ירידת שמיעה

ירידת שמיעה

שלום לכולם, שלא מרצוני הצטרפתי למתענייני הטינטון. אני בת 37 שומעת רעש קל ביותר באוזן שמאל כבר שנתיים.יש לי ירידה תחושתית עד 45 DB רק בHZ 2000-250 רק באוזן שמאל, אוזן ימין שמיעה מושלמת. האם ידוע לכם אם טינטון יכול לגרום לירידה כזאת בשמיעה. כל רעיון יתקבל בברכה מכיוון שהרופאה שלי אינה יודעת מה הסיבה לירידה. כל שאר הבדיקות שלי תקינות (ברה,דופלר,טימפונטריה ואפילו סי טי) אשמח לתשובות

zs1957

New member
ברוכה הבאה לפורום יד קטן בא לגן

שלום רב, בתשובה לשאלתך טינטון יכול לגרום לירידה בשמיעה. עלייך לפנות לרופא א.א.ג. מומחה לטינטון לבדיקה יותר נרחבת. אשמח לסייע בכל עת. זהבה שחם

בהמשך ....

תודה רבה על תשובתך המהירה. הייתי אצל מומחים לאא"ג וכל הבדיקות שעשיתי יצאו תקינות (ברה,דופלר,טימפונטריה וסי טי) למעט בדיקות השמיעה שמראות ירידה דיי מהירה בתדרים הנמוכים ורק באוזן שמאל. הרופאה לא מייחסת חשיבות רבה לרעש שאני שומעת אלא יותר לירידה החד צדדית, בגלל זה שאלתי את שאלתי. לאימי יש טינטון בשני האוזניים מלווה בורטיגו ודיי הגיוני שהיא תישמע פחות טוב. אני בקושי שומעת את הרעש , זה יותר כמו צליל של ים ורק כשממש שקט באזור ולפעמים הוא אפילו מרגיע כזה.וכמו שאמרתי רק באוזן שמאל. האם נתקלת במשהו כזה ? על פי הרופאים והממצאים זה לא מחלת מנייר ולא נאורומה ולא אוסטוקלורוזיס ולא טינטון. אני כרגע מממתינה לתור שנקבע לי ליעוץ עם מומחי אא"ג בבלינסון שאולי ימצאו סיבה לבעיה.

zs1957

New member
טוב שקבעת תור למומחה בבילינסון

אין לך מנייר .מחלת מנייר אינה מחלה גנטית. חשוב לברר מה מקור המית הגלים שאת שומעת. אני סבורה שזה טינטון קל ובהחלט הרופא יכול להמליץ לך להמתין אולי זה יחלוף מעצמו. אם זה לא חולף יש לשקול טיפול רפואי. שלחתי לך מסר אישי בנושא הטינטון. כל טוב, זהבה שחם

למעלה