יריד הקומיקסים והקלפים השני !

farscape

New member
יריד הקומיקסים והקלפים השני !

שלום לכולם ! בעקבות הצלחת יריד הקומיקסים בסינמטק ויריד הקומיקסים והקלפים הראשון , ייערך ב 10 בדצמבר יריד הקומיקסים והקלפים השני בקניון ערים בכפר סבא . מבחר חסר תקדים של קומיקסים וקלפים . כניסה חינם , החלפות חופשי , קלפים יחולקו לכל מי שיגיע , הגרלת חוברת בשווי מעל 100 $ ועוד . היריד בתמיכה מלאה של קניום ערים ( נא לא להתקשר להנהלת הקניון לבירור פרטים , אלא אל גיא - 055965992 , תודה ) . מעל 3000 קלפים שונים כולל XMen , TombRaider , Dc Legends PowerChrome , WitchBlade , Fathom , Poison Elves , TeenageMutantNinjaTurtles , Cpmanga , Marvel Vs Wildstorm , YoungBlood , QFX , Onslaught , Spiderman 30th Anniversary , Spiderman 97 , Fantasy Art , MARVEL MOTION , Wildstorm Gallery , WildCats Chrome , Wolverine , Blair Witch Project , National Lampoon , TopCow Showcase , Sirius Gallery ועוד ועוד ! מבחר קומיקסים , ספרים ופוסטרים כולל הסדרות הלוהטות ביותר ( DangerGirl / BattleChasers / Tellos / MarvelKnights / XMen ) רשימה ממצא יותר של קומיקסים וחוברות תפורסם בקרוב . בואו להכיר אספנים נוספים ולראות עד כמה ישראל על מפת הקומיקסים בעולם . פרטים נוספים יפורסמו בהמשך . מקווה לראותכם , גיא 055965992

green lantern

New member
אל תגזים...

עשית אותו הדבר פעם קודמת ואני ציפפתי לאנשים רוקדים ואספנים עפים... אז זה שלא.. זה רק דוכן אחד ביום שישי כשכל הקניון מלא דוכן זה לא פסטיבל.. ולא יריד... אבל נורא נחמד שם אני הייתי פעם קודמת וקניתי מלא דברים... אבל אל תנסה להפוך לסנימטק... מומלץ להתקשר לגיא... GREEN LANTERN מר שלוש נקודות בשבילך...

farscape

New member
עדכון חשוב !

לאור בקשות היריד יתקיים ביום שישי ה 14 לדצמבר החל מ 10 בבוקר בקניון ערים בכפר סבא . לפרטים נוספים ניתן לפנות לגיא 055965992 מקווים לראותכם !

למעלה