעה לך לפרסם בפייסבוק

יחסית עלות זולה ואת יכולה לייצר שם מכירות
יש לנו ל מעט לקוחות שעושים זאת בהצלחה למרות שהמוצרים שלהם יקרים.
קל למצב את המוצרים שלך כפרימיום ואנשים מוכנים לשלם עבור זה.

rio11

New member
תודה

אני לא יודעת אם חנויות בוטיק זה טוב, כי החנות גם צריכה להרוויח. המוצרים שלי לא זולים, ואני חוששת שאם החנות עוד תוסיף למחיר בשביל הרווח שלה, אז המוצרים בכלל יהיו ממש יקרים.
מה דעתך?

לגבי הפייסבוק - את מתכוונת לפרסום ממומן?

Alexsushi

New member
את צריכה לדעת במה את חזקה ובמה לא!

חשוב שתדעי מה יש לך ביד... וזה מוצר איכותי ויוקרתי
וחשוב שתדעי מה אין לך ביד... שזה לקוחות ומותג מוכר.

למה זה חשוב? כי "מוצר פרימיום" או "מחיר פרימיום" לא נקבע רק לפי איכות המוצר, אלה לפי השילוב של שני הדברים לעיל. הסיבה שאני מציינת זאת היא מכיוון שאת צריכה להעריך נכונה מה הוא המחיר שאת יכולה לדרוש עבור המוצרים שלך.
אני מציעה לך לא לעשות את החישוב עבור חנויות הבוטיק, הן כבר יעשו לבד את החישוב האם הן יכולות למכור את המוצרים שלך או לא. יש להם משהו שלך אין מספיק ( בינתיים ), וזה מיקום ולקוחות. ולעיתים זה דבר חשוב יותר ממוצר טוב.

לבסוף, אם את באמת מאמינה במוצר שלך, אל תפחדי ממחיר גבוה, הרי אם תכנסי לחנויות בוטיק את תראי מוצרים דומים לשלך, ואם הם מתומחרים גבוה כנראה שיש להם קונים.

תראי, לסיכום אני חושבת שהדבר החשוב ביותר בעסק הוא תזרים מזומנים ( וכדי שיהיה חיובי) לכן הייתי ממליצה לעבוד עם חנויות בוטיק, אם צריך להוריד להן מעט את המחיר ( כמובן בתנאי תשלום סבירים) ולהתחיל לרוץ על מנת שיכירו אותך.

לגבי הפרסום, כן, פרסםו ממומן בפייסבוק, והסיבה שאני מציעה זאת היא כי יש לך מוצרים יפים, שיש להם ערך פרסומי בתמונות מצד אחד, ומצד שני העלויות לא כל כך גבוהות.
בכל מקרה
שיהיה בהצלחה

rio11

New member
אני רוצה למכור ב"אטסי"

זה אתר לעבודות יד, ונראה לי יותר מתאים למוצרים שלי.

למעלה