יריד המתחם שישי ושבת

עינתה10

New member
יריד המתחם שישי ושבת

במתחם OUTLET המותגים בחוצות המפרץ יתקיים יריד בשישי ובשבת. לכל המעוניינים דרושים דוכנים של תכשיטים, אקססוריז- חגורות, תיקים, משקפי שמש. דברים לילדים, גימיקים ועוד. מקבלים שולחן כסא וחיבור לחשמל. לכל המעוניין הרשמה מראש. בברכה, עיום טוב עינת הולנדר

morrm

New member
אחלה מקום

הייתי בשבת האחרונה משעה 11 בבוקר המון משפחות היה מצוין תודה עינת על היחס האישי מאיר מור

morrm

New member
היי רונית

מכרתי אביזרים לטלפונים סלולרים אני יודע גם על דוכן של תכשיטים שמכר שם יפה

assaflimor2

New member
אמרת הכל....מבלי לקחת את זה אישית אבל

בכל פעם שאני רואה דוכן למכשירים /אביזרים ניידים - אני בורחת...לא משתתפת ביריד שכזה!!!!!!!!!! יש לי ניסיון מר בעניין. דוכן שמוכר כאלו מוצרים מבחינתי הופך את היריד לזול וחסר מהות!!!!

morrm

New member
את מזלזלת בפרנסה

ותיקחי את זה אישית.... תורידי את האף שלך לגובה המתאים את מזלזלת בפרנסה של אנשים !

נעמהdj21

New member
דוכני פאנלים מצליחים בכל מקום ובכל מצב../images/Emo8.gif

ממה שהתרשמתי...גם אם היו ימים חלשים בדוכנים הסמוכים, בפאנלים יחסית חזק. אז זה לא אינדיקציה להצלחה של מקום...אני באתי רק פעם אחת לחוצות, נורא התלהבתי, היחס מדהים! אבל המכירות היו על הפנים...אולי כי באתי בתחילת הפעילות, עכשיו הם יותר מפורסמים בטח. ד"ש לגיסך

עינתה10

New member
את מוזמנת לנסות שוב

היי נעמה, היריד שהיית היה הפעם הראשונה שהיריד התקיים מאז אנחנו מקיימים יריד כל יום שלישי שישי ושבת אני מזמינה אותך לנסות שוב באיזה יום שתבחרי, אז מוזמנת ליצור איתי קשר בברכה, עינת הולנדר

נעמהdj21

New member
אני בהחלט שוקלת!!!

הדוכן שלנו מאוד מצליח (עם התחום החדש שבחרנו...) אך הבעיה היא החום הכבד...אם תהיה התארגנות של אמצעי קירור או אוורור, יש סבירות גבוהה שננסה שוב!!! :)

עינתה10

New member
תיכנסי לכרטיס שלי את יכולה למצוא את המייל

היי, את יכולה להרשם בטלפון או במייל בברכה, עינת הולנדר

עינתה10

New member
יריד המתחם יום שלישי 2.8.11

יריד המתחם מתקיים במתחם OUTLET המותגים בחוצות המפרץ. דרושים דוכנים - אקססוריז, גימיקים, צעצועים ודברים יפים. לא דרושים דוכני אוכל... בקרוב שוק איכרים. בברכה, שבוע טוב עינת הולנדר

למעלה