יריד ספרים בחיפה

arielerez

New member
יריד ספרים בחיפה

במוסף ספרים של עיתון הארץ הופיע פרסום לגבי יריד מכירה מוזלת של ספרים ממספר גדול של הוצאות . היריד מתקיים בחיפה בין ה 18-24 ובירושלים . כדי להגיע ליריד דרושה ממני נסיעה לא קצרה ולכן הייתי רוצה לשמוע ממישהו שהיה שם מה דעתו , האם מוצע מגוון רחב של ספרים וספרות טובה או רק כל מני עודפים שלא הצליחו למכור בתודה אריאל

פּלפּל

New member
איפה בחיפה?

(בבית המשטרה?
) אם תוכל לתת כתובת ושעות פתיחה, אשמח לקפוץ ולספר לכולם.

high k

New member
מדובר בבית החייל שליד שד' בן גוריון

בעיר התחתית.

high k

New member
הייתי שם אתמול../images/Emo187.gif

היתה אווירה בהחלט קסומה, החברה מבית החייל שרו וניגנו שם. מצאתי לי חמישה ספרים, המחירים נעים בין חמישה לשלושים שקלים. צריך לחפש הרבה כדי להגיע למציאות האמיתיות. יש מגוון רחב ונושאים רבים גם אם תצא משם אם ספר או שניים בזול זה יהיה פורה. אבא שלי למשל לא מצא דבר ודי התאכזב.

arielerez

New member
הפרטים שפורסמו

היריד מתקיים בחיפה בין ה 18-28/10 בשעות 10-22 באמצע שבוע , 9-15 ביום שישי ובמוצאי שבת , הספרים של מגוון הוצאות שחלקן גדולות ומוכרות . המחירים החל מ 5 שקלים . במודעה כתוב שהספרים עם פגמים קלים .

פּלפּל

New member
אכן.

הייתי שם. מדובר באותה מכירה שהיתה לפני מספר שבועות בבית החייל בתל אביב ולאחר מכן גם בירושלים. משתתפות הרבה הוצאות "קטנות" (מטר, תמר, רסלינג, כרמל) וכן ספרית הפועלים והקיבוץ המאוחד (הספריה החדשה), מעט ספרים של עם עובד ודוכן גדול של ספרים פגומים (בסגנון צומת ספרים) מהוצאות שונות. מחיר רוב הספרים הוא 20 ש"ח אלא אם כן כתוב אחרת (המחיר הגבוה ביותר לא עלה על 40 ש"ח). מחירי המשומשים הם של 15 ש"ל לספר ילדים פגום, 30 ש"ח כריכה רכה ו-40 ש"ח כריכה קשה. חשוב: כדי להכנס למתחם בית החייל יש להציג תעודה מזהה רשמית, אז קחו עמכם תעודת זהות!

למעלה