יריד הספרים - שאלה ?????

nushi12

New member
יריד הספרים - שאלה ?????

מבקשת מתוך סקרנות בלבד. להבין איזה הנחה אני מקבלת מהחבר'ה שימכרו לי ספרים מחר ביריד ???? למה לי לקנות ממישהו רחוק (ירושלים) ואם תהיה לי בעיה או ארצה להחליף אצטרך לנסוע רחוק. למה לי לא להשתמש בשרותיו האדיבים של תושב יישובנו שאנו קונים ממנו כבר שנתיים ושלוש ולקבל בדיוק את אותה הנחה. אם רק היו פונים אליו מראש. שלא נדבר על זה שזה מגיע אליי עד הבית ובכל שעה. סתם מתוך סקרנות, למה ???? אני בכוונה לא מציינת את שם התושב (למנוע פרסום) אבל מי שצריך יודע !!

מסתבר שלא כולם יודעים../images/Emo63.gif

מחשבה לעתיד, האם יהיה אפשרי בעתיד להפעיל פרוייקט השאלת ספרי לימוד דרך בית הספר? היתרונות עצומים והשאלה אם זה בר יישום?

עניי עירך קודמים

אנחנו תמיד משתדלים לפנות קודם כל לתושבי היישוב כאשר אנו רוכשים שרותים שונים. אם יש לנו שתי הצעות זהות, כאשר אחת מהן של תושב היישוב, הוא תמיד מקבל עדיפות. לגבי המקרה הספציפי, קיבלנו 3 הצעות מחיר לגבי יריד הצטיידות לבית הספר. ההצעה של גרפוס היתה הזולה ביותר, ולא - לא ידעתי שיש תושב של היישוב שזהו עיסוקו. לגבי השנה זה מאוחר מדי - לגבי שנה הבאה, אשמח אם תעבירי אלי או אל ליאת את שם התושב והפרטים הרלוונטיים. חוץ מזה, למרות שאני מניחה שזה ברור, אין שום חובה לקנות את הספרים או הציוד מחר ביריד, תמליצי לתושב לשים מודעה בלוח המודעות של הפורום, זה בחינם.

ר ג י ל ה

New member
יריד הספרים - מחירים מיוחדים?????

במקרה הייתי בחנות לציוד משרדי (אטיאס אופיס-לוד), החלטתי לבדוק את המחירים של רשימת הספרים לשנת הלימודים הבאה,לכיתה ג', להפתעתי הסה"כ לתשלום הספרים הוא:464.67שח. לעומת המחיר ה"מיוחד" של גרפוס 476 ש"ח. אלה המחירים שנקבעו לפי עלון משרד החינוך, ולא שקל יותר. מישהו בדק את המחירים ה"מיוחדים" לכפר אורנים.?? לא מאוחר! תודה גילה

אשירית

New member
זכות ולא חובה

אף אחד לא מכריח אף אחד אחר לקנות ביריד את ספרי הלימוד. לארגן כזה יריד זה לא פשוט ולא כל חברה או חנות המשווקת ספרים ששה לקפוץ על מציאה כמו כפר האורנים.אני לא בטוחה שהחנות בלוד יכולה להתארגן על סדר גודל כזה של הזמנות וגם אם כן, אי אפשר להגיע לכל חנות באיזור. כמו כן, וועד הישוב ומתנדביו לא יודעים במה עוסק כל תושב ואם מישהו רוצה למכור ביריד את מרכולתו מן הראוי שיפנה לאנשים הרלוונטים.לא הסתדר השנה, יסתדר בשנה הבאה. אני מאושרת עד הגג שהיריד מתקיים וחוסך ממני את הצורך להתרוצץ , להשוות מחירים, לחכות בתורים האין סופיים וכו'. ללא שום קשר לחנויות או גופים אחרים שמוכרים ספרים אני מוכרחה לומר ולציין כעובדה שבשנה שעברה נהניתי משרותיהם של אנשי גרפוס ביריד שנערך בלפיד וגם חסכתי קרוב ל - 70 שקלים לפי בדיקה מאוד מאוד יסודית שערכתי. תודה למי שאירגן וחשב ובדק.

תמרשובל

New member
גרפוס הוא שכן

הבעלים של גרפוס הוא שכן מישוב מאוד קרוב ואני בטוח (מניסיון) שהוא ישמח לעזור בכל בעית הובלה.

יריד הספרים - כל התשובות

פנו אלי מס' בעלי חנויות לציוד משרדי והציען לי לבצע מכירת ספרי לימוד וציוד לביה"ס, חשבתי שזה רעיון מצוין והתחלתי לקדם את הארוע. פניתי לשלושת החברות וביקשתי הצעת מחיר לספרי לימוד וציוד לביה"ס, פיתרון לבעיה הלוגיסטית של קבלת ספרי הלימוד ואופן עריכת היריד. גרפוס נתן לי את ה"סל" הטוב ביותר: מחירים מוזלים (5% הנחה לספרי לימוד מעלון משרד החינוך ו25% הנחה לציוד משרדי), את ספרי הלימוד תוכלו לראות ביריד בתערוכת ספרי לימוד ולהזמין את הספרים הרצויים, את ספרי הלימוד תקבלו ישירות לביתכם. כמו כן מבחינה לוגיסטית, ישנו צוות של כ8 עובדים שיעבדו היום . כמו כן הבעלים של גרפוס, דני קרמר, איש נחמד ואמין שעשה את היריד בלפיד בשנה שעברה גר בלפיד ותמיד הוא יהיה לשירותנו בכל בעיה. עכשיו השעה 10:15 והצוות של גרפוס בעיצומה של עבודה: פורקים מאות של מחברות, יומנים, עפרונות,טושים ועוד ועוד. ולהזכירכם היריד מתחיל רק ב16:30. בנוסף יש לציין שדני - הבעלים של גרפוס תורם 100 קלמרים מצויידים לטובת מבצע שארגנו תושבים מהישוב "לכל ילד תיק" שיגיע ישירות לילדים שאין להוריהם יכולת כלכלית לרכוש ציוד לביה"ס (ביריד הילדים אתם התושבים בתרומתכם האדיבה - רכשתם לילדים אלו 100 תיקי ביה"ס)ועל כך אני מודה לו. לגבי כך שיש תושבים בישוב שיש להם חנות ספרים - אשמח לקבל מהם הצעה בשנה הבאה, אשמח ש"למדא" יפנו אלי, כעת כשאני יודעת - אפנה אליהם גם בעצמי. אין לי יכולת להכיר ולדעת במה כל אחד עוסק ולכן גם כשאני לוקחת שחקנים להצגות, מפעילי דוכני מזון ועוד, אני לוקחת את מי שאני מכירה או את מי שפונה אלי. אני קוראת בזאת לכל תושבי הישוב שרוצים לעבוד בישוב בארועים שונים, בהצגות לפנות ישירות אלי, בהחלט היחס לתושבים הוא יחס מועדף.

EliasEsty

New member
כל הכבוד

ליאת,את לא צריכה להתנצל על כלום. את מבחינתך עשית את הטוב ביותר ועל כך יישר כח ! מה שכתבתי לגבי למדא זה לידיעת התושבים, לשיקול דעתם וליריד של שנה הבאה.

למעלה