ירידת מים בטפטוף

דנדוש31

New member
ירידת מים בטפטוף

קר לי דבר מוזר , לפני כשעתיים , ישבתי על כיסא עם שמלה ארוכה , וכשקמתי היה מין כתם רטוב על הכיסא ועל השמלה , בקוטר של אולי 3 ס"מ , לא יותר.הריח של הכתם על השמלה בפרוש לא היה של שתן אלא משהו אחר ולא הרגשתי שזה יצא בכלל ומאז לא היה לי יותר כלום. חוץ מזה כבר בשתי הלילות האחרונים , מידי פעם אחרי מתן שתן אני מרגישה עוד טפטופים קטנטנים , אחרי , שלא ברור לי מהיכן בדיוק זה יוצא. האם סתם מדובר בהפרשות הריון , כי זה ממש לא זרימה או משהו דומה ? אני שבוע 34+5 עם תאומים ,אחרי שני אשפוזים בחודש האחרון במחלקת הריון בסיכון , עקב ריבוי מים לאחד העוברים וקיצור צוואר לס"מ אחד ופתיחה של כמעט 2 , נכון ללפני שבוע וחצי ,וזה הריון ראשון כך שאין לי נסיון. היום יש לי אחרי הצהריים בקורת אצל הרופא , זה סובל דיחוי עד הביקור ? תודה

בירית

New member
לא מנסיון אם את שואלת אותי

תרימי לפחות טל לרופא שלך ותספרי לו, לי זה נשמע כמו ירידת מים, שווה בכל מצב להיבדק כמה שיותר מהר מה גם שמדובר בהריון תאומים ואת בשבוע מתקדם ויפה, שיהייה המון בהצלחה ושמועות טובות.

דנדוש31

New member
בינתיים זה לא חזר על עצמו

ואני רואה את הרופא אחה"צ ממילא , ומרגישה טוב (יחסית
לשק תפוחי אדמה שאני ) וגם מרגישה אותם זזים ואין צירים . כשאני הולכת לשרותים , אני מצליחה לעצור את הטפטופים אם אני רוצה , אני שולטת בזה ונדמה לי שכשזה ירידת מים זה בלתי נשלט . מקווה לטוב

בירית

New member
כולי תקווה שאכן את צודקת

שק תפוחי אדמה אין תיאור יותר טוב מזה גם אני אומנם רק מסיימת שבוע 30 אבל בקושי סוחבת (תאומים) אני מתה להגיע לשבוע שלך ולצעוק
ה ל ל ו י ה מחזיקה את כל האצבעות (ויש הרבה
) שהכל ימשיך תקין אצלך

למעלה