יריד כלבים היום !!!!!

lilithmm

New member
חוויות מההאנגר

יש עכשיו יריד עד יום שלישי כולל, של בעלי חיים בהאנגר 11 בנמל ת"א. יש שם כל מיני דוכנים נחמדים, מחלקים שם דוגמיות בונזו עם צלחת לכלב/חתול וכאלה, עיתונים בנושא בעלי חיים, נחשים בטרריומים... וגם דוכן של תנו לחיות לחיות, אפשר לאמץ שם גורים, לקנות חולצה של תנו לחיות לחיות, לקבל מתנה חטיף לכלב topdog, ולהתעניין בפעילות וכמובן, לתרום כספים. בדוכן של בונזו נדמה לי חילקו בלונים על מקלות. אחרי זמן מה התפוצצו הבלונים, והילדים נשארו עם המקלות. באה לראות גורים ילדה שנראתה מתוקה מאוד, בלונדינית עם תלתלים, פנים שמנמנות, ממש מלאכית! פתאום אני רואה שהיא מנסה להוציא לכלב את העין עם המקל!!! צעקתי עליה שהיא מכאיבה לו מאוד ושתפסיק מייד. היא לא היתה מוכנה להפסיק לנסות להוציא לו את העין. ראיתי שהיא לא מפסיקה אז לקחתי לה את זה בכוח מהיד, ולא עניינו אותי ההורים שלה. היא היתה המומה איך הרשתי לעצמי להפסיק בעדה לנסות ולהוציא לו את העין. מאיפה זה בא??

shanty.G

New member
../images/Emo41.gifפרטים על יום האימוץ האחרון

שימו לב: היום הוא יום האימוץ האחרון באירוע התל אביבי בנמל. בין השעות 20:00-10:00 מתקיים יריד "ג´ונגל בנמל" הכולל מכירת חפצים ואביזרים עבור חיות מחמד, ועמותת "תנו לחיות לחיות" עורכת מבצע אימוץ מיוחד. יש גם דוכן של העמותה למען החתול עם עבודות יד למכירה.

shanty.G

New member
צב"ח רמת גן בפני סגירה ../images/Emo7.gif

הערב קיבלתי את ההודעה הבאה במייל: _______________________________________________________________________________ הזדמנות אחרונה להציל את הכלבים מצער בעל-חיים רמת-גן בימים ראשון (22/9), שני (23/9) ושלישי (24/9) הקרובים, חוה"מ סוכות, יתקיים הפנינג גדול בנמל תל-אביב, בהאנגר 11, בין השעות 10:00-22:00 הכניסה חינם בהפנינג יועמדו לאימוץ הכלבים מצער בעלי-חיים רמת-גן, וזוהי הזדמנות אחרונה לפני שהמקום ייסגר- בסוף חודש ספטמבר בצער בעלי-חיים כלבים מכל הסוגים, הגדלים והגילאים, אבל כולם- מלאי שמחת חיים, טובים, אוהבים ומחפשים בית מסור וחם !!! אנא העבירו מייל זה בדחיפות לכל מכריכם, והגיעו עם כמה שיותר חברים/ מכרים/ קרובי משפחה. ותוכלו לעזור לנו לתת לכלבים גורל קצת יותר טוב תודה מקרב לב. עדי וירון, בשם מתנדבי צער בע"ח רמת-גן ________________________________________________________________________________ הלב שלי נשבר כשקראתי את ההודעה הזו. נכון לעכשיו אין בידי פרטים נוספים למי שיש, מוזמן לעדכן אותנו. בצב"ח ר"ג ישנם גם המון חתולים מקסימים הממתינים לאימוץ אין לי מושג אם יביאו אותם לאימוץ בנמל, אבל מי שחשב על אימוץ חתול, כדאי ורצוי להגיע למתקן ברח´ חפץ חיים בנחלת יצחק
. בינתיים נחזיק אצבעות, shanty

shanty.G

New member
לא בטוח

יתכן שהמתקן יסגר, ויתכן שלא. זו האינפורמציה שקיבלתי... מקווה שנתעדכן בימים הקרובים.

lilithmm

New member
בעייה

היום נודע לי שמול הדוכן של תנו לחיות לחיות היה דוכן אחר עם קנגורו לשם שעשוע, הרבה אנשים הציקו לו, ולמה תנו לחיות לחיות לא עשו כלום. אני הייתי בדוכן של תנו לחיות לחיות במשך שעות, ולא ראיתי שום קנגורו. מישהו יודע משהו?

למעלה